PePoPePo 2 1 2
HC TyrmäysHC Tyrmäys 2 2 1
PePoPePo 65% 54% 48%
HC TyrmäysHC Tyrmäys 34% 45% 51%
Liigakarsintojen toista kierrosta eletään ja illan tähtiottelussa pisteistä taistelee PeeloPojat ja HC Tyrmäys. Ennen tätä ottelua PePolla on karsinnoissa takana yksi ottelu, josta joukkue nappasi voiton. Tyrmäyksellä otteluita on pelattuna kolme, saldona kaksi voittoa sekä yksi tasapeli. Molemmilla siis karsinnat alkaneet ihan mukavasti, odotettavissa tiukka ottelu.

1. Erä:

00:10 1-0 by Naappi (Reto, hari)
Ensimmäinen erä ehtii vanheta kymmenen sekuntia kun kiekko on ensimmäisen kerran Tyrmäyksen maalissa. Reto laittaa vetopassilla Naapille maalin eteen onetimerin eikä Nape erehdy. Kamala alku Tyrmäykselle.

01:17 Hjerpe pääsee vetämään b-pisteen tuntumasta. Veto on vaarallinen, mutta maalivahti on hereillä.

03:05 PePolta nopeaa ja näyttävää lyhytsyöttöpeliä omasta päädystä aina hyökkäyspäätyyn asti. Mylly päättyy Reton laukaukseen, mutta tyrmäyksen molari on hereillä.

03:47 Yojimbo pääsee kuin varkain todella hyvään vetopaikkaan harin ollessa hieman myöhässä tilanteesta. PePon maalivahti esittää kuitenkin jo toisen loistavan torjunnan eikä tilanteeseen tule muutosta.

04:49 Jälleen todella nopeaa syöttöpeliä pepolaisilta hyökkäyspäässä, jälleen tilanne päättyy Reton kovaan laukaukseen kohti etukulmaa, mutta tälläkin kertaa hasekki on hereillä.

*** PERIOD 1/3 OVER
*** PPO saves: 2, poss: 65%
*** HCT saves: 2, poss: 34%

Ensimmäinen erä taputeltu. PePo hallitsi kiekollista peliä ja peli pyörikin pääosin Tyrmäyksen päädyssä. Alun nukahdus Tyrmäyspuolustuksessa toi PePolle yhden todella varman maalipaikan ja siitä rankaistiin. Myös Tyrmäys pääsi kaksi kertaa hyvään maalintekopaikkaan, mutta PePon veskari piti maalinsa puhtaana. Luultavasti juuri nämä muutamat siunaantuvat nopeat vastahyökkäykset tulevat olemaan Tyrmäyksen mahdollisuus maalintekoon. Puolustuspään on kestettävä mikäli Tyrmäys haluaa pitää lukemat maltillisena.

2. Erä:

01:09 2-0 by Reto (Naappi)
Reto ja Naappi naatiskelevat Tyrmäyspakkien syöksyillessä ohitse. Muutamat maltilliset syötöt, Reton valelaukas ja sen jälkeen tiukka pyssy takaavat, että tilanne on 2-0.

01:29 3-0 by Reto (miktok, Naappi)
Kauaa ei nokka tuhissut kun peli on jo 3-0 PePolle. Veto lähti hieman b-pisteeltä keskelle päin Reton lavasta puolittaisen läpiajon päätteeksi. Tarkka kuti aivan tolpan viereen on liian haastava Tyrmäyksen molarille ja kiekko menee maaliin. Tyrmäyksen ahdinko kasvaa.

03:43 miktok vetää b-pisteeltä, mutta veto on löysä. Perus.

04:04 4-0 by Reto (ei syöttäjiä)
Reto nappaa kiekon tyrmäys-puolustajalta kuin tikkarin lapselta ja siirtää rannarilla kiekon helposti maaliin. Tyrmäyksen peli alkaa olla pelattu.

04:23 Hjerpe vetää pepopuolustuksen keskeltä, mutta melkoisilla ripuliranteilla veto lähtee, eikä siitä seuraa mitään mainittavaa.

*** PERIOD 2/3 OVER
*** PPO saves: 1, poss: 54%
*** HCT saves: 2, poss: 45%

Toinen erä on saatu päätökseen. Jälki oli rumaa ja PePo rankaisi virheistä todella kovalla prosentilla. Viidestä vedosta kohti maalivahti imaisi peräti kolme. PePo iski muutaman nopean maalin ja tämä katkaisi Tyrmäyskamelin selkärangan. Tyrmäyksen pelistä katosi kaikki mielenkiinto ja rauhallisuus. Viimeinen erä on lähinnä muodollisuus ja PePon pelaajille hyvä mahdollisuus parannella statsejaan.

3. Erä:

01:58 miktok laittaa lätyn maalille joka on mennä tyrmäyksen omasta blockista maaliin.

02:40 miktok (hari, Reto)
Miktok hassuttelee puolustusta, tulee messimäisesti keskustaan ja laittaa rannarilla kiekon maaliin vaikka Reto odotteli onea.

03:26 5-1 by HKlenkki (Yojimbo)
PePopuolustus tötöilee, Yojimbo ottaa kiekon ja syöttää autopassilla keskelle jossa odottelee HK. Lenkki ei juurikaan kysele vaan täräyttää suoraan syötöstä kiekon verkkoon.

04:43 HKlenkiltä hyvää taistelua puolustuksessa.

*** GAME OVER
*** PPO saves: 2, poss: 48%
*** HCT saves: 1, poss: 51

Ottelu on saatu päätökseen. PePo vei kahta ensimmäistä erää ja viimeisessä alkoi pieni varmistelu ja Tyrmäys sai hieman otetta pelistä. Loppujenlopuksi kuitenkin helppo ottelu PePolle ja täys pistepotti matkaakin siis PePolle.

*** Reto - PePon tehokkain ei kysellyt.
** hari - Mopoautoon jo lähes ylimittainen hari luuti puolustuksessa rutiinilla.
* miktok - Kehittynyt joukkuepelaamisessa todella paljon.