Old & NotoriousOld & Notorious 2 4 3
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Club Of HärmäClub Of Härmä 59% 49% 51%
Old & NotoriousOld & Notorious 40% 50% 48%
Puolivälierä numero kolme, sarja katkolla vahvaa puolustusta esittäneelle Härmälle. Nopilla kahteen otteluun vain yksi maali, vaikka kiekollinen hallinta onkin ollut hienoisesti Nopilla. Härmä vastaavasti on viimeistellyt tehokkaammin ja puolustanut äärimmäisen kurinalaisesti. Noppien on löydettävä jotain uutta peliinsä, jotta Härmän tiivis neliö saadaan sekaisin.

1.erä

Avauserän kaksi ensimmäistä minuuttia täyttyvät tutulla kaavalla, molemmat puolustavat tiiviisti ilman suuria maalipaikkoja.

3.29 1-0 Epical (Hayek, Xren) Epical pääsee nousemaan keskeltä täysin vapaasti, Noppien puolustus on myöhässä ja Epi tinttaa kiekon reppuun.
4.56 Härmä ajautuu paitsioon.

Viisi minuuttia täyttyy ja aiemmista peleistä poiketen kiekonhallinta on nyt selvästi Härmällä, Nopilla on kovin vaikeata päästä edes keskialueen yli.

Avauserä kulki täysin Härmän kontrollissa, vaikka sekään ei pystynyt liukuhihnalta rakentelemaan maalipaikkoja. Epical niittasi kuitenkin Härmän johtoon ja Noppien tiimalasissa alkaa hiekka vähentyä.

2.erä

8.02 Tuksu tinttaa kovaa Hayekin syötöstä vastahyökkäyksen päätteeksi, veska torjuu ja Nopat siivoavat riparin.
8.36 Tuksu karvaa, Hayek laukoo kaarelta, mokke torjuu ja ripari Nopille.

Ottelun puoliväli täyttyy, eikä Nopat ole vielä saanut yhtään vetoa kohti maalia.

10.12 1-1 Madden (P.Elias, Juus0) ensimmäinen virhe Härmältä otteluun kun P.Elias ja Madden pääsevät 2vs1 tilanteeseen Epicalia vastaan, P.Elias passaa oikea-aikaisesti ja Madden viimeistelee tasoituksen ollessaan nokitusten moken kanssa.
11.42 Juusolta epäonnistunut purku, Tuksu pääsee laukomaan keskeltä, mutta veto suuntautuu kohti veskaa.

Päätöserään lähdetään tasatilanteesta, vaikka ottelu on kulkenut vahvasti Härmän kontrollissa. Nopilla on todellisia vaikeuksia saada vetopaikkoja aikaiseksi, aina löytyy jostain Härmän pelaaja kiekon tielle.

3.erä

12.10 Xren toimittaa kiekkoa maalille, mutta jatkajaa ei löydy.
12.20 Nopilta paitsio ja aloitus omaan päätyyn.
13.57 Härmän avaus pitkäksi Noppien pienen pyörityksen päätteeksi.
14.10 Tuksu ja Hayek pääsevät 2vs1 tilanteeseen aloituksen jälkeen, Random on mies paikallaan ja kontraa tilanteen.
15.36 Random menettää hyökkäyspäässä, Härmällä 3vs2 tilanne, Hayek laukoo mutta mokke torjuu.
16.29 2-1 Hayek nousu kulmasta ja kiekko röyhkeästi etukulmasta sisään.
17.02 Amado hyppää kentälle Härmän pitkän kiekon jälkeen.
17.20-30 kiekko on jo lähes Härmän maalissa, mutta jotenkin Madden ei saa sitä siirrettyä tyhjiin.
17.58 3-1 Hayek (Xren) Hayek pääsee läpi tyhjään maaliin Noppien kovan viimeisen minuutin painostuksen päätteeksi, Hayek lähettää viimeisen niitin Noppien kesäloman alkamiseksi.

Ja niinhän siinä kävi, että Härmä meni jatkoon suoraan 3-0 voitoin. Viimeisessä ottelussa hyvin kuvastaa otteluparin ratkaisua Noppien laukaisumäärä, yksi veto kohti maalia koko pelissä! Härmä puolusti äärimmäisen kurinalaisesti, blokki vetoja huikean määrän ja iski paikoistaan tarvittavat maalit ja näin ansaitusti Härmä neljän joukkoon.
Tuomari: Amado
Lisätty: 12.05.2013 22:24