maaliton

2.21 0-1 Myll- (nuuska)
5.59 1-1 Chooser (pete80)

"1. erä"
Erää oli pelattu jo yli puolet kun havaittiin että huoneestahan puuttuu pitkätkiekot kokonaan ja päätettiin että paras aloittaa koko peli alusta. Peli oli kyseisellä hetkellä 1-1.

Nyt on säädöt kohillaan ja päästään aloittamaan matsi. Vmtl lähti peliin alla tasuri kiviniemeä vastaan ja ainaskin pakit oli jo lämpimiä :)
Eituumitään rynnisti matsiin kuitenkin kovin panoksin ja maalipaikkoja oli ihan riittämiin, vetoja saatiin paljon aikaiseksi. Chooser kuitenki nousi kentälle erittäin suureen rooliin läiskimällä vetoja kulmiin todella mallikkaasti, usein myös siitä lähti loistava avaus hyökkääjille, tulosta ei kuitenkaan saatu. Erän loppu puoliskolla Nuuskalle avautuu paikka laittaa tyhjiin kiemuroittensa päätteeksi maalia ei kuitenkaan saatu ja näin siis 0-0 tilanteessa tauolle.

Erän alku viittaa jo että eituumitään hallinta jatkuisi ja näin oliki ensi minuuttien aikana. Vmtl kuitenki nousee kuin tyhjästä taistelemaan pelin voitosta ja vetoja saatiin jopa yksi tolppa laukaus. Maalit jälleen kuitenki uupuvat.

Heti erän alkuun eituumitäälle siunaantuu muutama loistava paikka siirtyä johtoon. Ajassa 2.21 vmtl pakkien on aika antautua ja Myll- niittaakin taululle lukemiksi 0-1 armottoman lihamuurin ohi.
Tuomarikin oli jo lähdössä raportin tekoon kun kukas muukuin ystävämme Chooser tasoittaa lukemat komealla vedollaan sekunti ennen summerin soimista! Näin pisteet siis jakoon.

Kemtän hahmo: Tätä kaveria ei kauaa tarvinnu arpoa. Chooser pelasi kertakaikkisen hyvän pelin luotsaten juokkueensa jo 3:een tasuriin tällä kaudella.
Tuomari: Chelios
Lisätty: 04.02.2006 22:19