2.53 3-2 Antsu (Supa-Mar, Zak)
5.04 4-2 uttrA
5.20 5-2 Zak (Antsu)
5.43 5-3 Kapusta (Tilbero)

Last perioid lähti kamppailuun (toki tietysti myös vastustaja joukkue) vain voitto mielessä ja se havaittiin jo heti ensi minuuteista lähtien. Hc eituumitään maalia vartioinut pakkipari 0hhon ja ikuisen amatööri Forrestin avaukset kilpistyivät lähes poikkeuksetta LP:en kivenkovaan keskialueen karvauspeliin, joka tuotti tulosta ajassa 4.20 LP:n siirtyessa 1-0 johtoon. Tauolle mennään siis LP:n johtaessa peliä vakuuttavalla avauserällä..

Toiseen erään eituumitään nousee peliin mukaan ja toinen erä onkin jo sitten huomattavasti ensimmäistä tasaisempi. Tilbero tasoittaa pelin, mutta LP kuitenki siirtyy takaisin johtoon aivan erän viime sekunneilla. Tauolle siis jälleen LP:n johtaessa kamppailua..

Eituumitään lähtee raivoisasti viimeiseen erään voitto mielessä ja kavennus saadaanki aikaseksi ajassa 1.31 tekijänä Myll-. Erän puolessa välissä Perioid karvaa kiekon ja Antsu niittaa taululle komealla siniviivalta lähteneellä laukauksellaan numeroiksi 3-2. Pelin viimeinen minuutti onkin jo sit jotain vallan outoa, aluksi uttrA veivaa kiekon suoraan aloituksesta eituumitään maalivahdin selän taakse. Tässä vaiheessa eituumitää päättää ottaa vielä moken pois, Zak kuitenki lisää vettä myllyyn ja niittaa tyhjiin lukemiksi 5-2, mutta peli ei ole vieläkään ohi. Kapusta ja tilbero pääsevät vielä erän loppuun onetimeriin eikä Kapusta erehdy vaan kaventaa loppulukemiksi 5-3 ja näin siis 2 arvokasta pistettä matkaa Last Periodille.

Kentän hahmo: Melko tasaisen pelin joukosta on vaikea etsiä sitä arvokkainta pelaajaa, mutta kyllä Supa-Mar pelasi melkosen vakuuttavasti, joten se titteli menköön hänelle.
Tuomari: Chelios
Lisätty: 28.01.2006 01:02