ManhattanManhattan 2 1 3
Old & NotoriousOld & Notorious 1 1 1
ManhattanManhattan 61% 45% 44%
Old & NotoriousOld & Notorious 38% 54% 55%

0.44 0-1 Lauri (random, Schizo) Nopat saa lentävän lähdön peliin kun random näkee keskelle vapaasti nousevan Laurin, joka tinttaa hyvän maskin takaa pelin avausmaalin.
0.59 0-2 sambu2 (Schizo, random) edellistä kirjoittaessa kiekko isketään jo toistamiseen Manhattanin häkkiin ennen ensimmäisen minuutin täyttymistä.
3.00 Erän puoliväli täyttyy, eikä Manhattan ole saanut peliään käyntiin ollenkaan.
3.27 1-2 Hevonen (Ekki) Manhattanin kova karvaus tuottaa tulosta, Ekki karvaa kiekon, Hevonen nousee väkisin keskelle ja tinttaa kavennuksen.
4.40 Ekki hakee b-pisteen kaarelta vielä maalilla vapaana olevaa shortya, mutta vetopassi päätyy moken syliin.
5.16 2-2 Ekki (Hevonen, mäthjy) Manhattan painaa päälle ja Ekki pääsee viimeistelemään oman maskin takaa b-pisteen kaarelta tasoituksen kovan mylläkän päätteeksi.

Nopat sai otteluun todellisen lentävän lähdön ja hallitsi erän avauspuoliskoa. Toinen puolisko mentiinkin sitten täysin Noppien päädyssä ja Manhattan nousi väkisin rinnalle.

6.42 Sambu ja random 2vs1 tilanteessa mutta ratkaisu viipyy ja tilanne kuivuu kasaan.
6.58 Lauri laukoo maskin takaa mutta epäonneksi kiekko osuu omaan äijään ja varma maali jää syntymättä.
8.45 Erän puoliväli lähestyy ja Manhattan alkaa jälleen saada painetta.
9.04 Lauri nousee jälleen hyvään vetopaikkaan ja taas kiekko kimpoilee pelaajistosta ohi maalin.
10.55 Hevonen pujottelee läpi Noppien puolustuksen, mutta veto ei koskaan löydä maalille asti.
11.46 Ekki laukoo hyvästä paikasta, mutta puolustus blokkii vedon kulmaan.

Tasainen erä tämäkin, molemmilla oli tilanteita mutta maaleja ei nähty ja näin päätöserään sännätään tasatilanteesta.

13.04 Schizolta harhasyöttö omalla alueella ja Hevoselle aukeaa hyvä paikka, Lauri ja Schizo itse kuitenkin hoitavat tilanteen.
15.17 random puolittain läpi, mokke kuitenkin koppaa vedon.
15.49 shorty pelaa itselleen vetopaikan, puolustus ehtii viime hetkellä hätiin.
16.08 2vs1 tilanne Manhattanille, shorty hakee päädyn kautta syöttöä, mutta Lauri hoitaa tyylikkäästi.
16.35 2-3 Schizo (sambu2) Noppien karvaus tuottaa tulosta, sambu pelaa Schizolle maalipaikan ja pam, Nopat johtoon.
15s jäljellä ja randomin purku jää Manhattanin ulottuville, vielä viimeinen rynnistys, mutta vedot blokataan kulmiin ja tasoitus jää syntymättä.

Erittäin tasainen kamppailu, jossa Manhattan pystyi kuromaan Noppien lentävän lähdön tuoman edun kiinni. Puolitoista minuuttia ennen loppua pienoinen puolustusvirhe kuitenkin koitui ottelun ratkaisuksi ja Schizo tinttasi pisteet Noppien plakkariin.

*** Lauri - Iski näyttävän maalin ja oli lähellä tehdä pari lisää, pelasi varmasti myös puolustuspäässä
** Hevonen - Manhattanin näkyvin pelaaja, teki kavennusmaalin ja oli kiekon kanssa vaarallinen