Old & NotoriousOld & Notorious 0 1 3
Last PeriodLast Period 3 2 3
Old & NotoriousOld & Notorious 48% 53% 52%
Last PeriodLast Period 51% 46% 47%

0.37 0-1 number1 (Andi) Oldien pitkän jälkeen Andi voittaa aloituksen ja number1 pääsee laukomaan b-pisteeltä kahden pakin estelyistä ja blokista huolimatta takanurkkaan.
2.14 number1 hassuttaa jälleen Oldien puolustusta ja pelaa tamiksen avopaikkaan, veto kuitenkin pakin kautta ohi maalin etunurkasta, josta veska oli hypännyt jo aikoja sitten pois alta.
4.40 random ja Superfly kaksykkösessä, kärpänen passaa ja random laukoo, mutta mokke on vahvempi.

Hieman kaksijakoinen erä, LP aloitti huomattavasti terävämmin ja sai myös aikaisen - ja osin onnekkaankin - johtomaalin. Erän loppua kohden myös Vanhukset pääsivät paremmin peliin mukaan halliten loppupuoliskoa erästä.

7.48 0-2 number1 - aivan hirvittävä harhasuotto oldien puolustukselta ja number1 tinttaa varmasti kiekon pömpeliin. Heti seuraavasta hyökkäyksestä kiekko käy Oldien vedon jälkeen tolpassa.
9.17 1-2 Superfly - Oldit painavat päälle ja Superflylla on vetopaikka, joka menee ohi. Jatkotilanteesta Sambu2 kaivaa kiekon maalin takaa ja kuljettaa sen maalin edustalle, josta hässäkän keskeltä Superkärpänen tykittää kavennuksen.
10.57 2-2 Sambu2 (Superfly, Surrender) 2vs1 tilanne, jossa Andi pelaa todella passiivisesti ottamalla Randomin kiinni, Sambulle jää b-pisteeltä täysin vapaa paikka, eikä hän erehdy vaan tasoittaa pelin.

Molempien joukkueiden puolustuspeli on ollut varsin tiivistä, vaikka maalejakin on nähty. Vastaavasti maalipaikkoja on ollut varsin vähän ja peli onkin ollut pitkälti toisten virheiden kyttäämistä ja hyvien yksilösuoritusten varassa ennen viimeistä erää.

Erän kaksi ensimmäistä minuuttia pelataan samalla kaavalla, ei mainittavia maalipaikkoja ja äärimmäisen tarkkaa puolustusta.
14.29 Sambu2 menettää pahassa paikassa ja LP:llä puolittainen kolmeykkönen, jonka Surrender hoitaa näyttävästi.
15.14 Ruohoneva pääsee laukomaan kohti etukulmaa, mutta mokke on parempi.
16.02 number1 murtautuu väkisin puolustuksen läpi ja pelaa Ruohonevalle täysin vapaan paikan, tämä kuitenkin laukoo ohi.
17.22 Vanhuksilla 3vs2 hyökkäys, joka pelataan todella näyttävästi Superflylle alareunaan täysin tyhjään maaliin, mutta tämä saa vielä varmasta paikasta pistettyä kiekon niukasti ohi maalin.
17.37 random laukoo, sambu on maskissa, mutta mokke liukuu juuri etukulman eteen peittäen laukauksen.

Varsin tasainen peli, jossa molemmilla joukkueilla oli omat hyvät ja huonot hetkensä, sekä viimeisessä erässä etenkin paikkansa ratkaista peli, mutta varsin oikeutetut lukemat pelitapahtumiin nähden.

Joukkueiden parhaiden pelaajan palkinnot menevät tällä kertaa Superflylle sekä number1:lle.
Tuomari: Amado
Lisätty: 10.12.2012 21:53