IHT GuerrillasIHT Guerrillas 3 4 3
Old & NotoriousOld & Notorious 3 5 1
IHT GuerrillasIHT Guerrillas 62% 49% 52%
Old & NotoriousOld & Notorious 37% 50% 47%
Eka erä mentiin IHT:n hallitessa, kun nopat keskitty vastahyökkäyksiin. Ekan erän tärkeimmät huomiot olivat seuraavat seikat: Saarine ei saanu yhtään avausta lapaan, Vesalla tärrää, Oduya on kynämiehiä ja helkkis ei osaa vieläkään pelata.

1-0, Vesa iskee viidennellä yrittämällä veskan kainalosta lirulla. Saarine ottaa tästä maalista vastuun koska tymä.

2-0, Vesa asialla, ei tärrää enää!

2-1, random tasottaa heti, en nähnyt koska kirjoitin.

Toinen erä oli huomattavasti tasasempi, varsinkin erän lopussa nopilla oli kauhee mylly, mutta ei maalia valitettavasti. Tokan erän tärkeimmät seikat: Vesa osaa tehdä sittenkin maaleja, helkkis kiikareilla, random enskaudeks piratesiin koska huig ja Saarine sai avauksia lapaan!

3-1, Immot iskee nätisti takakulmaan, Saarine tarjoili tähän unelmapassin.

3-2 Saarine iskee silloin kun sitä vähiten odottaa, Madden tsippaa alotuksesta ja yläpörsä soi!

tööt matsi päättyy, Kolmannesta erästä senverran että nopat olisi saanu tasotettuu hieman paremmalla onnella, kun kuljettivat kaks kertaa tyhjistä ohi. Aina ei voi voittaa, ei ees jokakerta ja nopille kauden eka tappio. Kolmannen erän teesit: immOt osaa heittää nättejä lättypasseja, Madden pelasi yllättävän huonosti, Saarine paransi loppua kohden vaikka yks hairahdus tulikin erässä ja Vesa puolusti hienosti omallakin alueella.

Ei kannata ottaa kommenttejani tosissaan eikä loukkaantua niistä, koska olen alkoholisti.
Tuomari: royfani
Lisätty: 18.11.2012 15:13