Old & NotoriousOld & Notorious 3 2 0
Huittisten HuimaHuittisten Huima 3 0 2
Old & NotoriousOld & Notorious 51% 38% 52%
Huittisten HuimaHuittisten Huima 48% 61% 47%
Liigakarsintaa, vastakkain asettuvat Old & Notorious ja Huittisten Huima. Tilastojen valossa HuHu lähtee otteluun pienoisena ennakkosuosikkina, mutta O&N ei missään tapauksessa ole mikään vastaantulija. Hieman aikaisemmin O&N osoitti taistelutahtoa Sverigea vastaan nousemalla 1-4 tappioasemasta 5-7 voittoon. Saas nähdä kuinka käy.

1. Erä:

1:40 0-1 by Topa (Bailey, Lucci)
Ajassa 1:40 Topa laukoo suoraan Baileyn syötöstä kiekon vastustamattomasti maaliin. Tilanne HuHulle 0-1.

4:29 LeeSweatt avaa huolimattomasti suoraan päin noppa-hyökkääjää. Tilanteesta ei kuitenkaan maalia synny.

4:45 Oduya pääse vetämään todella vaarallisesta paikasta, mutta laukaus suuntautuu kuitenkin hiuksenhienosti ohi etukulman, tilanne edelleen 0-1. oldeilla hyvä draivi päällä.

5:55 Oduya menettää vaarallisesti laidassa, Topa pääsee tulemaan keskustaan ja vetää viime sekunneilla tolppaan. Erä päättyy.

*** O&N saves: 3, poss: 51%
*** HuHu saves: 3, poss: 48%

Ensimmäinen erä taputeltu. Tilanteita syntyi molempiin päihin tasaisesti, mutta HuHun maali pysyi koskemattomana. Oldien veskari joutui nöyrtymään kertaalleen. Toiseen erään O&N lähtee varmasti hakemaan kiivaasti kavennusta, HuHun tavoitteena pitää ja varmasti myös lisätä johtoa. Erätauolla O&N suoritti pelaajavaihdon, kentältä penkille luisteli random ja tilalle tuli sambu2. Muuten ei muutoksia kokoonpanoissa. Pistetään limppu liikkuu ja reidet hapoille!

2. Erä:

Minuutin paikkeilla hetki heitellään pitkää. Peli jatkuu.

2:22 Topa, LeeSweatt ja Lucci kyhäävät oivan syöttökuvion joka päättyy Luccin vetoon, mutta maalia ei synny.

4:35 Baileyllä on todella loistava tilaisuus lisätä johtoa läpiajosta, mutta ratkaisu on todella onneton ja wristi menee runsaasti ohi maalin. "hyvä jani" -Hei

5:22 O&N puolustus laittaa kovan lätyn siniviivalta, Oduya on maalilla odottamassa mutta ei aivan saa ohjattua kiekkoa maaliin.

Erä päättyy.

*** O&N saves: 2, poss: 38%
*** HuHu saves: 0, poss: 61%

Toinen erä meni tilastojen puolesta täysin HuHulle, mutta ne eivät kerro kuitenkaan koko totuutta. Vääntö on tiukkaa! Viimeiseen erään O&N vaihtaa jälleen: -D- penkille ja random takaisin kehiin. Fight!

3. Erä:

Tuomari haahuillu facebookissa ekat 3 minuuttia, joten ei kyllä mitään hajua mitä on tapahtunut. Skarppaan loppuerän.

4:45 Oduya rynnii voimalla maalia kohti, mutta ei onnistu vippaamaan kiekkoa maaliin asti. Taistelu on todella tiukkaa!

5:39 Oldien molari luistelee pois kentältä ja -D- tulee kehiin.

5:46 Bailey (Lucci)
Maalivahdin pois ottaminen kuitenkin kostautuu välittömästi ja Bailey siirtää HuHun 0-2 johtoon. Peli on naputeltu.

*** O&N saves: 0, poss: 52%
*** HuHu saves: 2, poss: 47%

Ottelu on päättynyt. Viimeinen erä oli kyllä Oldien hallintaa, mutta maalia ei saatu aikaiseksi. Ottelun vie siis nimiinsä HuHu!