RaversRavers 59% 54% 47%
Playoff ottelu nro 1! Illan ottelussa kohtaa Voodoo People ja Ravers.

1. Erä
02:56 0-1 Zach(Saq Rodr)
Puolen erän mittainen painostus tuottaa tulosta, hienon kuvion päätteeksi Zach laukoo varmasti ohi VP-veskarin!

04:45 Zach pääsee laukomaan b-pisteeltä, mokke torjuu, Saq pääsee yrittämään riparia, Eyemou pelastaa, peli 0-1!

05:30 2vs1-tilanne Raversille, Eyemou peittää syöttölinjan mallikkaasti.

06:00 Kun ensimmäinen erä pärähtää päättyneeksi, erä meni Raversin painostukseen, VP ei saanut oikeastaan yhtään maalintekopaikkaa.

2.Erä
00:28 Dreamic pääsee kiepauttamaan vanhanaikaisella tolppaan.

01:36 Rodr pääsee vetämään pisteitten välistä vapaasti, tolppa kolahtaa jälleen!

03:52 Raversin puolustus sählää, JaKurri tarjoaa varman onetimerin Darkille, maalivahti pelastaa!

04:43 0-2 Saq(Rodr)
Nätti syöttelykuvio, Rodr sählää kiekon ohi ja Saq sulloo väkisin kiekon maaliin!

06:00 Siinä missä Ravers nykii kohta jo kolmosta silmään, voodoo peoplen äijät ovat vielä kantabaarissa. Vierasjoukkueella ollut jo puolenkymmentä 2vs1-tilannetta, eikä VP näytä heräämisen merkkejä, ei lupaa hyvää kolmatta ajatellen.

3. Erä
Viimeinen erä starttaa, joskohan nyt jo VP löytäisi maalinjyvän?

01:50 1-2 JaKurri(Dreamic)
Dreamic taistelee siniviivalla hienoilla kikoilla, laukoo maalille, jossa JaKurri kyttää riparia, eikä erehdy!

02:30 Rodr vapauttaa Saq:n läpiajoon, täydellinen jäätyminen ja kiekko moken syliin!
03:52 1-3 Zach
Zach tekee Mikael Granlundin MM-kisoista tutun maalin, b-piste alotus, puolustajat eivät osaa odottaa, vanhiksella sisään!

Voodoo people aloittaa myllytyksen, kiekko pomppii jossain 7 miehen keskellä, kuitenkin ravers saa kiekon pois.

05:18 Maalivahti pois, Shefki jää vaihtoaitioon kuppaamaan

05:39 2-3 Dreamic(Shefki)
Aloitus Raversin päässä, aloituksesta laukaus, Dreamic ripariin

Ottelu päättyy Raversin voittoon, ansaittu voitto jos minulta kysytään, painostivat hyvin ja Voodoo ei montaa maalipaikkaa saanut.