Neal ChaucerNeal Chaucer 3 4 3
Voodoo PeopleVoodoo People 2 1 2
Neal ChaucerNeal Chaucer 59% 46% 49%
Voodoo PeopleVoodoo People 40% 53% 50%
Sateinen ja synkkä sunnuntai-ilta ja kello näyttää viisi minuuttia yli yhdeksän. Allekirjoittanut otti vastuun ottelun tuomaroinnista, pisteistä taistelevat tänään Neal Chaucer ja Voodoo People. Sarjataulukosta joukkueet löytyvät peräkkäisiltä sijoilta seitsemän (VP) ja kahdeksan (NL). Molemmat ovat saalistaneet tähän mennessä 19 pistettä, VP:llä tosin otteluita on kaksi vähemmän. Tehdyt ja päästetyt maalit -tilasto näyttää lähestulkoon samalta, joten odotettavissa on tasainen taisto. Aika ratkaista ottelun voittaja, tööt.

1. Erä:

Ensimmäinen erä alotetaan lätkimällä pitkää VP:n kärsiessä teknisistä ongelmista.

1:13 ehti kulua aikaa lätkiessä, kunnes JaKurri saapui. Peli käyntiin!

Ja pieni haastattelu. Haastateltavana NL:n Sean.

lokki: mitä mieltä olet PePo:n (PeeloPojat) paluusta? tuleeko onnistuu?
Sean: :D älä naurat, kai se kauden on pystys
lokki: pettääkö harin pää?
Sean: joo, hoppaa varmaan johonki tusinatiimii
Ookke: eiks me aiottu värvätä se

Mutta itse peliin. Kiekkoa lätkitty 3:40. Tähän mennessä muutama vetopaikka kummallakin joukkueella, ei kuitenkaan mitään dramaattista. Tasaista, kuten uumoilin.

05:14 1-0 by Xirean
Xirean kuljettaa vakuuttavasti laidasta, peippailee VP:n puolustuksen ja kuljettaa kiekon maaliin.

05:26 2-0 by Archuleta (Ayoso, Xirean)
Edellisen maalin kuvausta kirjottaessa NL tulee ja iskee jo toistamiseen. Hieman meinasi mennä ohi, mutta Ayoso taisi keskittää laidasta ja Archuleta oli kärppänä maalilla. 2-0.

Erän loppupuolella VP:n Pool pääsi todella vapaasti kuljettamaan lähelle, mutta laukaus kilpistyy Nealien kivenkovaan maalivahtiin. Ei muutosta tulostauluun.

*** PERIOD 1/3 OVER
*** NL saves: 3, poss: 59%
*** VP saves: 2, poss: 40%

Pääosin tasaista vääntöä, hieman kuitenkin Nealien tahtipuikon mukaan. Nopeat kaksi osumaa kuitenkin käänsi heti ottelun selvästi nealille.

2. Erä:

2:17 Pool keskittää, mutta maalivahti seivaa tilanteen ennenkuin Dreamic pääsee siirtämään kiekon maaliin. Edelleen 2-0.

2:51 2-1 by JaKurri (Pool, Dreamic)
Meni kyllä täysin ohitse tämä tilanne, pahoittelen.

2:56 3-1 by Archuleta (Xirean)
Kauaa ei NL murehtinut VP:n kavennusmaalia. 2vs1 tilanne, Archuleta polkee laidasta keskustaan, molari menee idioottimaisesti takakulmaan ja Archuletalla on helppo työ lyödä kiekko etukulmasta sisään. 3-1 on tosi kuin vesi.

4:40 4-1 by Archuleta (auria)
aurialta aivan käsittämättömän upea avaus laidan kautta. Avaus lähti aivan tismalleen oikealla kovuudella ja oikeassa kulmassa päätyäkseen Archulle ja täysin VP:n puolustuksen ulottumattomiin.

5:18 5-1 by Xirean (Archuleta, auria)
Tilanne alkaa olla jo varsin selvä, tulostaulu näyttää kotijoukkueen maalisarakeessa jo lukua viisi. NL hassutteli syöttökuviolla vP:n puolustuksen kahville ja Xireanilla oli vaivaton duuni tykittää kiekko verkon perukoille.

Toinen erä ei kiekonhallinnan puolesta ole Nealien, mutta muuten tilastoja kyllä hallitsee suvereenisti nealit.

*** PERIOD 2/3 OVER
*** NL saves: 4, poss: 46%
*** VP saves: 1, poss: 53%

3. Erä:

Kolmanteen erään lähdettäessä on VP:n tilanne varsin tukala. Voittoon tarvittaisiin täydellisiä onnistumisia sekä oman maalin pitämistä puhtaana. Saas nähdä kuinka käy.

00:19 5-2 by Dreamic (JaKurri)
Oduya häiritsi turhilla syytöksillään tuomarityöskentelyä niin, että maali jäi näkemättä. Syvimmät pahoitteluni.

1:42 Pool yrittää vanhanaikaista, ei onnistu.

02:16 6-2 by Archuleta (Xirean, auria)
Archuleta ja Xirean onessa, mitäs muutakaan tuloksena kuin maali. VP:n tilanne alkaa olla todella heikko.

3:31 Pool pelaa onetimerin, mutta Dreamicin(?) laukaus epäonnistuu ja maalivahti pitää lukemat kuudessa kahdessa.

4:23 6-3 by JaKurri (Dreamic)
JaKurri etenee vastustamattomasti kohti maalia ja tykittää tarkasti tolpan kautta kiekon maaliin b-pisteen nurkilta. Tilanne tiivistyy, jännitys nousee ja kiima saavuttaa huippunsa. Stoked.

5:54 offside by Voodoo People. Peli on taputeltu.

*** MATCH OVER
*** NL saves: 3, poss: 49%
*** VP saves: 2, poss: 50%

Ottelu oli kiekonhallinnan ja torjuntojen valossa tasaväkinen, mutta tällä kertaa Nealit veivät ottelun nimiinsä vakuuttavan tehokkaalla viimeistelyllä ja perusvarmalla puolustuspelaamisella, jolla torjuttiin VP:n hyökkäykset niin ettei vaarallisia tilanteita juurikaan päässyt syntymään. Täysi pistepotti siis matkaa Neal Chaucerin leiriin, ja täten nousu sarjataulukossa on tosi.