-Maaliton-

3 erä
14:32 2-2 Turo
17:26 3-2 Mani (D.Beckham)

Ottelu alkoi tasaisella väännöllä, kunnes roby saa yllättäen kiekon ja siirtää Kalman 0-1 johtoon. Ottelu jatkui hyökkäyksillä jotka ei tuonut tulosta. Lopulta Borracho viimeistelee hienon kuvion päätteeksi. Erän loppupuolella D.Beckham pääsee vielä kaventamaan pelin munkilla maalin päähän.

Toinen erä oli tiukkaa peliä mutta samalla tylsää. Molemmilla oli paikkoja tehdä maaleja mutta eivät tehneet paikoista joita heille tarjottiin.

Kolmas eräkin alko tylsästi mutta tasaisesti, kunnes Ajaxin porukat päätti pyörittää Kalman alueella ja lopulta kiekko päätyy Turon lapaan ja sieltä lähtee kauhea tykki ylänurkkaan. Loppu erä olikin tosi tiukkaa, kunnes Beksi ja Mani sähläävät kiekon munkilla sisään. Ajax teki mahtavan nousun 0-2 tilanteesta 3-2 voittoon.