KuoletusKuoletus 2 7 2
KärkiryhmäKärkiryhmä 5 0 2
KuoletusKuoletus 55% 46% 49%
KärkiryhmäKärkiryhmä 44% 53% 50%
Lauantaipäiväpelinä kohtaavat 2.Divarin kelvollisesti aloittanut Kuoletus ja vielä voittoa saavuttamatta oleva Kärkiryhmä. 2.Divarissa jo useamman kauden vaikuttanut Kuoletus hamuaa varmasti innolla korkeammalle sarjatasolle ja onpa joukkueeseen hankittu vahvistuksiakin - liigassakin jo vieraillut Suxman on hankittu alakertaa tukevoittamaan. Kärkiryhmältäkin taitoa löytyy; ehkäpä kymmenes ottelu tuo jo arvokkaita pisteitä.
Oma veikkaus: 2-2

1.ERÄ

3:53 Pitkään jatkunut Kuoletuksen pyöritys tuo maalipaikkoja ja parhaimpana tästä MaDDiksen huippupaikka laukoa kiekko tyhjiin, mutta Kärkiryhmän Andi venytti lapansa väliin.

5:00 Kärkiryhmä edelleen vaikeuksissa omalla puoliskollaan ja Kuoletus saa järjestettyä vaarallisia laukaisupaikkoja.

5:56 MaDDis tykittää viivalta ja taitaa kolahtaa tolppaan!

Ensimmäinen antoi jo selvän suunnan ottelulle: ilman Kärkiryhmän selvää pelin parannusta Kuoletus tulee tekemään tarvittavat maalit ja viemään kaksi pistettä taskuunsa. Kärkiryhmän puolustus piti jotakuinkin hyvin pakkansa kasassa, mutta sekään ei voi riittää kahta erää jatkuvaa pyöritystä vastaan.

2.ERÄ (Beyonce saapuu katsomoon, tukalia hetkiä luvassa tuomarille)

0:11 Kuoletuspuolustus hieman uinahtelee ja aloituksen jälkitilanteesta Frj pääsee läpiajoon. Maalivahti kuitenkin torjuu kiekon laitaan, eikä Kärkiryhmä saa todella tärkeää johtomaalia heti erän alkuun.

1:53 balotelli tykittää takatolppaan. Kärkiryhmä osoittaa selviä piristymisen merkkejä.

3:09 Jälleen kova laukaus kohti Kuoletusmaalivahtia. Maalipaikat ovat menneet selvästi KR:lle tässä erässä.

3:48 0-1 balotelli (N-co, Frj)
Ja kova painostus palkitaan! balotellille pelataan paikka b-pisteiden väliin ja kova, tarkka kuti uppoaa maaliin.

4:44 1-1 gossu (MaDDis, Suxman)
Kuoletus käyttää hyväkseen vastustajansa hetkellisen hyvänolontunteen ja vastahyökkäyksestä gossulle pelataan varma paikka yläb-pisteen tuntumaan.

Erä numero kaksi oli melkeinpä peilikuva edellisestään, ehkäpä jonkinlainen hermostuminen siitä, ettei maaleja saatu aikaan, vaikutti Kuoletuksen peliin. Ylihyökkäämistä havaittiin ja Kärkiryhmä sai liikaa ylivoimahyökkäyksiä ja hyviä maalintekopaikkoja. Kolmas erä siis ratkaisee pisteiden kohtalon - kumpi saa draivin päälle viimeiseen?

3.ERÄ

1:46 1-2 N-co (balotelli)
balotelli laittaa lätyn maalin eteen maalin kulmalta ja N-co survoo kiekon häkkiin, komea maali!

5:08 2-2 pelimiesx (gossu, Suxman)
Kyllä! Tuomarin tulosveto näyttää onnistuvan, kun Kärkiryhmähyökkääjät sössivät pari paikkaa ja jälleen vastahyökkäyksestä Kuoletus iskee kovalla vedolla pelin tasoihin!

Hieman harmillisesti Kärkiryhmän kannalta muutaman loistopaikan jälkeen Kuoletus toi pelin tasoihin. Tuomarin kannalta loistotulos, ja oli oikeutettukin pelitapahtumiin nähden - 1.erä Kuoletuksen nimiin, toinen Kärkiryhmälle. Kolmaskin oli Kärkiryhmän hallintaa, mutta Kuoletus sai tärkeän pisteen hankittua itselleen, vaikka tulos tuskin heitä miellyttääkään.

Tähdet:
*** balotelli | Monipuolista pelaamista hyökkäyspäässä ja sai tilanteita aikaan.
** Suxman | Varsinkin toisessa erässä joutui torjumaan useita ylivoimahyökkäyksiä omien jättäessä oman onnensa nojaan.
* N-co | Pelasi hyvää kokokentän peliä ja rakensi omiensa hyökkäyksiä.
Tuomari: Rataks
Lisätty: 24.03.2012 14:34