Huittisten HuimaHuittisten Huima 3 4 5
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
AfflictionAffliction 41% 40% 47%
Huittisten HuimaHuittisten Huima 58% 59% 52%
Alkamassa on maanantai illan 2.divarin ottelu Afflictionin ja Huittisten Huiman välillä! Saa nähdä kumpi vie, jännittävä peli varmasti tulossa!

Aloituskokoonpanot:
Affliction: Carey, Hintz, inna, Nuppu
Huittisten Huima: Hei, Lucci, Metrak, Winnik

1.Erä
01:35 1-0 by Nuppu (ei syöttäjiä) HuHu:n pienoisessa hallinnassa menty peliä, kunnes Affit pääsevät vastahyökkäykseen jos Nuppu täräyttää komeasti b-pisteen kohdalta ottelun ensimmäisen maalin!

04:19 1-1 by Hei (Metrak) Afflien maalin jälkeen peliä mentiin päästä päähän ja kummallekkaan ei oikein suotunut tekopaikkoja, kunnes Metrak syöttää hyökkäyksessä keskelle Hei:lle, josta hän ei erehdy!

Erä loppuu! Loppuerä mentiin aika sekavissa tunnelmissa. Afflit eivät meinanneet saada peliään reilaan HuHu:n maalin jälkeen.

2.Erä
Toiseen erään lähdetään 1-1 tasatilanteessa, saa nähdä saako HuHu jatkettua pelinpyöritystä, vai pääseekö Afflit mukaan peliin.

03:00 Paine on siirtynyt lähes kokonaan Afflictionin päätyyn, jossa HuHu pyörittää kiekkoa nätisti ja maalipaikkoja tulee, mutta tähän mennessä ne ovat osuneet joko tolppaan tai menneet huti. Affliction on päässyt vain pariin vastahyökkäykseen.

04:30 1-2 by Winnik (Hei, Metrak) Pitkän syöttökuvioinnin jälkeen Winnikille avautuu paikka b-pisteen kohdalla, ja hän täräyttää HuHu:n johtoon!

04:52 inna pääsee läpiajoon mutta HuHu:n mokke seuraa läpärin tarkasti, joten maalia ei synny.

05:36 1-3 by Winnik (Metrak, Luicci)HuHu jatkaa myllytystä ja se tuottaa tulosta. Metrak nakkaa siniviivalta päätylaidan kautta lätyn maalineteen, josta Winnik ei erehdy.

Toinen erä on saatu päätökseen! HuHu jatkoi siitä mihin ensimmäisen erän lopussa jäi! Afflictionilla taas peli ei vaan lähtenyt kulkemaan.

3.Erä
Afflictionilla on tiukka paikka, jos he meinaavat voittoa vielä tavoitella. Peliä on parannettava!

01:50 Affliction aloittaa erän uudella ilmeellä ja tekopaikkoja suotuu muutamia, mutta viimeisenä esteenä on ollut joko Hei tai HuHu:n maalivahti.

02:50 Puolittainen läpiajo inna:lla, mutta Hei saa blockittua vedon.

03:16 1-4 by Lucci (Winnik) HuHu saa pienoisen Afflien painotuksen jälkeen rauhoitettua pelin hyökkäyspäässä, ja tuloksena on heti maali!

05:13 2-4 by Hintz (inna) Afflictionin yritys palkitaan, kun inna pääsee nakkaamaan Hintzin puolittaiseen läpiajoon, josta Hintz pääsee tälläämään b-pisteeltä häkin.

05:58 2-5 by Metrak (Lucci) Metrak saa blockittua Careyn pois edestä, josta Lucci nappaa kiekon ja syöttää sen vielä tyhjiin Metrakille!

Ottelu päättyy ja HuHu nappaa ansaitun 2-5 voiton! Afflictionilla oli pelissä omat hetkensä mutta HuHun puolustus napsi kyllä kiitettävästi pois maalintekopaikat, joista loput hoiti sitten maalivahti. HuHu taas sitten teki hyökkäyspäässä paikoistaan, joten peli ratkesi siihen!