Neal ChaucerNeal Chaucer - RaversRavers 5-2

Gaizka 1+1=2 -3
hari 0+0=0 -3
Joska 1+1=2 -3
Naappi 0+1=1 -3

Noni numba 4 kakeliikafinumatsi menos ja mun jengi johtaa seanin jengii täs 2-1 otteluvoitoin! Joska teki viimepelis hattutempun joten varmaa sitä ny seurataa ainaki!

Sais alkaa tä peli et pääsisin suutelemaan Poikaa!! Eli tosiaan otan ton pokaalin suoraan omiin nimiini koska kuiteki oon Raversien paras pelaaja kautta aikojen.

1. Erä:
1:00 Eka minuutti menny aikalail NC päädys mut ei ny ainakaa toistaseks oo pomppinu paikoil!
1:15 Ayoso heittää stemil maalin kulmal ja stem kuljettaa tolppaan.... viimekauden MVP...
2:05 stem pääsee vetää tost bn lähettyviltä ja molari torjuu etee! täl kertaa ei ollu jätkii rämpyttää siin!
3:26: Joska vetää bltä ja molari torjuu vaivoin!!
3:43: stem läpi!!! vetää.... ei kauhee hyvä veto kyl ja molari tönäsee kiekon maalintaa josta hari sit hoitaaki loput
4:44 1-0 stem (Sean, Ayoso) 2vs1 josta sena näpäyttää maalinkulmalle josta stem pääsee helposti kuljettamaa sisää
6:00 Ja tööt erä loppuu NC:n 1-0 johdossa

Neal Chaucer saves: 2 poss: 48%
Ravers saves: 2 poss: 51%

Kuten tosiaan noista posseista sunmuista huomaaki ni kohtuu tasasta, stem ny tuntuu vaa pääsevän vähänvälii aika hyvi irti.

2.Erä:
6:30 Ayoso pommittaa sikakaukaa eikä oo maskiakaa.. Mitä heleä..
6:56 Seanin vuoro kutasta ja suoraa molaria päi!
7:54 Naappi ja Joska nousee laidasta.. Naappi hakee tsippii Gaizkalle joka menee suoraa molarille.. Nice. Jumal-Nice.
8:53 1-1 Joska (Gaizka, Naappi) JA JUMALA MIGE HEITTÄÄ VÄHÄ JALKAKIKKAA JA MUUTA KIKKAA KUNNES SPOTTAA JOSKAN MAALIN KULMALTA JOKA PÄÄSEE SIIRTÄMÄÄN HELPOSTI MAALIIN!!!!!!!!!!!!!! HUNAJATA!!
10:11 ja Seanilla keittää kun ei pysy Gaizkan tahdissa! violent behaviour jonka jälkeen Gaizka laulaa vanhaa Haddawayn What Is Love biisiä, hieno mies

11:24: Gaizka vetää bltä ja molari nukkuu jotenki mut nappaa silti!
11:51 1-2 GAIZKA (JOSKA) GAIZKA NAPPAA KIEKON MAALIN KULMALTA JA VIE KIEKON MAALIN TAAKSE, PUOLUSTAJAT OVAT AIVAN PIHALLA JOTEN MGEN ON HELPPO HEITTÄÄ HÄKKI, NYT ALKAA NYT ALKAA MAISTUA SUKLAALLE!!!!

POSSIT JA SAVESIT ON IHAN TURHAA NYT JUHLITAAN MESTARUUTTA!!!!!! RAGEN TOINEN KÄSI ON JO SKUMPPAPULLOSSA KIINNI!!!!!! ILJA PAKKAA TAVAROITAAN INTISTÄ INTERNETTIIN VIELÄ ON ERÄ JÄLJELLÄ KAMOON KAMOON

3.Erä:
12:24 LOPUN ALKUA, FAN HEITTÄÄ HÄTÄRIÄ
13:56 ...... 2-2 stem (Sean) tosi ruma häkki
14:09 ........................... 3-2 Sean (Fan, stem) Sean läpi ja häkki..
14:25 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 4-2 stem tekee kaikki menee vitun vittu
16:45: 5-2 stem (Sean, Ayoso) jahas .... ennakoin vähän liian aikasin sit vissii..