Naappi 0+0=0 +1
timo 0+0=0 +1

1. Erä:

1:00 Hari tykittää Naapin ollessa maskissa. Ei maalia.
1:56 0-1 by Gaizka Järkyttävä virhe Uvexin puolustajalta. Maalivahti antaa puolustajalle kiekon, Gaizka tulee, blokkaa ja tekee maalin. Ravers siirtyy johtoon.
3:46 Sama kuvio; Naappi maskissa ja Hari vetää. Ei vieläkään maalia... :O
4:23 Hari tykittää selkä maalivahtia kohti, melkonen pommi.

*** PERIOD 1/3 OVER
*** uvex saves: 5, poss: 48%
*** ravers saves: 0, poss: 51%

Ensimmäinen kiekonhallinnaltaan tasaväkistä. Tilanteet eivät kuitenkaan jakautuneet yhtä tasaisesti, tästä kertomassa varsin selvät saves-lukemat.

2. Erä:

1:17 stp ottaa violentin. Alkaako hermo pettää? Vai oliko molarilla kenties jotain sanottavaa?

*** PERIOD 2/3 OVER
*** uvex saves: 1, poss: 52%
*** ravers saves: 5, poss: 45%

Toisessa erässä peli kääntyi täysin päinvastaiseksi mitä edellinen oli. Ravers oli todella hukassa. Käsittämätön määrä harhasyöttöjä, turhia menetyksiä ja ryntäyksiä. Uvex lisäsi pökköä pesään, mutta maalia ei kuitenkaan syntynyt. Viimeiseen erään lähdetään Raversin 0-1 johdossa-

3. Erä:

2:22 Gaizka tykittää läheltä, mutta Uvexin maalivahti on hereillä ja pitää tilanteen 0-1:ssä.
2:36 Heti perään toisessa päässä stp pääsee vetämään b-pisteeltä, mutta myös Raversin sulanderi pitää lukemat samoissa.
5:28 Uvex molari poistuu maaliltaan.
5:54 Gaizka yrittää omasta päästä tyhjiin, mutta ohi menee. Uvexin viimeinen mahdollisuus on tämä aloitus!

*** MATCH OVER
*** uvex saves: 4, poss: 56%
*** ravers saves: 4, poss: 43%

Viimeinen erä oli aikalailla samanlainen kuin toinenkin. Ravers ei saanut peliään kulkemaan vaan samat virheet toistuivat. Uvex painoi päälle, mutta ei saanut maalia aikaiseksi, joten voitto Raversien leiriin.