Ensimmäinen ottelu liigakarsinnoista vastakkain Adonikset ja Helsingin Jokerit

--

00:00 Peli alkaa
00:30 *** icing by Adonikset
01:27 *** offcide by Adonikset
02:29 Daasaman menettää kiekon, mutta vaarallista tilannetta ei synny, sillä Premier kuittaa kiekon takaisin Jokereille.
03:15 Vaarallinen tilanne Jokereiden päädyssä, mies maskissa ja vetoa perään, ei maalia.
03:37 3v1 tilanne Jokereiden päädyssä, ei maalia
04:19 Compi yrittää keskittää Daasamanille keskelle, mutta maalivahti välissä.
04:49 Daasaman harhailee maalin takaa maalin eteen, yrittää wristillä mutta ei mene verkon perukoille sillä Adoniksien maalilla turhan monta miestä edessä

Erän loppuun vaarattoman näköinen mylly kehkeytyy 3v1 tilanteeseen, mutta perille menneen syötön jälkeen erän aika loppuu.

*** Adonikset saves: 2, poss 57%
*** Helsingin Jokerit saves: 2, poss 42%

Adonikset myllyttivät enemmän, sekä mielestäni vaarattomammin. Tilanteita oli molemmilla, mutta maaleja ei synny.

--

00:00 Erä alkaa!
00:12 Vaarallinen veto brutukselta, mutta mokke venyy.
01:09 Adoniksien hyökkäys kuihtuu siniviivan väärälle puolelle valuvaan syöttöön.
01:16 *** offcide by Adonikset
04:03 Erittäin vaarallinen tilanne, en nähnyt pelaajien nimiä, mutta maalin edestä kiekkoa ei saada maaliin puolustajan blockin läpi tällä kertaa.
04:33 2v1 tilanne, syöttö ja veto, päin tällä kertaa.
5:20 B-piste veto Daasamanilta, keskelle tyynyä. Compi blokki oikeaoppisesti vastustajia luoden kyseisen tilanteen.

*** Adonikset saves: 3, poss 62%
*** Helsingin Jokerit saves: 4, poss 37%

Adoniksilta vaarallisempia tilanteita, sekä mainittakoon Daasamanin epäonninen B-pisteeltä lähtenyt laukaus.

--

00:00 Kolmas erä alkaa!
00:30 Lörppö veto Jokereiden maalivahdille, kovana olisi varmasti uponnut?
01:10 Vapaa mies B-Pisteiden välissä, syöttö, ja veto, mutta maalia ei synny vieläkään Adoniksille
01:29 Hieno veto jälleen Adoniksilta, erittäin vaarallinen tilanne
01:40 0-1 Daasaman (Arkhmds, Compi)
Hienon passikuvion jälkeinen veto suoraan syötöstä kulmaan ohittaa maalivahdin.
03:16 Arkhmdsin veto on pomppia Compin lapaan, mutta ei.
03:36 Adonikset kolkuttelee tolppaa hienolla vedolta siniviivan tuntumasta.
04:11 1-1 Brutus
Vastahyökkäyksen jälkeinen mylly, josta Brutus pääsee kuin varkain läpi, eikä erehdy.
04:52 Idioottivarma paikka Daasamanin laittaa limppu pussiin, mutta ahnehtii kuljettamaan ja mokke kerkeää paikalle ajallaan.
5:31 *** icing by Jokerit
5:51 1-2 Daasaman (Compi) Compi antaa "hädässä" daasamanille ja Daasaman antaa upean vedon B-pisteen takaa ja maalin perukoillehan se menee.

*** Adonikset saves: 3, poss 55%
*** Helsingin Jokerit saves: 5, poss 44%

Tapahtumarikas erä, jossa kirjoittamista riitti. Kuitenkin tehokkaampana joukkueena selvisi Jokerit, mutta kiekkoa eniten läpi pelin piti Adonikset. Ehkä ansaittu, ehkä ei, who knows? Joka tapauksessa tiukka peli.