Kiekko-HobiititKiekko-Hobiitit - KuolemaKuolema 2-2

Fallen 1+0=1
Outsi 0+2=2
Spolle 1+1=2
togo 0+0=0

Otteluun lähdettäessä joukkueiden kuntotilanteet olivat erilaiset: Hobiiteilla 2 ottelun voittoputki, Kuolemalla 4 ottelun häviöputki. Molemmat joukkueet marssittivat kentälle lähestulkoon ykkösmiehistönsä ja jännitysnäytelmää oli saapunut katsomoon seuraamaan hieman toista kymmentä silmäparia.

1. Erä:

3.23 1-0 khalle (Tsuna, Alfonso)

Peli alkaa vauhdikkaasti, eikä kumpikaan joukkue ole tullut kentälle peruuttelemaan. Molempien joukkueiden pisterohmut - Tsuna ja Fallen - luovat hyviä maalintekopaikkoja heti alkuun. Ottelun ensimmäisen maalin tekee kuitenkin khalle, joka pääsee Tsunan syötöstä nousemaan keskeltä, veivaa Kuoleman puolustajan ja laukoo tarkasti takanurkkaan. Erä jatkuu maalin jälkeen tasaisena ja molemmilla on paikkansa, mutta lisämaaleja ei nähdä.

2. Erä:

maaliton.

Vauhdikkaasti ja tasaisesti joukkueet tulevat myös toiseen erään. Molemmat saavat luotua hyviä hyökkäyksiä, mutta maalinteko ei onnistu. Erän alussa L.Murphy tarjoilee Fallenille syötön hobiitten puolustuksen keskelle, mutta laukaus suuntautuu päin Hobiittien maalivahtia. Tämän jälkeen tapahtuu heti toisessa päässä, kun Tsuna pääsee veivaamaan Kuoleman puolustajia, laukaus jää kuitenkin puuttumaan ja hän törmää maalivahtiin. Erän puolivälin jälkeen Hobiitit saavat kaksi todellista loistopaikkaa: ensin khalle virittää kovan laukauksen Kuoleman maalin tolppaan ja seuraavassa tilanteessa Hobiitti-kaksikko pääsee yrittämään ylivoimahyökkäyksellä, mutta tuloksetta. Paljon tilanteita molemmilla, Hobiitit kuitenkin 1-0 johdossa viimeiseen erään.

3. Erä:

1.04 1-1 L.Murphy (Outsi)
1.17 1-2 Fallen (L.Murphy, Outsi)
4.39 2-2 Alfonso (Zizou)

Kuolema palaa kolmanteen erään latautuneena ja aloittaa hienoisella painostuksella. Ensimmäisen minuutin täytyttyä Outsi kääntää kulmasta syötön keskelle Murphylle, joka laukoo maalivahdin pompottaessa tilanteeksi 1-1. Kuolema syttyy maalista ja heti seuraavasta hyökkäyksestä Fallen nousee röyhkeästi keskeltä ja sijoittaa L.Murphyn laukomasta rebound-kiekosta Kuoleman ensi kertaa ottelussa johtoon. Hobiitit ovat ahdingossa seuraavan minuutin, kunnes heräävät ja aloittavat tasoitusmaalin hakemisen. Kahdesti Alfonsolla on tyhjä maali, mutta oma pelaaja hyppää paikkaamaan vastustajan maalivahtia, joka tilanteissa on jo ulkona. Lopulta Alfonso kuitenkin onnistuu survomaan kiekon reppuun ja Hobiitit riemuitsevat. Pelin loppu on enää pelailua, eikä todellisia tilanteita synny.

Ottelu oli äärimmäisen tasainen, mistä kertovat myös torjunnat 11 - 11. Molemmilla oli paikkoja useampiinkin maaleihin, mutta näin tällä kertaa.

*** Fallen - paljon laukauksia Hobiittien maalia kohti.

** ASu - pelasti muutaman kerran puolustuksessa Kuoleman painostuksen.