Old & NotoriousOld & Notorious - Brutal KillersBrutal Killers 3-3

kekki 0+1=1 ±0
Matu 0+0=0 ±0
number1 2+1=3 ±0
poro12 1+1=2 ±0

Ykkösdivarin kärkijoukkue Brutal Killers matkustaa Vanhojen ja Pahamaineisten kotiluolaan ennakkosuosikkina hävittyään vain yhden pelin koko kauden aikana. Vanhukset sen sijaan taistelevat vielä pääsystä nousukarsintoihin ja kaipaavat kipeästi lisää pisteitä. Ensimmäisessä kohtaamisessa päädyttiin tasanumeroihin 1-1.

3.07 Poro12 laukoo b-pisteen alapuolelta, veskan patjoihin.
3.54 0-1 Number1 (-) numero uno saa kiekon haltuunsa maalin takana ja kiepsauttaa näppärästi vanhanaikaisella ottelun avausmaalin.
4.15 0-2 Poro12 (Number1,Kekki) ei ehtinyt mukaan.
5.43 Number1 pääsee laukomaan hyvästä paikasta pitkän pyörityksen jälkeen, veska kestää.

torjunnat 2-0 hallinta 50-49

Nihkeän alun jälkeen BK sai pelinsä kulkemaan ja se tuotti tulosta. Kuten torjunnat kertovat, Oldien vierailut BK:n alueella olivat harvassa.

6.12 Schizo pelaa Randomin vapaaksi maalin eteen mutta puolustaja ehtii viime hetkellä väliin.
6.59 1-2 Mumm (Random) Oldien karvauspeli tuottaa tulosta ja Random syöttää Mummille, joka laukoo tarkasti takakulmaan kavennuksen.
7.31 Random karvaa kiekon Matulta ja pääsee laukomaan vapaasti, veska kuitenkin pelastaa BK:n.
8.13 Number1 lyö päädyn kautta kiekon Porolle, mutta veska torjuu ihmeen kaupalla vedon.
9.09 Mumm laukoo b-pisteen kaarelta, kiekko pomppaa pakin jaloista ja liukuu niukasti ohi maalin.
9.18 2-2 Schizo (Mumm) Oldit pyörittävät pitkään ja lopulta Schizo iskee tasoituksen.
9.55 Number1 tekee itselleen tilaa ja laukoo vihaisesti, veska torjuu.
10.22 Porolle pelataan paikka b-pisteelle, veto ohi maalin.
11.00 Saarine laukoo Oldien pyörityksen päätteeksi, veska torjuu eteensä, puolustus siivoaa kiekon.

torjunnat 4-5 hallinta 57-42

Täysin päinvastainen erä kuin ensimmäinen, heti erän alusta lähtien Oldit saivat pelinsä kulkemaan ja onnistuivat nousemaan tasoihin. BK:n peli sekosi jotenkin kummallisesti ensimmäisellä erätauolla, turhia menetyksiä ja jäätymisiä maalipaikoissa.

Kaksi minuuttia viimeisestä erästä täyttyy ilman vaarallisia tilanteita.
14.21 Schizo laukoo kaukaa, veska koppaa kiekon.
16.01 Saarine ampuu hyvän maskin takaa, kiekko sivuverkkoon.
17.26 2-3 Number1 (Poro12) Saariselle käy karmea virhe ja menettää alimpana kiekon, Poro odottaa Numberin oneen.
17.36 3-3 Random (Mumm) ei ehtinyt messiin.

torjunnat 1-2 hallinta 55-44

Ottelu meinasi ratketa hieman nolosti viimeisellä minuutilla, mutta niin vain Vanhukset pystyivät nousemaan tasapeliin, joka kaikkinensa oli ihan oikeutettu lopputulos.

*** Random - erittäin taitava kiekon kanssa, vaarallinen jatkuvasti
** Poro12 - olisi ollut kolmen tähden pelaaja, mikäli BK olisi voittanut. Hyvä pelisilmä, fiksusti odotti kaverin mukaan kolmanteen maaliin.
* Mumm - pelasi hyvin yhteen Randomin kanssa.
Tuomari: Amado
Lisätty: 25.09.2011 23:42