1.Erä
Sunnuntain alkuillasta pärähtää käyntiin Kuivat Kukat - HC Tyrmäys.

Kukilta kentälle Aubry, huju, Leif ja Stuge
Tyrmäykseltä Bednar, kemton, Myll, Sane

Vain 7 sekuntia ehditään pelata kun Kuivat Kukat iskee onetimeristä joukkueen 1-0 johtoon. Maalia edeltää Tyrmäyksen kamala kiekonmenetys keskialueella ja kun varmistus on unohtunut, on Aubryllä helppo työ käydä laittamassa pikkumusta tyhjiin.
1-0 (00:07) Aubry, huju

2-0 (03:05) Leif
Leif karvaa kiekon pois Tyrmäyksen alueella, ajaa maalille ja veto tarkasti takayläpeltiin.

saves Kukat: 1
saves Tyrmäys: 7

poss Kukat: 57
poss Tyrmäys: 42

Kukkien komennossa mentiin selkeästi ensimmäinen erä.

Kukilta kentälle Aubry, huju, Leif, Stuge
Tyrmäykseltä Bednar, kemton, Myll, Saslik (Sane pois)

2-1 Myll (01:23)
Myll kiemurtelee maalin takana ja lopulta liimailee maalin eteen ja räppää kavennuksen.
Samalla Kukat vaihtaa, Banituzzi kentälle - huju
pois.

2-2 Myll, Bednar, kemton (03:59)
Myll häärää maskimiehenä ja saa sudittua viivavedon lopulta tyhjään häkkiin.

2-3 Myll (05:50)
Tyrmäys karvaa kiekon maalin takaa pois, lopulta kiekko ajautuu Myll:lle joka ajaa päättäväisesti maalille ja vie ennen viimeistä erää Tyrmäyksen
johtoon.

saves Kukat: 2
saves Tyrmäys: 4

poss Kukat: 47
poss Tyrmäys: 52

Tyrmäys pääsi peliin mukaan toisessa erässä. Saslikin tulo piristi selvästi joukkuetta.

3.Erä

Kukilta kentälle Aubry, Banituzzi, Leif, Stuge
Tyrmäykseltä Bednar, kemton, Myll, Saslik

3-3 Banituzzi, Aubry, Leif (00:40)
Tyrmäys hyökkää kolmen miehen voimin vahvasti ja hyvän tilanteen päätteeksi kiekko päätyy tolpan kautta Kukkien maalivahdille. Kukaan ei kuitenkaan ymmärrä hidastaa Kukkien hyökkäykseenlähtöä ja nopealla avauksella 3v1-hyökkäys on tosiasia. Muutama kiekonsiirto ja Banituzzi tasoittaa pelin heti erän alkuun.

3-4 Myll (00:54)
Tyrmäys kuittaa kuitenkin nopeasti. Myll keskittää maalille ja jostain pakin luistimista se lopulta lipuu sisään.

3-5 Myll (03:37)
Myll seuraa hyvin vedosta tulleen riparin ja vie joukkueensa kahden maalin johtoon vanhanaikaisella.

4-5 Banituzzi (04:30)
Banituzzi karvaa kiekon pois ja kuljettaa tyylikkäästi tyhjiin tuoden Kukat maalin päähän ottelun loppuminuuteilla.

4-6 Myll, kemton, Bednar (04:54)
Tyrmäys pyörittää peliä Kukkien päädyssä ja lopulta Myll vetää suoraan syötöstä etukulmasta loppunumeroiksi 4-6.