Welbert 0+4=4
Wilzu 2+1=3

2:14 1-0 Madonna46 (D.Beckham)
2:44 1-1 Wilzu (P.Varis, Welbert)

Ajaxin painostuksen päätteeksi Madonna käy tuikkaamassa maalivahdin selän takaata kiekon maaliin. Ei aikaakaan kun Wilzu tulee ja paumauttaa pelin tasoihin, nopea kuitti. Erä jatkuu Ajaxin painostuksella, mutta lisämaaleja ei nähdä.

6:28 1-2 Scott (Welbert)

Erä alkaa jäätävästi Scottin komealla kaukolaukauksella, 1-2. Loppuerän Ajax hakee vimmatusti tasoitusta, mutta Juakko ja Varis pitävät Darra puolustuksen tiiviinä, ja viimeiseen erään lähdetään Darran 1-2 johdosta.

12:40 2-2 Shar (D.Beckham, Madonna46)
16:32 2-3 Wilzu (P.Varis, Welbert)
17:52 2-4 Scott (Wilzu, Welbert)

Viimein nähdään tasoitus. Becksin lätty tavoittaa Sharin takatolpalta ja peli on 2-2. Myrkkyä Ajaxille puolitoista minuuttia ennen summeria. Wilzu käy tuikkaamassa Darralle johtoaseman. Lopussa Darra pääsee kahdella nollaa vastaan tyhjiin ja peli on sillä selvä.
Tuomari: Akademiks
Lisätty: 19.10.2005 00:33