M.Bartek 1+2=3
obZen 0+1=1
zorero 2+0=2

0:58 0-1 M.Bartek (D-fence)

D-fence nousee maalille ja ilmasta laukauksen suuntaa muuttaa Bartek, 0-1 alle minuutin pelin jälkeen. Loppuerä on enemmän tai vähemmän keskialueen nyhjäämistä, ainoa paikka siunaantuu PJ:n Artolle, mutta maalivahti koppaa laukauksen.

7:35 0-2 zorero (D-fence, M.Bartek)
8:04 0-3 zorero (M.Bartek, Vlad)

Kauniin syöttelykuvion päätteeksi zorero heittää kiekon puoliksi tyhjään maalin helpohkon näkeisesti. Vain puoliminuuttia edellisestä samainen kaveri lisää PJ johdoksi jo 0-3. Hätrikki minuutin sisään on lähellä, mutta pienestä kulmasta maalivahti sentään jotenkin saa kiekon kiinni. Erän lopulla Bartek on aivan kaksin maalivahdin kanssa, mutta epäonnistunut veto ei löydä maalinperukoille.

12:40 1-3 Ndurr (Outsi, Fallen)
15:10 2-3 Outsi (Ndurr, Fallen)

Ndurrin komea laukaus tolpan kautta kaventaa pelin yhteen kolmeen. Kuoleman kova takaa-ajo tuottaa tulosta, kun sama kolmikko vääntää tilanteeksi jo 2-3. Fallen on pamauttaa tilanteen tasoihin, mutta lätty ei aivan tavoita lapaa. Kuolema yrittää ilman maalivahtia, mutta ei auta. Ottelu päättyy lukemiin 2-3.