Metroman 0+2=2
Toeni 1+2=3

3:04 0-1 Juizny (.jorma., Metroman)
5:13 0-2 Juizny (Toeni)

Ensimmäinen iskumahdollisuus tarjoutuu minuutin pelin jälkeen Vacille joka pääsee yksinläpi hieman onnekkaasti, mutta maalivahti on vetreänä. Kiekko .jorma.:lla vaarattoman näköisesti hyökkäyspäädyssä, passi keskelle Juiznylle ja etuverkko heiluu maalivahtin lyyhistyttyä maahan jo syöttövaiheessa. Muutama minuutti edellisestä Juizny on jälleen pahanteossa, tällä kertaa Toeni antaa passin ja Juiznypoika kiepauttaa pakit ja maalivahdin aivan ulapalle ja viimeistelee komean maalin, 0-2 lukemista erätauolle.

Etm: saves 5, 48%
Kiviniemi: saves 2, 51%

6:08 0-3 Korpisalo (Toeni, Metroman)
7:35 1-3 Vac (mmm, böögeli)
9:52 1-4 Toeni (.jorma.)

Nopea maali Kiviniemelle, nopea kuitti mmm:n lätystä Vacille. Molemmille maali lisää, tilanne 1-3. Nopea vastahyökkäys jorman ja Toenin toimesta, 1-4. Heti perään on Vac tehdä jälleen mmm:n lätystä kavennuksen, mutta ei. Kiviniemen vahvasta 1-4 johdosta viimeiseen kuusiminuuttiseen.

Etm: saves 7, 48%
Kiviniemi: saves 4, 51%

12:08 1-5 .jorma. (Korpisalo, Juizny)
15:06 2-5 Vac (...M5..., Jtl)

Jälleen terävä aloitus Kivinimeltä. Tällä kertaa jorma vippaa maalin nurkalta kiekon tyhjiin, passit Korpisalolle ja Juiznylle. Kun viimeistä erää on puolet pelaamatta Vacin illan toinen tuo pientä lohtua mmm:n porukoille. Muutama vaarallinen tai vähemmän vaarallinen paikka vielä aukeaa, mutta ottelu päättyy Kiviniemen hienon suorituksen jälkeen lukemiin 2-5.

Etm: saves 5, 44%
Kiviniemi: saves 1, 55%

*** Juizny - Komeat ensimmäinen erän maalit antoivat Kiviniemellä selkäotteen.
** .jorma. - Tuki hyvin hyökkäystä, pakille hyvät tehot 1+2
* Korpisalo - Hyviä veivailuja ja paikanluonteja kahdessa jälkimmäisessä erässä.
Tuomari: Akademiks
Lisätty: 16.10.2005 23:31