SmL 0+0=0 ±0
vop 0+1=1 -3
Väiski 0+0=0 -3
yllepa 1+0=1 -3

Kiekkoliigan finaalit part 5 - Grande Finale! Ratkaiseva ottelu. Tällä viimeisellä 18 minuuttisella (oletetaan että jatkoaikaa ei tule) ratkaissaan kiekkoliigan mestari kaudella 2/11. Ottelusarja alkoi Voodoo Peoplen 3-0 voitolla jonka jälkeen Nightmare vei kaksi seuraavaa suvereenisti 7-2 ja 0-6. Tähän kuitenkin Voodoo vastasi vielä voittamalla tyylipuhtaasti 0-4 ja viemällä ratkaisun Kim Jong-illin kotihalliin.

Erikoista tässä finaaleissa on ollut nollapelien määrä. Neljässä ottelussa nollapelejä on pelattu 3.

Samaan aikaan huomaan, että Pronssipeli on pelattu! Pronssia voittavat Fc Kilpailijat luvuilla 2-5 Evolution Uvexista.

Tulosvetoa.
Yojimbo 2-1
BourGe 4-1
Liisa94 4-1
Scott 6-1
Vida 3-1

Erän alussa katsojia on 232. Pelin alkua kuitenkin viivyttää runsaasti Jebsun puuttuminen. Missä lie hän onkaan?

Noh tässä onkin aikaa sitten vielä kirjata ylös kaikenlaisia saavutuksia joukkueilta.

Voodoo People:

Tämänhetkinen 4vs4 Ranking: 1484.67
Joukkueen mitalit: 1kulta 1hopea 1pronssi
Kaudella 2/11 tilastoja: tehtyjä maaleja 98, päästettyjä maaleja 48.
Joukkueen paras pelaaja runkosarjassa: JaKurri
Imagokyselyssä kaudella 2/11: Kolmas.

Nightmare:

Tämänhetkinen 4vs4 Ranking: 1514.82
Joukkueen mitalit: 4 kultaa - 1 hopea - 2 pronssia
Kaudella 2/11 tilastoja: tehtyjä maaleja 120, päästettyjä maaleja 58.
Joukkueen paras pelaaja runkosarjassa: Jebsu
Imagokyselyssä kaudella 2/11: Yhdestoista.

00.00 Nightmaren uusi vahvistus SmL!
00.40 Kiekko menee erittäin lujaa Nightmaren ränniä pitkin
01.15 Jebsu kiertelee ja pelaa viivaan skylle, saa seinäsyöttänä takasin ja Jebsu laukoo kohti maalia missä Väiski maskittaa. 0-0 edelleen.
02.01 Peli on melkoisen tarkkaa molemmilta
02.14 JaKurri yrittää liimailla erikeepperillä kiekkoa häkkiin.
02.42 Väiski pelaa yllepalle. yllepa jatkaa päädyn kautta jebsulle maalineteen mutta jebsu ei saa kiekkoa sisään.

02.55 1-0 Naappi (Reto JaKurri) - Ja jostain se kiekko pomppii sitten Naapille ja hän saa kunnian tehdä mahdollisesti ratkaisumaalin!

03.55 Reto on goalie area
04.43 sky heittää pikkumustaa Jebsulle laitaan mutta JaKurri nopeampana kerkeää väliin.
04.58 Joku lagaa ja kiekkoa pelataan pitkänä.
05.08 Naappi ja JaKurri kävivät molemmat Nightmaren peliasussa.
05.14 Hauskuutta katsomoon lisää playerin käydessä kentällä.
05.25 Peli jatkuu jälleen normaalisti.

Savet 3-5
Poss 59%-40%

- 2 erää jäljellä ja katsomossa on porukkaa viimeisimmän tiedon mukaan 337.

01.14 2-0 Reto - Katsomo repeää nauruun ja OEOEOEO-huutoihin kun Reto tuo Voodoolle 2-0 maalin.
01.49 Naappi laukoo hyvästä paikasta mutta Nightmaren moke pitää vielä mukana.
03.00 Viimeistä finaalia on pelattu tasan puolet.
03.50 Fice kikkailee kiekkoa omalla alueella yllepalle.
04.13 Väiski tulee! veto on hyvä mutta ei maalia.
05.00 Nyt pyörii Nightmarella peli hyvin. Syöttöä menee kokoajan omille lapaan ja välistä vetoa maalille. Irtokiekkoihinkin keretään niin kohta palkitaan.

05.31 2-1 yllepa (Jebsu sky) - Niinkuin taisin kirjottaakin. Sieltä se pitkä yrittäminen palkittiin.

Savet 4-4
Poss 50%-49%

- Tasainen erä kuten tilastotkin kertoo. Nightmaren kiri on alkanut mutta mihin se riittää.

00.11 3-1 JaKurri (Reto Naappi) - Yleisö huutaa mertarannan sanoin "se on lopun alkua". Kurri tulee alasuunnasta kohti maalia ja maalivahdin etukulma aukeaa.
01.00 Peli käy kentällä vauhdikkaasti. Katsomossa vaan mietitään hyviä tekosyitä hävitylle pelille.
01.47 yllepa hakee rännistä kiekon, pelaa Jebsulle joka jatkaa Väiskille. Väiski laukoo mutta puolustus on edessä.
02.45 3min 15 sekuntia aikaa Nightmarella kahteen osumaan.

03.10 4-1 Reto (JaKurri Fice) - Nauloja arkkuun T. Reto

03.30 Nyt alkoi Nightmaren odotettu "perseily" Ensiksi Lateh tulee huutaa puplalla. Tämän jälkeen muukin väki lähtee mukaan.
05.00 Myllyt on hyvää vauhti pystyssä.
05.44 Voodoo People vetää maalinvahdin pois ja Shefki ilmestyy kentälle.
05.59 Onneksi olkoon Voodoo People.

Savet: 2-6
Possit: 63%-36%

- Runkosarjan voittaja voitti mestaruuden. Tätä suuri osa halusikin. Pelin jälkeen aivan hirveä floodi. Koskaan tuskin on nähty tuollaista nopeutta mutta näinhän tapahtuu joka kauden ja pelatun finaalin jälkeen.

Kiitos kaikille kaudesta, jotka pelasitte mukana.
ps. +/- tilastoissa _saattaa_ olla virheitä.
Tuomari: okenuub
Lisätty: 13.06.2011 00:32