Double ItDouble It - KiekkoleijonatKiekkoleijonat 5-0

Delmo 0+0=0 -5
Junija 0+0=0 -5
Korpikari 0+0=0 -5
Liz 0+0=0 -5

Alkamassa on erittäin jännittävä ottelu, sillä mikäli Double itin miehet voittavat tämän, on pelit kiekkoleijonien osalta ohi.

1. Erä alkaa

0.01 Jellonat voittavat aloituksen, jolloin alkavat syötellä heti taaksepäin, mutta kun hyökkäysalueelle viedään kiekko, se menetetään melkein välittömästi.

0.44 Tuplat saavat ensimmäisen hyökkäyksen, joka päättyy Bastun sooloiluun.

1.08 Kiekkoleijonat pitävät kiekkoa, kunnes Delmolta hölmö menetys tuplien alueelta, BASTU LÄHTEE VETÄMÄÄN B-pisteetlä!!! MAALIVAHTI TORJUU

1.30 Korpikarilla ensimmäinen kunnon paikka koko pelissä, Kari yrittää vetää takakulmaan, mutta ei mene!

1.52 offside by tuplat

2:10 Tuplat pitävät kiekkoa, upeaa syöttelypeliä tuplilta, KKUNNES TIN ON LAIDASSA, BASTU MAALIN EDESSÄ!! TIN LAITTAA LÄTTYÄ BASTULLEEE JA ASIELLÄÄ OOOONNNN!!!!

*** 1 - 0 by Bastu (1+0) Tin (0+1)

3:18 Karmaiseva syöttövirhe tunasilta, siinä on leijonien vastahyökkäyksen paikka! x-cD pistää ovelan ja samalla komean syötön karille seinän kautta, mutta ei! KARI EI TEE MAALIA

4:03 Koprikari on yksin kolmea tuplan miestä vastaan kulmassa, KARI LÄHTEE TULEMAAAN!! YRITTÄÄ KULETTAA ETUKULMASTAA, EI MENE!!

4:39 nipah ja tin pitävät kiekkoleijonien hyökkääjiä pilkkanan hyvällä oman alueen syöttelypelillä

5:17 BASTU PÄÄSEE 1 LÄPI PAIKKAAN, MUTTA MITÄÄ EI TEE!! (oli kyllä vähän pakki takana häiritsemässä) MUTTA MITÄ LEIJONAT TEKEVÄTKÄÄN
KUSEVAT OMALLA ALUEELLA KIEKON bgASTULLE JOKA TULEE JA LAITTAA KIEKON VANHANAIKASELLA SISÄÄN

TAIVAS VARJELE MITÄ SIELTÄ TULEEE!!

*** 2 - 0 by Bastu (2+0)

1. Erä päättyy

*** tuplat saves: 6, poss 63%
*** jellonat saves: 3, poss 36%

Kun tilastoja kattoo voisi luulla, että erä oli selvästi Double itin erä, mutta tosiasiassa leijonilla oli myös hyvät maalintekopaikat, joista olisi pitänyt tehdä. Junijan kommentit tauolla: "on niin jumalattoman vituttava pelityyli noil"

2. Erä alkaa

0.01 Kiekkoleijonat voittavat aloituksen, kunnes sähläävät kiekon paitsioksi

0.16 Junija vetää 6m ohi maalin.

0.18 ja taas offside by jellonat

0.30 Double itin pelaajt voittavat aloituksen, KUNNES TUNAS KUSEE OMALLA ALUEELLA x-CDN HIENON KARVAUSPELIN TAKIA!!! EI SAA MAALIA SILTI TEHTYÄ LEIJONAT!

0.52 x-cD sikailee (goalie holds the puck)

1.04 tunasin jäätävät kikat eivät tuota tulosta

1.20 x-cD tarjoilee upeasti karille, joka ON LÄHELLÄ TEHDÄ MAALIN!! (huom. vain lähellä)

1.46 nipahilla varmat otteet avauksissa

2.54 Junija pitää kiekkoa suvereenisti vastustajien alueella, kunnes syöttää Delmolle, joka syöttää x-cD:lle, joka menettää kiekon!

3.17 Double aloittaa hyökkäystä, kiekko on tumasilla, kunnes Delmo hoitaa varmasti tilanteen.

3.25 DELMO KUSEE OMALLA ALUEELLA KARMAISEVASTI!! BASTU SEILAA MAALIA KOHTI!!! TULEEKO MAALI?!?!?!

EI TULE

4.10 nyt on vuorostaan kiekkoleijonat pyörittämässä peliä, junijalta vetopassi Delmolle, joka menettää kiekon.

4:44 Ja taas ollaan Tuplien puolustuspäädyssä, x-CD kulettaa kiekkoa, antaa kiekon karille JOKA YRITTÄÄ VANHANAIKAISTA!!! EI TEEE VIELÄKÄÄÄN!!

*** violent behavior by x-cD

Alkaa mennä jo pelleilyksi, kun kerran Kari pyytelee anteeksi x-cD:n puolesta

5.20 Tiniltä hyvä aavaus Bastulle, joka tulee liimalla YHDEN, EI VAAN KAHDEN PELAAJAN OHI!! mutta Delmo hoitaa lopulta homman.

5.41 *** x-cD on goalie area

5.57 MITÄÄÄÄÄÄ!?!? OLEN KIRJOITTAMASSA JO TEKSTIÄ "2.erä päättyy" KUN DELMO KUSEE KIEKON!! TULEE 2 vs 1 TILANNE JUNIJALLE JOKA EI HOIDA HOMMAA JA SIELLÄ ON, TUPLAT LYÖ VIIMEISEN NIITIN ARKKUUN!!

*** 3-0 by Tin (1+1) Bastu (2+1)

2. Erä päättyy

*** tuplat saves: 3, poss 54%
*** jellonat saves: 3, poss 45%

Kyllä sanoisin, että leijonat piti enemmän kiekkoa, mutta minkäs teet kun jouko photosoppaa tilastoja.
Toistaiseksi Leijonien paras pelaaja on ollut Junija, ei pahoja virheitä ja vähän kiekon menetyksiä. Double Itin paras tähän mennessä on ollut mielestäni nipah tai Tin

3. Erä alkaa

0.01 Tuplat voittavat aloituksen, mutta lopulta Tin menettää kiekon LEIJONILTA, JOTKA OVAT PÄÄSEMÄSSÄ MELKEIN 0 vs 2 Tilanteeseen, mutta nipah hoitaa homman kotiin.

0.50 nipahilta varmaa puolustusta

1.16 Karilta komea seinäsyöttö Junijalle, joka yrittää vetää, mutta tuloksetta sillä tumas ehtii väliin.

1.50 x-cD menettää keskialueella kun yrittää yböillä liikaa, mutta jotenkin Double itin miehet onnistuvat sähläämään kiekon pitkäksi --> aloitus tuplien päätyyn.

1.51 Jellonat voittavat aloituksen, KIEKKOA ANNETAA x-CD:lle JOKA JOKA JOKA... EI TEE MAALIA!!

2.25 x-cD vetää melkein kiekon maaliin

2.38 nipahilta huono avaus ---> pitkäkiekko

3.08 nipah... älä yritä hyökätä noilla käsillä, meitä appeja ei ole luotu hyökkäämään. (yrittää ovelaa seinäsyöttöä mutta epäonnistuu)

3.37 JA SIELLÄ ON, maali jäi huomaamatta mutta komea oli varmasti

*** 4 - 0 by Tin (2+1) Bastu (2+2) tunas (0+1)

Eiköhän tämä peli ole jo taputeltu...

4.49 Tin antaa komean avauksen Bastulle, joka pääsee yksinläpi, mutta ei tee maalia.