Tilastot

Siniviiva HTSiniviiva HT - HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy 2-6

Tehopisteet

Siniviiva HTSiniviiva HT
Fujinza 2+0=2 -4
Linda 0+1=1 -4
Marco 0+1=1 -4
svehlis 0+0=0 -4

HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy
Crusher 3+2=5 +4
jugi 2+1=3 +4
Lupaschuk 0+5=5 +4
mido 1+3=4 +4

Raportti
Iltapäivän ottelussa 1.divarissa kohtaavat Siniviiva HT (jumbo) ja HC Roikkulämy (10.). Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa sanoisko erittäin heikosti. Siniviivalla on kasassa 9 pelistä ainoastaan yksi voitto, joissa tehtyjä maaleja on ainoastaan 19 ja päästettyjä jopa 44. Roikkulämyllä puolestaan 10 peliä pelattuna, saaliina 7 pistettä kolmella voitolla ja tasapelillä mutta maaliero ei ole sentään niin karmaiseva kuin siniviivalla.
Jälleen kerran seurantaan otetaan joukkueiden parhaat pistemiehet. Eli Siniviivalta juz joka ei pelaakaan nytten, joten katseet siirtyvät Fujinzaan. Fujinza on pelannut tälläkaudella 7 peliä tehden niissä 4+4 tehot ja tulee olemaan tässäkin pelissä tärkeässä roolissa rakentamassa peliä. Roikkulämyn pistepörssin johtaja onkin Crusher. Crusherin tiiän varsin hyvästä laukauksesta b-pisteen tuntumasta. Tälläkaudella on saalistanut 6+8 8pelissä.

Tulosveto 1-4

1.erä

0.48 0-1 Crusher (Lupaschuk) - Crusher varmantuntuisesti kiepauttaa vanhanaikaisella sisään
Samalla maalin jälkeen katsomoon innostuu innokas fani teppo98 "VOJA VOJA NY GRILLATAA"

3.40 Crusher täräyttää pisteiden välistä kohti maalia, veto menee tolppaan, josta moke pelaa tolppaan. Tämän jälkeen vielä 8 tolppaa lisää ja lopulta pelikatko onnistuu :P.

4.40 0-2 jugi (Lupaschuk mido) - Roikut karvaavat kiekon viivoilta ja parin passin jälkeen kiekko pelataan jugille pisteiden väliin ja takakulmassa soi.
5.00 1-2 Fujinza (Linda Buste) - Sinarit eivät kuitenkaan heitä kirvestä kaivoon. Nopea toipuminen maalista antaa roikkumokele painetta Fujinzan hyvälle vedolle ja maaliinha se menee.

Savet: 4-0
Poss: 59%-40%

- Eise hallinta, vaan ne maalit. Siniviiva piti enemmän kiekkoa mutta eivät päässeet vetopaikoille kunnolla. Tosin 100% vedoista maalia kohden upposi, tuon tahdin kun pitää niin hyvä tulee. Roikut pääsivät parempiin paikkoihin mutta myös siniviivojen molari piti pelin tiukkana.

2.erä

0.20 2-2 Fujinza - Huhujen mukaan Fujinza olisi päässyt läpiajoon ja sormella näyttänyt kulman minne rannari lähtee.
2.20 2-3 Crusher (mido jugi) - Crusher parkkeeraa maalille, kiekkoa pyöritetään viivalla.. mido lähettää armottoman roikkukiekon kauheana luruna kohti maalia, Crusher poimii ja helpohkon näköisesti ujuttaa moken längistä sisään.
3.29 2-4 jugi (Lupaschuk Crusher) - Seuratessani ankaraa keskustelua Gaizkan pilakan saamisesta jugi täräyttää Roikut kahden maalin karkumatkalle.

Saves: 5-1
Poss: 50%-50%

- Possit meni tasan :O. 2-2 tilanteessa siniviivojen laukausrosentti oli vieläkin 100 mutta molari otti senkin pois yhdellä torjunnallaan. Lupaschuk esitti kokoerän ajan uutta kikkaansa jossa hän paukauttaa kiekon laitaan ja ottaan itselleen takaisin. Tämä onnistuin yhden kerran erän aikana.

3.erä

3.16 2v1 tilanne roikuille. Lupaschuk - Crusher vs Svehla . Svehla nappaa komiasti poikkisyötön pois ja vetää täysillä pitkänkiekon !

5.48 2-5 Crusher (Lupaschuk mido) - Siniviiva hakee vimmatusti kavennusta ja roikuilla lupaschuk ja crusher haistelee onea. mido saa kiekon omilleen ja one sieltä syntyykin.
5.53 2-6 mido (Lupaschuk Crusher) - Ja vielä kaunistellaan lukemia, Lupaschuk ampuu rannarilla tolppaan ja mido törkkää sisään.

Saves: 5-1
Poss: 50%-49%

- Vaikka siniviiva pitikin jokaisessa erässä vähintään 50% kiekkoa niin se ei riitä. Tarvitaan myös maaleja. Koko ottelussa Roikkulämyn veskarille merkittiin ainoastaan 2 torjuntaa, kun taas toiseen päätyyn merkittiin 14. Pelillä oli selkeä kulku kokoajan, joten Siniviivan täytyy nytten tosissaan skarpata välttääkseen divarikarsinnat. Roikkulämylle ansaitut pisteet.

*** Crusher
** Lupaschuk
* jugi, mido, Fujinza
Tietoja
Tuomari: okenuub
Lisätty: 14.04.2011 18:27

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.