brandy 0+1=1 ±0
Darkki 0+0=0 -1
Hossa 0+0=0 ±0
Sean 1+0=1 ±0

“Sitä saa mitä tilaa” kaikuu pääkoppani sisällä, kun privat paukkuvat ja tuomarointikutsuja tulee enemmän kuin laki sallii. Lopulta heikko mies alistuu ja suostuu tuomarointiin, voivoi sentään. No kuitenkin pelissä ottavat mittaa Old & Notorious ja Neal Chaucer. Joukkueilla samat pisteet ja sama määrä otteluja pelattuna, luvassa on siis loogisen päättelyn mukaan tasapeli. Alkulöpinät ovat vielä kesken, kun pelaajat jo malttamattomana huutavat peliä käyntiin. Itsetuntoni ei kestä sanoa vastaan vaan sanon, että peli saa alkaa. <b>Erä 1</b> <b>Nopat:</b> P.Elias mumm Saarine random <b>Naalit:</b> auira Hossa Sean brandy Kiekko jäähän ja peli alkaa, tosin msg:llä tulee juttua ja alkulöpinätkin vielä kesken. Onneksi ensimmäisillä minuuteilla ei kuitenkaan tapahdu mitään merkittävää vaan joukkueet lähtevät rauhallisesti liikkeelle. P.Elias on tosin lähellä pääsyä vetopaikkaan, mutta tilanne kuihtuu kasaan heppoisasti. Naalit alkavat piristyä ja vähitellen pyörittää peliä vastustajan päädyssä, mutta vaarallisia tilanteita ei vieläkään nähdä. P.Eliaksella jälleen paikka, kun kiekko kimmotetaan laidan kautta maalin eteen, mutta mokke vie voiton. Nopea hyökkäys toiseen päätyyn alkaa. brandy passaa Seanille ja Sean pommittaa kiekon takanurkkaan, melko yllättävä johtoasema tilanteisiin nähden. <b>04:40 0-1 Sean (1+0) brandy (0+1)</b> Erän loppuun nähdään pientä pyöritystä molemmin puolin, mutta selvästi vältellään takaiskuja erän loppuun. Tööööööööt ja pelaajat tauolle miettimään taktiikoita Naalien johtoasemassa. <b>Nopat</b> saves: 0, poss: 56% <b>Naalit</b> saves: 2, poss: 43% <b>Erä 2</b> <b>Nopat:</b> mumm pölöhö Saarine random <b>Naalit: </b> Hossa Sean brandy Darkki Toinen erä käyntiin luistimet kireemmälle, peli takasi päälle jengi takasi jäälle vain miten laulu menikään, peli kuitenkin jatkuu tuomarin miettiessä sanoja. P.Elias on poistunut kentiltä ja pölöhö tullut tilalle, toisessa joukkueessa taas Darkki ja auira ovat läpänneet kättä vaihdon merkiksi. Tuovatko vaihdot tuloksia? Nopat lähtevät hakemaan tasoitusta ja siinä onnistuvatkin, kun pölöhö ampuu kiekon maalille ja random sohii sen maalivahdin ohi häkkiin. Peli on tasan ja jännitys kasvaa. <b>01:02 1-1 random (1+0) pölöhö (0+1) mumm (0+1)</b> Peli rauhoittuu maalin jälkeen, sillä molemmat joukkueet tietävät seuraavan maalin merkitsevän paljon. Nopat kuitenkin jatkavat pienoista hallintaansa ja kiekko käykin monesti maalivahdilla asti, mutta todellisia vaaranpaikkoja ei ole. Jännittävin tilanne nähdään, kun Sean katkaisee Noppien hyökkäyksen ja syöttää brandyn 1vs1 tilanteeseen Saarista vastaan, mutta jalkakynät eivät pure tällä kertaa. Puolustukset hoitavat hommansa hyvin ja niinpä kolmanteen erään lähdetään tasatilanteessa 1-1. Huomioitavaa on, että Noppien maalivahdin torjuntaprosentti näyttää pyöreää nollaa. Yksi kuti ja yksi maali. <b>Nopat</b> saves: 0, poss: 57% <b>Naalit</b> saves: 4, poss: 42% <b>Erä 3</b> <b>Nopat:</b> mumm pölöhö Saarine P.Elias <b>Naalit:</b> auira Sean brandy Darkki Viimeinen, kutkuttava erä käyntiin ja vaihtoja on taas tehty. random ja Hossa vaihtoon, auira ja P.Elias kentälle näyttämään osaamistaan. Vaihdot piristävät molempia joukkueita, sillä tilanteita nähdään heti alkuminuutista lähtien. Lähempänä kiekko käy Naalien maalia, mutta ei kuitenkaan ylitä ratkaisevaa viivaa jäässä. Noppien päädyssä brandy saa nyt kynänsä kohdilleen, mutta kiekko lopulta tolpan kautta veskarin syliin. Naalit alkavat pyörittää peliä mukavasti ja Nopatki näyttävätkin olevan vaikeuksissa. Hermostunutta peliä varsinkin Nopilta. Noppien hyökkäyksen jälkeen kiekko avataan nopeasti brandylle, joka pääsee lähes läpiajoon. Liuku sivulle ja… rannarin sijasta nähdään syöttö omille, tilanne siis kuivuu kasaan. Viimeisillä sekunneilla kiekko vielä heitetään takakulmalle kohti Naalien pelaajaa, mutta kiekko pomppii ohi maalin. Jännittävä viimeinen erä saa arvoisensa päätöksen ja summeri lähettää joukkueet pois areenalta lukemin 1-1. <b>Nopat</b> saves: 0, poss: 52% <b>Naalit</b> saves: 1, poss: 47% <b>***</b> Sean <b>**</b> random <b>*</b> Saarine
Tuomari: Fraid
Lisätty: 28.03.2011 23:39