hanky 0+1=1 -1
Korpikari 0+2=2 -1
willy 2+0=2 -1

Lohko A:n matsi 3. divarista, kyseessä Genesiksen kahdeksas peli haastaja Kiekkoleijonia vastaan, joka on pelannut kolme peliä (1-2-0).
Genesiksen saldo näyttää seitsemän pelin jälkeen seitsemää voittoa, hetki sitten Genesis-areenalla kaatui Jalattomat Puukädet lukemin 14-3!
Vierasjoukkueen kausi alkoi voitolla kovakuntoisesta Project Onesta lukemin 4-3, myöhemmin tasapelit Lawlessia ja Kingsejä vastaan.

Katseet ottelun alussa kohdistuvat Kiekkoleijonien puolustukseen, kuinka hyvin he pystyvät pitämään sumpun kasassa vai ratkeaako peli heti ensimmäisillä minuuteilla?
Kuuluttaja laittaa Spotifysta soimaan Skrillexin Kill Everybody ja on valmiina heittämään kiekon keskiympyrään.

Erä 1.

0.00 WilleJ on tässä ottelussa korvattu tidillä, jolle peli on kauden ensimmäinen. Aiemmin kaudella pakittanut Lyd siirtyy hyökkäyksen kärkeen ja tidi koijaa Kiekkoleijona-hyökkääjiä alakerrassa.
3.33 Vaarallisilta paikoilta vältytty ja peli ollut hieman sekavaa.
4.00 Kiekkoleijonien Korpikari lagaa ja heitellään pitkää
4.13 Korvaamaan tulee -Fuw-

saves: 1-4 poss: 57-42

Ensimmäinen erä ei katsojia juuri viihdyttänyt, rikkonaista peliä eikä kumpikaan saanut hyviä paikkoja aikaan.
Korpikari takaisin kentälle.

Erä 2.

1.40 Kiekkoleijonilla pienehkö paine Genesis-alueella, Naru katkoo ja vastahyökkäys
3.20 Lyd vetää kaukaa, mutta maalivahti on paikallaan.
4.00 0-1 Deion (hanky - Korpikari) - hankyn vetopassi ja Deion vetää tyhjiin.
5.05 Naru nousee laidasta ja syöttää Lydille keskelle joka vetää suoraan, maalivahti huomaa kiekon kuitenkin maskin takaa ja nappaa,
5.40 Komea kuvio päättyy Narun vetoon, ei vieläkään maalia.

saves 1-8 poss 46-53

Kiekkoleijonien energinen peli tuotti pari hyvää hyökkäystä ja yhden maalin. saako Genet pidettyä pään kylmänä ja vedot maaliin?! Se nähdään viimeisessä erässä. ->

Erä 3.

0.10 1-1 Naru (Nico - Lyd) - Naru survoo kiekon maaliin.
0.35 Deion jalkakynällä vetopaikalle muttei maalia
0.45 2-1 Naru (Lyd - tidi) - Naru keskeltä läpi ja etunurkkaan!
1.15 3-1 Lyd (Naru) - Naru kynää ja syöttää keskelle Lydille, suoraan syötöstä maaliin!
2.55 3-2 Deion (Korpikari - Donte) - riparit!
5.30 Kiekkoleijonilla tulee kiire tasoittaa! Nähdäänkö /pull?
5.51 Kiekkoleijonat sulkee ja maalivahti pois

Maalia ei nähty, Genesis voittaa tähän asti tasaisimman kohtaamisen lukemin 3-2 !