pölöhö 0+3=3 +5
random2 1+0=1 +2
Saarine 1+0=1 +5

I ERÄ

Tilanne ensimmäisen erän jälkeen kutkuttavan jännittävä 0-0. Kumpikaan joukkue ei saanut luoduksi kovin pahoja tilanteita, ja ensimmäisen erän ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi Siniviiva HT:n vetämä pitkä kiekko.

Saves: 4-3
Hallinta: 44%-55%

II ERÄ

09.21 - 0-1 - random
Siniviiva HT:n puolustus menettää kiekon omalla alueella. Random kaartaa vetopaikkaan ja laittaa määrämittaisen takakulmaan.

Kuvakaappaus noin 0,1 sekuntia ennen 0-1-maalia:

10.33 - 0-2 - mumm (pölöhö)
Siniviiva HT pyörittää peliä Oldien alueella. Vetopassi viivaan lähtee kuitenkin pahasti taakse, ja mumm & pölöhö säntäävät perään laittamaan helpon onen sisään.

Tahmean ensimmäisen erän jälkeen Oldien diesel alkoi käynnistyä, josta tuloksena odotettu johtoasema viimeiseen erään lähdettäessä.

Saves: 6-2

III ERÄ

14.00 - 0-3 - Saarine (pölöhö)
Aloitusvoiton jälkeen vetopassi takatolpalle. Siellä lepää.

14.22 - 0-4 - P.Elias (mumm) (pölöhö)
Jälleen vetopassi takatolpalle, josta kiekko tyhjiin.

16.31 - 0-5 - P.Elias
Ja taas laitetaan passia takatolpalle. Ensimmäinen tilanne ei johda osumaan, mutta lopulta P.Elias sutii reboundin sisään vaikeasta asennosta.

Saves: 3-0
Hallinta: 38%-61%

Kotijoukkueen selkäranka taittui viimeistään 0-3-maalista, jonka jälkeen Oldit marssivat helpohkoon voittoon. Siniviivallakin oli omat paikkansa, mutta tällä kertaa ei uponnut.
Tuomari: Shefki
Lisätty: 22.03.2011 23:33