Tuulia 0+0=0
Veksa 1+0=1
Ässä 0+0=0

1. erä
Ensimmäisen minuutin aikana kova paine Natives päädyssä. Hyvä maski, mutta veto viivasta suoraan veskalle.
2.40 Natives ensimmäinen vetoyritys
Vaarallinen 2vs1, mutta Jalattomien mokke kestää
VilzQ lataa viivasta ylärimaan

*** PERIOD 1/3 OVER
*** Natives saves: 3, poss: 41%
*** Jalattomat puukädet saves: 2, poss: 58%
Erän alku selvästi Jalattomien, mutta erän edetessä Natives pääsi kokoajan paremmin ja paremmin mukaan. Kokonaisuutena tasainen erä, mutta molempien
puolustus ennätti peittämään pahimmat paikat.

2. erä
nööbä lataa viivasta, mutta veto viuhuu ohi maalista
0.35 0-1 by Veksa (Purfect, Teletuupi) Vastahyökkäys, 2vs1, Purfect vetää ja Veksa lataa riparin sisään.
1.22 1-1 by nööbä (Create, Lång) Vaarattoman näköinen 2vs2, mutta nööbältä loistava veto takakulmaan.

*** Jalattomat saves: 2, poss: 44%
Natives hallitsi varsinkin erän puoliväliä selvästi, mutta kiekkoa ei saatu hyvästä yrityksestä huolimatta sisään. Molemmilta alemmilta puolustajilta pari pahan näköistä avaus hassia, mutta joukkueet paikkasivat tilanteet hyvin.

3. erä
Teletuupilta suoraan aloituksesta hyvä passi Käpytikalle, joka pääsee nokikkain veskarin kanssa, mokke pihalle! ... ranne kusee ja lähteekin syöttö taaksepäin
Hyvä poikkari Purfectilta ja Teletuupilla on tilaa vetää, mutta ohi
Createlta veto laidasta, jonka mokke pomputtaa, mutta pakit korjaa kikon veke
Veksa hakkaa lättyä sisään maalilla, mutta suoraan veskalle
Parin huonon avauksen jälkeen VilzQlta loistava avaus, josta 2vs1, mutta ei valmista
Käpytikalta tärkeä katko 2vs1 ja kiekko ränniin, mutta jotain tapahtuu...
5.56 2-1 by Create (nööbä) Ränniin laiton jälkeen katsahdin kelloa, katsoin muualle ja tööt

*** MATCH OVER
*** Natives saves: 4, poss: 58%
*** Jalattomat saves: 3, poss: 41%
Ehkä lievästi Jalattomien erä, mutta kuitenkin aika tasaista vääntöä päädystä päätyyn. Tilanteen poikasia oli molemmissa päädyissä, mutta hyvien peittojen takia maaleja ei tullut, kunnes viime sekunteilla jotain tapahtui. Tasapeli olisi ehkä ollut oikeutettu tulos, mutta loppuun asti täytyy pelata.