Anturan KissatAnturan Kissat - KuoletusKuoletus 4-2

gossu 1+1=2
GReddy 1+1=2
pelimiesx 0+1=1
pöde 0+0=0

Alkamassa tiistai-illan kutkuttava 3.divari ottelu Anturan Kissat - Kuoletus. Ottelun lähtökohdat ovat selkeät ainakin Veikkauksen pitkäveto-kertoimia katsoen: 1. 5.20e X. 4.40 2. 1.40. Kuoletus siis lähtee otteluun ennakkosuosikin tontilta, sillä he taistelevat vielä kotiedusta 2.divarin nousukarsintoihin, kun taas Anturan Kissat ovat pahasti juuttuneet sarjan hännille. Kissoilla on kuitenkin avain yllätysvoittoon, sillä he ovat fyysisesti iso joukkue verrattuna kuoletuksen kukkakeppeihin. Tuomarin tulosveikkaus: 2-3, Kuoletuksen voitto.

Anturan kissat: saves 6, poss 46%.
Kuoletus: saves 2, poss 53%.

Ensimmäiselle erätauolle lähdetään 0-0 tilanteessa ja ottelu näytti melko sekavalta ja keski-alueen kahvakiekolta. Kuoletus pääsi kokeilemaan Kissojen maalivahtia, mutta eivät päässeet varsinaisille maalipaikoille, sillä kissojen joukkuepuolustus näytti varmalta ja vedenpitävältä. Tasaista peliä ja kumpi tahansa voi kääntää ottelun itselleen.

Anturan kissat: saves 4, poss 55%%
Kuoletus: saves 3, poss 44%

03.00 nurse (Kakku, Metropoli)
Kuoletus puolustus rakoilee ja Kissat liikuttelee nätisti kiekkoa ja nurse huomaa etunurkan olevan tyhjillään ja PUM 1-0!

04.09 GReddy (gossu, pelimiesx)
Meni vähän ohi, kun D'amour kerto koiranhässimis juttuja, mutta vilaukselta näin että GReddy ampu kiekon maaliin b-pisteen tuntumalta. 1-1!

05.58 nurse (Metropoli, marsu)
Kissat pelaa hyvin erän loppuun ja saavat palkinnoksi siitä 2-1 johtomaalin!

Toisen erän jälkeen lukemat siis 2-1 ja kissat ottivat ehkä henkisen yliotteen kuoletuksesta loppuhetken maalilla?

Anturan kissat: saves 6, poss 52%
Kuoletus saves 1, poss 47%

00.35 Metropoli (Kakku, nurse)
Kakku ampui ja Kuoletus-vahti jätti riparin eteensä ja metropoli heitti kylmänviileästi kiekon kattoon, 3-1!

??:?? gossu (GReddy)
GReddyltä zippi maalille, josta gossu pamautti kiekon verkonperukoille, 3-2!

03.41 Metropoli (kakku, nurse)
Kuoletus pyöritti peliä kissojen päädyssä, tuloksetta, jonka jälkeen kissat lähtivät nopeaan vastaiskuun ja PUM maali, 4-2!

Ottelun yhteenveto: Kuoletus painoi päälle lujaa kolmannessa erässä, mutta kissat kesti ja oli terävempi maalinedustalla. Ottelun ensimmäinen erä lupasi heikkotasoista ottelua, mutta saatiinhan tästä ihan kunnon vääntö ja pienimuotoinen trillerikin loppuun!

*** Metropoli, ei uskoisi että kaveri kotiutunut vähän aikaa sitten larppaamasta!
** nurse, aivan loistavaa kahdensuunnan peliä.