ManalanLaakiManalanLaaki - Pohjolan KiekkoPohjolan Kiekko 2-1

Dejis 0+1=1
Heavy 0+1=1
Kieku 1+0=1
Mod 0+0=0

On sunnuntai-ilta, kello on 21.05 ja alkamassa on 3.divarin ottelu Manalanlaaki - Pohjolan Kiekko.
Lähtökohdat otteluun: Manalanlaaki taistelee sarjan kärkisijoilla. Pohjolan Kiekko tarvitsee pisteitä välttääkseen putoamiskarsinnat. Edellinen joukkueiden välinen ottelu päättyi Manaloiden tiukkaan 4-5 voittoon, ottelusta on siis tulossa tiukka

*** PERIOD 1/3 STARTING

0:10 Ottelun alku menee pitkän heittelyyn.
1:34 Pienoista Manaloiden hallintaa, mutta paikkoja ei kummallakaan joukkueella ole.
2:12 Ja taas lagaillaan.

0-1 Liima (1+0) Heavy (0+1) Dejis (0+1)
4:26 Hieno syöttö keskelle nousseelle Liimalle, tämä sijoittaa kiekon tarkasti nurkkaan.

Ensimmäinen erä on melko tasasta lag..pelailua. Pohjolan Kiekon hallinassa siirrytään toiseen erään.

Manala saves 0 pos 37%
Poki saves 3 pos 62%

*** PERIOD 2/3 STARTING

1:12 Kovaa myllytystä Manalan maalilla. Maali pysyy kuitenkin puhtaana
1:30 Pokin päädyssä "klops"
3:57 Manalan pelaaja lagaa, mitä ihmettä?
4:00 Peliä päästään jatkamaan nopeasti

Toinen erä meni ensimmäisen tapaan Pohjolan kiekon hallinnassa, mutta maaleja ei kummassakaan päässä nähty.

Manala saves 4 39%
Poki saves 2 60%

*** PERIOD 3/3 STARTING

0:01 Kiekko tippuu jäähän ja viimeinen erä alkaa

1-1 Guzmar (1+0) J-Lo (0+1)
0:13 Vain 13 sekunttia ehtii kulua kun Guzmar ampuu tarkasti numeroiksi 1-1
2:34 Tilanteita satelee molempiin päihin, mutta kiekon kuuluisat maalivahdit kestävät kiekkosateen.
3:06 Jokaeräiseksi traditioksi tullut lagailu jatkuu Manalan osalta ja tuomari ehtii katsoa televisiota välillä.
3:35 Erittäin hieno kuvio ManalanLaakilta ja Guzmar harhauttaa maalivahdin maihin, mutta ei saa kuljetettua kiekkoa maaliviivan ylitse.

2-1 J-Lo (1+1) Subaru (0+1)
4:54 Tämä seksikäs, kaunis, taivaallinen Jennifer Lopez laukoo tarkasti p-pisteeltä nurkkaan ohi maalivahdin jonka hölmistynyt ilme kertoo enemmän kuin sanat.

Manala saves 3 pos 47%
Poki saves 4 pos 52%

Ottelu oli tasainen ja mukavaa katseltavaa, tilanteita tuli molempiin päätyihin, mutta tällä kertaa pidemmän korren veti Manaloiden pojat.