Weekly 0+0=0

0.19-0.29 Weekly lagoo
0.43 Jugi pujottelee itsensä laukaisupaikkaan, veto ohi maalin.
1.40 Lehtis ja Lupa 2vs1 hyökkäys, Lupa laukoo b-pisteeltä, veska torjuu.
5.36 1-0 Koija (Sape) Koija heittää kiekon maalille ja onnekkaasti se kimpoaa Uvexin hyökkääjän varusteista maaliin.

torjunnat 2-0 hallinta 67-32

Kiekollinen hallinta Uvexilla, mutta todelliset maalipaikat hyvin vähissä. Molemmilla tiivistä puolustuspelaamista lukuunottamatta muutamia turhia kiekonmenetyksiä, Uvex sai erän loppuun onnekkaan johtomaalin.

6.17 1-1 Lehtis - Lupa pelaa Lehtiksen läpiajoon, puolustaja yrittää lyödä kiekon pois lavasta, mutta siitä huolimatta Lehtis tykittää tasoituksen.
6.39 Lehtis ja Jugi pelaavat näppärästi yhteen, molemmat pääsevät maalin edestä yrittämään, viimeisimpänä Jugin veto menee ohi maalin.
8.18 2-1 Sape (Koija, Doyle) toisinto ensimmäisestä maalista, Koija heittää kiekon laidasta maalille, Sapella ei ole vaikeuksia kuljettaa kiekkoa tyhjään reppuun.
9.10 2-2 Lupaschuk (Lehtis) Lehtis kynäilee näppärästi viivan tuntumassa ja syöttää Lupalle, joka laukoo b-pisteeltä Uvex-pakin estelyistä huolimatta tasoituksen.
10.32 Roikuilla yv-hyökkäys, mutta Lehtiksellä vähän karkaa kiekko ja FukBag katkaisee ratkaisevan syötön.
11.36 2-3 Lehtis - karmaiseva menetys veskarin avauksesta, Lehtis karvaa kiekon ja iskee helposti Roikut ensimmäistä kertaa johtoon.

torjunnat 2-0 hallinta 57-42

Selkeästi tasaisempi erä kiekonhallinnaltaan, Roikut pystyvät luomaan lähes jokaisesta hyökkäyksestään jonkinlaisen maalipaikan, sen sijaan Uvexilla peli menee liiaksi laitoihin, toisaalta Roikkujen puolustus on tiivistä ja vetopaikkoja syntyy vähän.

12.25 Lehtis yrittää vanhanaikaisella, ei mene.
13.21 Jugi laukoo vahvan nousun päätteeksi, veska torjuu eteensä ja jatkoyrityksen blokkaa Uvex-puolustaja.
14.49 3-3 Sape (Doyle) Doyle pujottelee vetopaikkaan, laukaus osuu Roikkujen pakkiin, kimpoaa veskan suojuksista Sapelle, jonka ensimmäinen yritys tyhjiin osuu veskaan, mutta lopulta Sape runnoo kiekon häkkiin.
15.28 2vs1 tilanne Roikuilla, Lupa laukoo mutta maalivahti pelastaa Uvexin.
16.29 4-3 Sape (Doyle, Koija) Lupa ajaa pahasti ohi ja Uvex pääsee vapaasti hyökkäämään, Koija blokkaa pakin, Doyle laukoo b-pisteeltä ja Sape pistää riparista kiekon tyhjiin.
16.55 Weekly ottaa edgen veskasta. MYLL!
17.15 Lupaschuk MYLLÄÄ!
17.42 Koija pääsee vastahyökkäyksestä laukomaan, veto sivuverkkoon.

torjunnat 5-3 hallinta 52-47

Uvex pystyi kääntämään ottelun viimeisessä erässä itselleen, Roikut puolustivat erinomaisesti läpi ottelun, mutta Sape oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja ratkaisi ottelun.

*** Sape - hattutemppu, jokainen maali oli todellisia hyökkääjän maaleja, hyvin haisteltuja paikkoja.