Solo 1+0=1
Tea 0+0=0

1. erä: Ekat pari minuuttia päästä päähän hokia, SJK hallitsee hieman.
3:46 icing by Natives
4:00 Baianolla avopaikka tasoitukseen, veto ei kuitenkaan lähde. Tilanne päättyy Dunan olemiseen maalivahdin alueella.
4:56 Create pääsee nokikkain SJK:n moken kanssa mutta tällä kertaa veskari oli hereillä
5:33 Baiano sniputtaa niukasti ohi

*** PERIOD 1/3 OVER
*** SJK saves 1, poss 51%
*** Natives saves 5, poss 48%

Ensimmäinen erä oli torjuntojen valossa SJKn erä, mutta muuten aika tasaista riplausta.

2. erä:

0:00 Erä starttaa SJKn aloitusvoitolla.
0:30 Solo ampuu aluksi ulkotolppaan, jonka jälkeen kiepauttaa vanharin; maalivahti hereillä
1:30 Baiano ajaa röyhkeästi maalille, mutta viimeistely ei onnistu
1:43 1-0 by Duna (Baiano) en nähnyt
2:30 Baiano ajaa hienosti maalille mutta veskari ottaa paraatipelastuksen
3:20 Upea 3vs2 hyökkäys SJK:lta, Kososen nappisyöttö Dunalle, joka ei onnistu iskemään.
3:45 Dunalla jälleen avopaikka, mutta Hasek kunnostautuu jälleen.
4:05 2-0 by Kosonen (Baiano) En nähnyt taaskaan :D
4:23 Sololla hyvä kavennuspaikka, ajautuu kuitenkin liian pieneen kulmaan.
5:00-6:00 SJKlla lukuisia maalipaikkoja.

PERIOD 2/3 OVER
*** SJK saves 6, poss 47%
*** Natives saves 6, poss 52%

Hurrumhei tyyppistä kiekkoilua, SJK käytti paikkansa tehokkaammin, aika tasainen erä kuitenkin. SJKlla enemmän laatupaikkoja.

0:00 SJK aloitusvoittoon
0:23 Create on kaventaa ottelun, mutta ei osu kiekkoon kunnolla maalinedus hässäkässä.
0:54 Ratkaisun avaimet lyödään Solon kouraan, mutta viimeistely ei tuota tulosta
2:15 Natives järjestää Långille paikan, jossa puoli maalia ammottaa tyhjänä, mutta mies kiskaisee hehtaaripyssynsä ohi
3:15 Duna ampuu, ja Baianolla olisi ollut tyhjä maali riparissa, mikäli olisi ehtinyt kiekkoon
4:15 SJK:lla 3vs1, mutta Kososen autopassi päätyy harakoille
4:49 3-0 by Baiano, mies ajaa röyhkeästi maalille ja upottaa kiekon ranteella varmasti häkkiin.
5:18 3-1 by Solo, puijasi SJK:n puolustusta monella harhautusvedolla, ja kiskaisi sitten kiekon maskissa olevan maalivahdin ohi. Kiekko otti kimmokkeita pelaajista.