Hollow saa syötön keskelle ja laukoo varmasti takakulmaan komean avausmaalin.

2-0 03:38 Leighton 1+0 Surrender 0+1

Aloitus ppisteeltä, Surrender syöttää suoraan aloituksesta Leightonille, joka viimeistelee kylmästi takakulmaan.

3-0 05:52 Hollow 2+0

Hollow voittaa aloituksesta kiekon ja laukoo maalivahdin kainalosta maaliin.Leppis kuitenkin lagasi tilanteessa.

3-1 05:58 D'amour 1+0

aasit tekivät oman maalin kohteliaasti.

aasit saves: 4 poss: 41%
Patriots saves: 6 poss: 58%

Erä 1. Loppuu aasien yliotteeseen, pari hyvää hyökkäystä tuli Patriotseiltakin. Leppis pääsi pariin otteeseen laukomaan ja ajassa 1:20 veto osui ppisteeltä tolppaan.

Erä 2.

4-1 01:08 Hollow 3+0 Leighton 1+1 Hlinka 0+1

Kun kiekko jälleen pyörii Patriotsien päädyssä Hlinka syöttää Leightonille,jolla on mahdollisuus laukoa, mutta malttaa ja tsippaa taakseen vapaalle Hollowille joka tinttaa kiekon tyhjään etukulmaan!

4-2 01:24 D'amour 2+0 Litmanen 0+1 Leppis 0+1

Aloituksesta Patriotsien miehet vievät kiekon aasien päätyyn, josta tulee nopea syöttö laitaan Litmaselle joka syöttää ripeästi siniviivalle, josta D'amour laukoo suoraan syötöstä upean vedon takakulmaan, josta tilanteen jälkeen maskimies Leppis tulee hymyillen! Tärkeä kavennusmaali.

5-2 02:45 Leighton 2+1 Hollow 3+1 Hlinka 0+2

Patriotsien päädysssä pelin avautuessa aasit riistävät ja Leighton laukoo varmalla vedolla takakulmaan keskeltä.

aasit saves: 0 poss: 54%
Patriots saves: 2 poss: 46%

Erä 2. Päättyy jälleen aasien yliotteeseen, mutta Patriotsit paransivat tässä erässä peliään.

Erä 3.

5-3 02:37 Leppis 1+1 Skuupi 0+1 D'amour 2+1

Aasien myllytyksen jälkeen riistautuu kiekko Patriotseille ja tapahtuu nopea vastahyökkäys, josta Leppis pääsee laukomaan ppisteen kaarelta komeasti ylämummoon! Tärkeä kavennusmaali.

6-3 5:12 Hollow 4+1 Hlinka 0+3 Leighton 2+2

Patriotsit myllyttävät kiekkoa aasien päädyssä kun kiekko riistetään ja D'amour kohtaa Hlinkan ja Hollowin 2vs1 tilanteessa, josta Hollow laukoo etukulmaan pommin.

aasit saves: 5 poss: 52%
Patriots saves: 6 poss: 47%

Erä 3. Päättyy tasaiseen peliin. Patriotsit löysivät tahtoa peliinsä ja useita maalitilanteita nähtiin. Muun muuassa neljän minuutin kohdalla Leppis laukoo ppisteeltä tolppaan ja aivan viime sekunneilla Litmanen osuu wristillä tolppaan. Peli oli tasokasta ja viihdyttävää katseltavaa.