Liima
Tuomas
Amy

1. Erä

Perusvarmaa lätkimistä molemmilta, Nativesilla ehkä ne paremmat paikat, puolittainen onekin erän loppupuolella, josta kaksikko Lång ja Create eivät kuitenkaan kiekkoa maaliin asti saa taiteiltua.

2. Erä

00:35 Lång tarjoilee Createlle, mutta goalkeeper on mies paikallaan, eikä anna piiruakaan tilaa lähes millintarkalle vedolle takakulmaan
02:30 Hyvin liikkuu kiekko PoKi pelaajien lavoissa, joskin vielä paremmin liikkuvat Nativesin miehet mahdollisia vetoja peittelemässä, VilzQ:n siivotessa liian lähelle maalia eksynyyt vedot rauhallisen ammattimaisesti selville vesille
3:37 Efron, Dejis, Efron, veto, jonka tielle on jälleen kerran Nativesin muuri, VilzQ, eksynyt
4:35 1-0 nööbä (1+0), Lång (0+1), VilzQ (0+1) Maali meni ohi iltapalan suunnittelun vuoksi, mutta Långin tuntien maali ei ainakaan hänen ansiotaan varmastikaan ollut, joten luultavasti nööbältä hieno veto, vähemmän hienosta paikasta

Vauhdikkaampi erä jo, jossa puolustus oli vieläkin vahvaa molemmilla joukkueilla ja maalivahdit liikkuivat liukkaasti.

3. Erä

00:00 Nativesin kentälle luistelusta huokuu itsevarmuus; tämä peli on meidän heiniä
01:30 Create hakee etukulmaa maalivahdin väistäessä, sivuverkko heilahtaa, Tuomas huokaisee helpotuksesta
02:15 Efronille aukeaa kuin vahingossa tilanne siirtää kiekko etukumaan, mutta maalivahti on jälleen kerran mies paikallaan
03:03 2-0 nööbä (2+0), Create (0+1), Lång (0+2) Create tarjoilee nööbälle, ja nööbä pamauttaa kiekon pomminvarmasti etukulmasta sisään
04:45 nööbä (3+0) armoton tykki lähtee nööbän lavasta maalia kohti, jonka edessä lång tanssii napatanssia, maalivahti sulkee silmänsä ja kiekko on maalissa.

Kolmannessa erässä paikkoja tuntui jo aukenevan enemmänkin, mutta ainoat jotka kestivät vetopaikoissa hurjat, hartiat murskaavat paineet, olivat nööbä ja goalkeeperit.

***nööbä: Ylemmän puolustajan tontilta kolme maalia, ja puolustuspään työskentelykin oli komeaa katseltavaa. Lisäksi herralla on huhupuheiden mukaan syntymäpäivä, hienoa että se vietetään kiekossa -b
**VilzQ: Varmaa työskentelyä läpi pelin
*Dejis: Kiekko liikkui kaverilla hyvin, joskaan tarjoilut eivät tällä kertaa omille kelvanneet.

Raportointi: hesbe
Tuomari: Bandidos
Lisätty: 16.01.2011 21:55
joukkueet tulos tuomari aika
Pohjolan KiekkoPohjolan Kiekko vs. NativesNatives 0 - 5 Winamppi 06.02.2011 22:47
NativesNatives vs. Pohjolan KiekkoPohjolan Kiekko 3 - 0 Bandidos 16.01.2011 21:55