Ennen pelinalkua muutama tulosveikkaus:

1-4 patriotseille, juku 3+1
6-2

1.Erä

1.39 1-0 Zona (ei syöttäjiä) Vesa ja Johnny jauhavat komeasti pari patriots pelaajaa laidassa ulos tilanteesta, nopea laukaus keskeltä ja zona räplää ribarit maalin kattoon.

saves : 3-5
poss: 53-46

1.Erä piti sisällään kummankin joukkueen ajoittaista pyöritystä. Oldtimers kuitenkin rakenteli muutaman loistopaikan, joista mainittakoon Zona:n läpiajo.

2.Erä

Ajassa 5.10 juku pelaa D'amour:ille tyhjän mutta kaveri sutii huti.. huhhuh sama tapahtuu 10sekuntia myöhemmin mutta tällä kertaa D'amour sutii maalivahdille.. *** Violent behavior by juku

saves: 5-1
poss: 38-61

Patriots pääsi hyvin peliin mukaan ja pyörittelikin peliä jonkun verran, mutta maali jäi puuttumaan parista paraatipaikasta huolimatta. D'amour ottaa syyt mielellään niskoille näistä epäonnistumisista.

3.Erä

2.00 2-0 Zona (ei syöttäjiä) Havu lähtee huomionhakusesti kulmaan sluibailemaan kiekon kanssa.. Zonaa ei kiinnosta katella ja niinpä hän riistää kiekon ja kuljettaa komeasti maaliin.

Ajassa 4.33 Patriots puolustus (Havu) pelataan aivan kahville mutta Vesa ei ole maalifiiliksellä..

Viimeiset 3minuuttia Patriots yrittää saada maalia aikaiseksi jättämällä Havun yksikseen, mutta tulos onkin että Oldtimers namuttelee.. Mutta tehoja säästellään seuraavaan otteluun.

saves: 3-6
poss: 55-44

Ottelun analyysi:

Oldtimers hallitsi ensimmäisen erän.

Patriots piti toisessa erässä kiekkoa hyvin alueella, mutta äijät ei Havun teamragesta huolimatta saaneet kiekkoa maalivahdin seläntaakse..

Kolmannessa erässä Patriots alkoi päättömästi hyökkäämään kolmella ja saikin siitä sitten 3-4 3v1 tilannetta omiin joista kuitenkaan ei onnistumisia saatu.