Tilastot

Project OneProject One - Darra OYDarra OY 1-1

Tehopisteet

Project OneProject One
Mick 1+0=1
Purjo 0+1=1
Tiitu 0+1=1
Vela 0+0=0

Darra OYDarra OY
Darkki 0+0=0
Duntski 1+0=1
pontti 0+0=0
santoz 0+0=0
Xirean 0+1=1

Raportti
Project One saa vieraakseen kotikaukaloonsa kovaluisen Darra OY:n, ja voisi sanoa, että tässä on 4.divarin kärkiottelu, koska molemmat joukkueet ovat tyrkätty ennakossa sinne kolmen parhaan sakkiin. Ottelussa on tulossa erittäin tiukka, mutta saa nähdä kumpi ottaa hallinan tässä pelissä.

1.Erä
Ensimmäisen minuutin kohalla molemmat ottivat alkuun heti hyökkäyspeliä kuntoon, mutta eivät saannet kummatkaan aikaseksi mitään niillä. Darrat saivat vedon maalia kohti, mutta P1 joutui tyytymään vain pyöritykseen. Hieman varovaista peliä.
Hyvin tasaisesti peli jatkunut koko pelin ajan, ei yhtään katkoja. Edes takaisin mennään, mutta hieman Darra pitänyt enemmän kiekkoa hallussa.
Darra yritti viimeisillä sekunneilla lähteä aukasemaan peliä pitkällä, mutta se meni päätyyn asti koskematta.

P1 saves: 2, poss: 44%
Darra saves: 0, poss: 55%

2.Erä
Toinen erä alkaa P1:llä loistavasti, sillä ensimmäinen kunnon hyökkäys kohti Darran päätä tuottaa tulosta. Purjo levittää laitaan, josta heittää hyvän lätyn maalille Mickylle, joka kuljettaa rauhassa kiekon maaliin.
Darralla vaikeuksia avata peliä, sillä P1 sumputtaa rajusti keskialuetta.
Duntskin virhe meinasi kostautua keskialueella, kun Purjo karvaa kiekon ja pääsee laukomaan b-pisteeltä, mutta veskan suojuksista kiekko kulmaan.
Duntskilla ilkeää karvaus työtä P1:n puolustuspäässä meinasi tuottaa maalin, kun karvauksen jälkeen syöttää Xireanille, jonka vetoo jää puolustussumppuun ja siitä Duntski kokeilee onneaan, mutta tolpat kolisevat.
Xirean tulee keskellä hyökkäysalueella, ja levittää laitaan Duntskille, jonka veto b-pisteeltä kirpistyy veskan syliin.

P1 saves: 3, poss: 48%
Darra saves: 1, poss: 51%

3.Erä
Darra pisti ensimmäisillä sekunneilla kiekon liikkumaan ja loistavan syöttöpelin päätteeksi Duntski pistää kiekon sisään, kun Xirean syöttää loistavasti takaisin.
Darra ottanut selvästi peliin hallinnan. P1 on koko ajan paineen alla, kun Darra myllyttää hyökkäystä toisen perään.
P1 tuli vahvasti hyökkäysalueelle, kun Purjo purjehti laidasta läpi ja syötti maalille Mickylle taas hyvän lätyn, mutta blokittuna ollut Micky ei saa kunnon vetoa aikaiseksi ja veska ottaa helposti kiinni.

P1 saves: 3, poss: 45%
Darra saves: 1, poss: 54%

*** Duntski
** Purjo
* Xirean
Tietoja
Tuomari: dwaikie
Lisätty: 02.01.2011 20:40
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.