1.Erä

Maaliton.

saves: 4-5
poss: 39-60

Ensimmäinen erä oli lähinnä päädystä päätyyn juoksemista. Mensalla pari tolppaa ja pari laatupaikkaa joista olisi voinut kiekon sujautaa sisään.

2.Erä

0:59 1-0 Maple (Samila) Samila avaa omanmaalin edestä keskellä polkevan Maplen läpiajoon, josta mies ei erehdy.
2:09 2-0 Samila (Mor,Pandaaaa) Mor harhauttaa puolustajan kahville ja syöttää Samilalle lähes tyhjän maalin.
2:26 3-0 Maple (Mor,Samila) Mor vetää bpisteeltä ja Maple tuikkaa ribarit tyhjiin.
2:40 4-0 Mor (Maple) Suoraan syötöstä maalinedestä.
4:11 5-0 Mor (Maple,Samila) Hienon syöttökuvion päätteeksi Mor tykittää komealla kudilla ohi hölmistyneen maalivahdin.
4:48 6-0 Mor (Samila,Maple) Mor läpiajoon ja häkki heiluu.
5:10 7-0 Samila (Mor,Maple) Hienon syöttökuvion päätteeksi Samila ampuu bpisteiden välistä suoraan syötöstä. Maskissa seisova maalivahti on voimaton.

saves: 4-4
poss: 50-49

Toinen erä toi katsojille nautintoa, kiekkoa maalattiin häkkiin kovalla prosentilla ja kaikenlisäksi komealla tavalla.

3.Erä

2:34 8-0 Maple (ei syöttäjiä) Mor antaa Maplelle hyökkäysalueelle, mies karkaa puolustajien välistä ja rankasee lepsua puolustuspelaamista.
2:47 8-1 Proteus (Purfect) Pandaaaa jätetään 3v1 tilaneteen uhriksi. Hänet blokitaan tilanteesta ulos ja Proteus maalaa laadukkaalla vedolla ohi maalivahdin.
3:20 8-2 Purfect (Eral,Proteus) Kiekko päätyyn Purfectille, pieni käännös maalinvieressä ja ujutus etukulmasta.
4:17 9-2 Mor (Pandaaaa) Pandaaaa avaa keskialueelle Mor:ille, pieni käännös äijä maskiin ja kiekko varmasti ohi (jälleen) maskissa olevan maalivahdin.
4:50 9-3 Eral (fujas,Purfect) fujas karvaa kulmasta kiekon ja antaa Eralille maalineteen, kiekko varmasti pussiin ja tilanne 9-3.
5:44 9-4 Purfect (fujas,Eral) Hieno syöttökuvio jonka päätteeksi Purfect ampuu tarkasti takanurkkaan.

saves: 3-5
poss: 46-53

Kolmannessa erässä nähtiin Manalan pienimuotoinen herääminen joka tuotti 4 osumaa. Se kuitenkaan ei riittänyt mitenkään toisessa erässä paukutelleen Mensan kaatamiseen.

*** Mor Hyvää ja tehokasta viimeistelyä
** Maple Jälleen tehokas, paikoista maalit ja pari komeeta tarjoilua Mor:ille ja Samilalle.