Darp 1+0=1
Jebsu 0+1=1
vop 0+1=1
Väiski 0+0=0

Kello 23.00 on katkolla nightmarelle välierä paikka. Edellisen kamppailun nightmare voitti niukasti luvuin 3-2. Sitten jännittämään matsia Europe-areenalle jossa täysi halli odottaa kiekon tippumista jäähän.

Ensimmäinen erä

Aloituksen nappaa Väiski, josta seuraa jebsun nousu laitaa pitkin mutta allue pysäyttää hänet. Ottelun ensimmäinen veto nähdään 45 sekunin kohdalla. Jebsu tuo kiekon europen pelaajien väliin nopea stopperi ja darpille mutta patjoihin veto. Puoli minuuttia siitä Darpille tulee uusi vetopaikka mutta taas patjaan. Ensimmäinen maali tulee ajassa 02.05. allue katkaisee väiskin avauksen josta jalkakikka ja siirto snipille ja erittäinen pienestä kulmasta veto maalin perukoille. Puolet erästä mennyt ja vop avaa kauniin avauksen suoraan darppia pakaraan, mutta se ei darpin vauhtia haitannut. Neljän minuutin kohdalla Europe oli lähellä siirtyä 2-0 johtoon. snipin vedon veska torjuu maaliviivalle mutta vop siivoaa maaliedustan. Darpin tulinen kuti suoraan mokke munille...auch. Ja summeri soi erän päättymisen merkiksi.

Europe saves 4, poss 45%
Nightmare saves 2, poss 55%

Toinen erä

Aloituksesta snipi kuskaa kiekon aivan nightmare maalin taakse. 40 sek pelattu vop hakee pitkällä avauksella jebsua tuloksena pitkä kiekko. Minuutin kohdalla vop ampuu maskia päin. Kovaa painostusta painajaisilta, Darp ampuu b-pisteeltä melkeen pussiin. Kaksi minuuttia kellossa ja snipin veto keskeltä mutta rällään. Vastahyökkäyksestä maali ammottaa tyhjyyttään mutta Bromand pääsee jotenkin väliin. Seuraava hyökkäyks ja alluen päätypassi meinasi löytää snipin mutta moken alle kiekko jäi, onpa vauhdikasta peliä! JA TASOITUS! Darp tasoittaa ottelun! esityöntekivät Jebsu ja vop! Saako nightmare tästä intoa vai meneekö europe taas johtoon? Snipin upea veto mutta mokke torjuu varpaankynnellä melkeen varman maalin. Ja Darp vetää mutta taas Bromandia munille.. tuokaa jääpussi. Allue 112. Allue näyttää takarauta kikkaa=2 pelaaja kahvil. Veska torjuu väiskin vedon ja riparista darp kuljettaa sivuverkooon!
MAALI. 15 sekuntia ennen erän loppua snipi antaa laidasta maalintolpalle jäänelle alluelle lämypassin eikä mies erehy 2-1! endure kerää vielä syötön. Ja summeri soi.

Europe saves 5, poss 44%
Nightmare saves 5, poss 55%

vop menee jännäkakalle

Kolmas erä

Alotuksesta heti 2v1 mutta Bromand hoiteloo.
Darp ampuu riparista Bromandia peppuun! JEbsun bpiste vedon mokke torjuu varpaalla. Perus keskialue pelii tää ekat 3min. Snipi ampuu alotuksesta jebsua munille. Vopin sinari veto meinaa liruu pussii. Jebsulla paikka mutta mokke torjuu, olipahan gameseiveri. melekone veska toi europen. *hari* ota scotilta voicet pois
Kauheeta taisteluu europen maalilla joka veto blockitaan. EIIIII darpin veto vikalla sekalla hiuksenhienosti ohi maalin. PELI PÄÄTYI.

otteluvoitot 2-2!
Tuomari: SStamkos
Lisätty: 18.11.2010 23:33