Akusti
Andis
Hefner
pontti

Brutal Killerssien sijoitus ennen ottelua on 2.divarin 1. ja Sellukaduilla 10. Onnistuuko Brutal Killers jatkamaan tappiotonta kulkuaan, vai saako Sellukatu tappioputkensa katki?

1.ERÄ

(maaliton)

saves 2-3
poss 46-54

Ensimmäinen erä oli etsikkovaihetta, jossa parhaat puolittaiset paikat sai luotua BK. Tarkkaa pelaamista keskialueella ja molemmilta joukkueilta hyvää puolustuspeliä.

2.ERÄ

1:30 ..stp vetopassilla insolle ja veto keskelle tolppaa.
2:04 0-1 pontti (Andis,Hefner) ..Andis vetää ja pontti laittaa irtokiekon sisään
3:07 1-1 stp (Sirius) ..Sirius syöttää pisteen kohdalta taaksepäin ja stp lataa kiekon syötöstä takakulmaan.
3:45 1-2 pontti (Hefner,Andis) ..Andis missaa läpärin. Irtokiekko kahden syötön kautta oneen pontille.
5:27 2-2 kekki (stp,insomnia) ..kekki missaa vetopaikan, muttta paikkaa tilanteen vanhanaikaisella jatkotilanteesta.

saves 2-3
poss 54-45

Pelin avautuminen näkyi maalintekopaikoissa. Virheitä vältellään todennäköisesti kolmannessa erässä.

3.ERÄ

2:20 ..maalivahti pelastaa stp:n maalin edestä lähteneen vedon.
3:30 3-2 stp ..Siriuksen syöttö pakin lavan kautta vapauttaa stp:n läpiajoon, josta hän ei erehdy.
3:48 4-2 stp (insomnia,kekki) ..tosi komea pelaaminen insolle maalin taakse. Millintarkka jakelu salolle ja pienestä kulmasta sisään!

saves 1-6
poss 52-48

*** stp
** pontti
* Sirius

BK myllytti peliä koko viimeisen erän ja sai puserrettua tarpeelliset maalit. Tappioton sarja jatkuu vielä. Loistava taistelu myös koko Sellukadun poppoolta.