COMEATME 1+1=2
gossu 1+1=2
pelimiesx 1+1=2
pöde 1+1=2

Tämmönen lepposa lauantai-illan nelosdivarimatsi. Vastakkain SJK ja Kuoletus. SJK:sta ei mitään aikasempaa kokemusta, Kuoletus suht tuttu jengi. Veikkaisin Kuoletuksen 1-4 voittoa. Saa nähä.

1. Erä:

0-1 by MaDDis (1+0) pelimiesx (0+1)
Oho, pelii lätkitty viistoista sekkaa ja kike byyris. Tohinaa.

0-2 by Xepma (1+0)
Ajassa 2:57 Kuoletus siirtyy 0-2 johtoon Xepman tarkalla kudilla. SJK hätää kärsimässä.

1-2 by Duna (1+0) Kosonen (0+1) Sallinen (0+1)
Pelin näyttäessä ratkaistulta päätti Duna olla eri mieltä ja kavensi näppärästi vanhanaikaisella. Tilanne 1-2.

1-3 by GoSSu (1+0) Xepma (1+1)
Edellinen maali oli kuitenkin ilmeisesti vain väliaikainen nukahdus Kuoletuksen poppoolta. GoSSun vedon myötä ero nousi jälleen kahteen maaliin.

*** SJK saves: 3, poss: 53%
*** KLT saves: 3, poss: 46%

Hallintaprosentti SJK:lle, mutta Kuoletus kontrolloi silti hyvin peliä. Oikeastaan mihinkään vaarallisiin tilanteisiin ei SJK päässyt. Seuraavassa erässä on muutosta tapahduttava tai huonosti käy.

2. Erä:

2-3 by Duna (2+0) Sallinen (0+2)
Reilu pari minuuttia toista erää lätkitty ja Duna jälleen asialla. Onko kiri alkanut?

2-4 by pelimiesx (1+1) MaDDis (1+1) GoSSu (1+1)
SJK:N hallittua erää pääsee pelimiesx vetämään b-pisteen tuntumasta. Hieman onnekkaasti kiekko kimpoaa ilmeisesti SJK:n pelaajan kautta maaliin. Kuihtuuko kiri?

*** SJK saves: 0, poss: 49%
*** KLT saves: 4, poss: 50%

Selvästi parempi erä SJK:lta kuin mitä ensimmäinen. Kuoletus oli helisemässä eikä saanut oikein pelaamiseen mitään järkeä. Syötöt lähtivät liian myöhään ja yksinyrittämistä oli selvästi havaittavissa. Onko joukkue tuudittautunut kahden maalin johtoasemaan ja ajattelee selviävänsä helpolla loppuun. Tästä päättää SJK. Viimeinen erä alkakoon.

3. Erä:

Ei maaleja.

*** SJK saves: 4, poss: 49%
*** KLT saves: 5, poss: 50%

Molemmilta joukkueilta huolimatonta peliä. Erityisesti pisti silmään jo edellisessä erässä esille tullut Kuoletuksen pelaajien yksinyrittäminen. Peli olisi helposti voinut päättyä rumempiin lukemiin jos KLT:n sällit olis jaksanu syöttää ajoissa ja karsia turhat menetykset pois. Tällä kertaa SJK ei kuitenkaan onnistunut rankaisemaan, joten Kuoletus vei täydet pisteet kotiin.