Zizou 1+0=1

02:23 1-0 Heatley (Massa)

Hc Humba saves: 3, poss: 44%
Hobiitit saves: 2, poss: 55%

Erä oli yllättävän tasainen. Molemmilla oli paikkansa. Hobiitit varsinkin loi muutaman vaarallisen tilanteen. Martjin oli näkyvillä, maaleja ei saanut luotua, mutta maalipaikkoja kylläkin. Ehkä vielä uppoaa..

---------------------------------

02:02 1-1 Zizou (Salsa)
05:03 2-1 Starchild (Massa)

Toisen erän nimi oli Salsa. Kaveri hääräsi molemmissa päissä. Omassa päässä puolusti antaumuksella, ettei Humba saa aikaan enempää maaleja, ja hyökkäysalueella loi paikkoja ja laukoi hyviä laukauksia, välillä vähän turhankin usein. Toinen erä oli selvästi Hobiittien, tuntui paikoitellen, että Humba oli tosissaan jyrän alla, mutta Humban puolustus Massan johdolla piti oman pään puhtaana, yhtä maalia lukuunottamatta. Erän lopulla Humba kuitenkin pääsi vastaiskuun, ja Massan heitettyä ränniin, Starchild nappasi kiekon ja siellä lepää. 2-1. Katsomosta kuuluikin heti kommenttia: hobiitit hallitsee ja humba munkittaa. Tämä siis oli erän kulku. Lähdimme jännittämään kolmatta erää..

Hc Humba saves: 1, poss: 50%
Hobiitit saves: 3, poss: 49%

----------------------------------

00:43 3-1 ryan (Heatley, Massa)
01:21 3-2 Salsa (ASu)

Kolmannessa erässä Humbakin rupesi heräilemään. Heti erän alkuun he saivatkin maalin. Tuntui, että Hobiitit tippui nyt viimeistään kelkasta pois, mutta tuostapa ei Hobiitit hätkähtänyt, vaan Salsa veti komean vedon melko kaukaa maata pitkin kahden tolpan kautta sisään. Tilanne 3-2! Hobiitit ovat jälleen pelissä mukana. Peli jatkuu tasatahtiin päästä päätyyn, mutta Hobiitit ei vain saa luotua paikkoja. Puolta minuttia pelin loppua Salsa jäätyy ja peli siinä. Kolmella miehellä ei edes Hobiitit pysty maalia tekemään. Ei tosin Humbatkaan, vaikka sitä kovasti yrittivätkin.

Hc Humba saves: 1, poss: 47%
Hobiitit saves: 7, poss: 52%

Peliltä odotin jo Hobiittien ensimmäistä voittoa, varsinkin kun Humba oli näinkin vaisu. Jos Hobiitit vielä tuosta peliä parantaa, niin liigassa säilyminen ei ole mahdottomuus.
Tuomari: -HaBa-
Lisätty: 24.07.2005 23:46