Next-One 2+0=2
Saarine 0+0=0
Tepii 1+1=2

Kello on kahdeksan illalla, eli puolitoista tuntia Suomen karsintapeliin! Ennen sitä kuitenkin jännitämme, kunika käy kolmosdivariviitosen ja -yhdennentoista välisessä pelissä.
Louisiana Rangers on pelannut kaksi peliä, joista yksi voitto ja yksi tappio. ManalanLaaki aloittanut yhdellä pelillä, yhdellä tappiolla.
Rangerseissa pelaa monia vanhoja konkareita, liigapelaajiakin. Manalankin puolelta löytyy tulivoimaa, itse näkisin kuitenkin ManalanLaakin lähtevän haastajana kamppailuun.
Oma veikkaus: 1-3

1.ERÄ

0:48 Next-One nousee maalille, muttei saa sutaistua kiekkoa maalin perukoille.

2:41 Mahalle pelataan hyvin vetopaikka siniviivalle, mutta veto epäonnistuu.

4:03 Yosak pääsee kokeilemaan vaikeasta paikasta - Louisianan sumppu pitää hyvin.

4:29 Mahan lätty maalille on upota, mutta maalivahti saa kuin saakin jonkun ruumiinosan eteen.

Manala saves 5 poss 44%
Rangers saves 2 poss 55%

Erä oli Rangersien hallintaa, kiekkoa pyöritettiin sujuvasti vihun puoliskolla, ja paikkojakin syntyi.
Monet laukaukset lähtivät kuitenkin aivan liian kaukaa, samoin kuin Manalankin puolelta.
Rangers aloitti pirteämmin ja oli paremmin mukana tahdissa, Manala liikkui hieman jähmeästi.
Peli kuitenkin edelleen nollissa, ja jatkuu!

2.ERÄ

0:46 Paha syöttövirhe omalla alueella, Manala ei kuitenkaan saa vetoa kohti maalia.

Manala saamassa hyvin pelistä kiinni!

2:09 0-1 Next-One (Tepii)
Next-One laukoo yläb-pisteeltä takanurkkaan!

3:24 Manala on pääsemässä hyvään 3v2 tilanteeseen, mutta kiekko pöllitään pois ennenkuin syöttöjä nähdään!

5:57 0-2 Next-One (Maha)
Melkeinpä samanlainen kuin edellinen, hieman kauempaa vain!

Manala saves 3 poss 49%
Rangers saves 1 poss 50%

Erän alku oli lievää Manalan hallintaa, mutta mitä pidemmälle erä piteni, sitä enemmän Rangers piti syöttölinjoja kiinni.
Manala joutui kiertelemään ja ottamaan uutta vauhtia monesti, mutta sai toki muutaman maalintekopaikan.
Vaarallisimmilta paikoilta Rangers välttyi. Kahteenotteeseen Manalan puolustus herpaantui, ja Next-One sai vetää liian vapaasti.
Manala piti kyllä hyvin sumpunsa koossa, eikä Louisiana saanut syöteltyä sitä halki, pyörittäessään kiekkoa.
Loppusekuntien maali saattoi ratkaista paljon, mutta nousu on hyvin mahdollinen!

3.ERÄ

1:42 Homie yrittää murtautua maalivahdin eteen, mutta puolustaja seisoo järkähtämättömänä esteenä.

3:34 0-3 Tepii (Homie, Maha)
Homie syöttää vetopassin vapaana olevalle Tepiille.

4:18 Omppe pääsee hyvään vetopaikkaan, mutta molari torjuu.

Manala saves 5 poss 42%
Rangers saves 3 poss 57%

Manalalla ei ollut paljoakaan mahdollisuuksia viimeisessä erässä, keinot loppuivat eikä maalipaikkoja syntynyt tarpeeksi.
Rangers piti vetopaikat mainiosti, ja saavutti hienon nollapelin, sekä kaksi pistettä taskuunsa.
Manala jatkaa pisteittä, mutta peliesityksen myötä voi pistetili nousta!

joukkueet tulos tuomari aika
ManalanLaakiManalanLaaki vs. Louisiana RangersLouisiana Rangers 0 - 3 Rataks 07.09.2010 20:29