Washington CapitalsWashington Capitals - Principality 2-0

nalleh 0+0=0
thimpe 0+0=0
Torgar 0+0=0

Nelosdivarin kärki Principality kohtaa kolmannen, Ferrarin. Pelejä on pelattu jo muutama, ja kärki alkaa erottumaan hiljalleen.
Princit eivät ole hävinneet vielä kertaakaan, Ferrarilla alla karvas 5-1 tappio Olympicia vastaan. Kovia pelaajia vilisee myös näissä joukkueissa, joten hyvätasoista peliä voimme odottaa!
Maalien lukumääräkin pysynee hyvissä numeroissa, monet nimittäin pelkäsivät maalijuhlia jokaikiseen otteluun nelosdivassa!
Oma veikkaus: 1-3

1.ERÄ

0->1min Princit näyttävät jo heti alkuun kuinka viiva pidetään, neljä pelaajaa tukkii siniviivan hienosti.

2:44 Ferrari pitää kiekkoa, mutta vihulaisen pääty jotakuinkin koskematon, eteneminen hankalaa.

3:43 1-0 Sixxpound
Yksilösuorituksella muuri aukeaa! Sixxpound pääsee vetämään yläb-pisteeltä vapaasti.

4:59 Hankaluuksia tuottaa Princeillekin päästä hyviin vetopaikkoihin.

5min-5:59 Peli aukeaa kuin taikaiskusta!

Ferrari saves 5 poss 55%
Principality saves 1 poss 44%

Alkuerä oli Ferrarin hallintaa, tosin hyökkäyspäässä ei paljoa tapahtunut. Princit pääsivät vetämään useasti, kunnes Ferrari otti tiukemmin puolustuksen.
Ferrari iski tärkeän osuman, komea veto upposi takanurkkaan vieden punaiset johtoon. Pelistä on tuleva todella tiukka ensimmäisen erän mukaan.

2.ERÄ

1min Pitkää ja paitsiota peräjälkeen!

Toisen erän puolivälissä tuomari huomaa katsomon täyttyvän, 31 katsojaa nelosdivaripelissä!
Kohta havitellaan jo Veikkausliigan katsojalukemia!

2:41 Mahtava tilanne tasoittaa ottelu! 3v1, laitimmaiselle pelaajalle kike, mutta veto ei lähde halutulla tavalla ja maalivahti liimaa.

3:44 Ferrarin peluri laukoo kovaa, mutta maalivahti venyttää hienosti.

Ferrari saves 2 poss 54%
Principality saves 3 poss 46%

Peli oli jo paljon rohkeampaa ja viihdyttävämpää kuin aloituserä. Kiekkoa kuljetettiin nopeampaan tahtiin ja paikkoja syntyi.
Tasainen erä, molemmat loivat paikkoja monta, joista olisi voinut iskeäkin. Viimeiseen, ratkaisevaan erään lähdetään Ferrarin 1-0 johdossa.

3.ERÄ

0:28 tebe menettää vaarallisesti omalla alueella - maaleja ei kuitenkaan nähdä.

1:05 Tilanteita syntyy! Sixxpound pistää lättyä mutta puolustus hoitaa.

Molemmissa päädyissä maalintekomahdollisuuksia nopeaan tahtiin!

2:13 Sixxpound laukoo alab-pisteeltä tuloksetta.

Ferrari yrittää todella intohimoisesti toista maalia! Princit hieman kohmeessa, vaikka paikkoja heilläkin.

3:11 Ferrarin sumppu pitää edelleen, kun thimpe yrittää vetoa.

3:31 2-0 Sixxpound (Winamp)
Sixx vetää illan toisensa takanurkkaan! "aina tg" kaikuu katsomossa

Princit nostavat hyökkäystään ja vaarallisia vastahyökkäyksiä syntyy. Sixxpound ei kuitenkaan kolmattaan tee.

Ferrari saves 1 poss 54%
Principality saves 6 poss 45%

Kolmas erä oli jo todella avointa peliä, ainakin molemmissa päädyissä tapahtui. Ferrarin tiivis, molarin edessä oleva sumppu toimi mainiosti.
Nollapeli hieno saavutus, ja 2 pistettä taskussa kohti seuraavia pelejä! Princit taistelivat todella hyvin, mutta vedot eivät suuntautuneet

joukkueet tulos tuomari aika
Washington CapitalsWashington Capitals vs. Principality 2 - 0 Rataks 07.09.2010 01:18