Foorumi

2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

22.08.2005 21:11
Tuomarit ilmoittavat ottelujen tulokset tänne: http://www.kiekkoliiga.net/divarikarsinnat/upload.php


Lisäksi tulos ja ehdottomasti myös joukkueiden kokoonpanot on ilmoitettava tähän topiciin.
Tehopisteitä ei tarvitse laittaa jollei välttämättä halua. Niitä ei tilastoida.
----

Tärkeimpiä sääntöjä muistettavaksi:

* 4vs4

* Tuomarina voi toimia kuka vaan, joka on asiallinen ja osaa laittaa tulokset tähän topiciin. Tuomari merkitsee pelanneet pelaajat (vaihtopenkillä istujia ei tarvitse merkata)molemmista joukkueista sekä tuloksen. Muu merkitseminen on vapaaehtoista (tehopisteet jne.)

* 6 minuutin erät

* Kenttäpelaajia saa olla vaihdossa rajoittamaton määrä, koska pistepörssejä ei tilastoida. Vain kokoonpanossa olevat pelaajat saavat pelata. Kokoonpanoja ei tarvitse ilmoittaa erikseen etukäteen.

* Maalivahdin poisottamisesta: Jos päästää kaksi maalia peräkkäin maalivahdin ollessa pois maalinsuulta, on veskari laitettava takaisin maalille. Uudelleen maalivahdin saa ottaa pois vain jos tekee 2 maalia tasakentällisin.

* Tasapisteissä ratkaisee:
1. keskinäisten ottelujen pisteet
2. keskinäisten ottelujen maaliero
3. keskinäisten ottelujen tehdyt maalit
4. koko sarjan maaliero
5. koko sarjan tehdyt maalit
6. uusintaottelu tai arpa

* 2 lohkoa yksinkertaisella sarjalla. Lohkojen 2 parasta suoraan kakkosdivariin. Jatkopeleissä vastakkain A3 - B5, B3 - A5, B4 - A4. Jatkopelien sarjat paras kolmesta, eli kaksi voittoa. Jatkoaika äkkikuolemalla. Sarjojen voittajat Kiekkoliigan kakkosdivariin kaudeksi 3/2005.

* Muilta osin Kiekkoliigan säännöt.

* Lohkovaiheen pelaamisajankohta: 27.8 klo 12.00 - 4.9.05 klo 23.59. Jatkopelit putkeen joukkueiden sopimana päivänä, kuitenkin 9.9 mennessä.

* Kaikki pelit pelataan vaikka panosta ei enää olisi!
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

24.08.2005 15:39
Kokoonpanot (pelikieltosäännön alle kuuluvat pelaajat lihavoitu):

HC BL: - Perinteikäs jo pitkään Kiekkoliigassa mukana ollut joukkue. Hyvä hakemus ja joukkueuskollista porukkaa. Ansaitsee mahdollisuuden pysyä mukana Kiekkoliigan toiminnassa. Myös pelillinen taso ollut parantumaan päin viime viikkoina.

Boomhauer
Clash
Dumbelo
Macki
MutiM
Nedved
petu-
Puhelin
Richard (ex-Kovalchuk)
Ruaska
Ruuf
Sissi
Tursas
Werade
Wänämönen

Imperiumi: - Pitkään hakemistaan karsintoihin pantannut joukkue pisti vihdoin haun päälle. Hevimiehille pitää nostaa hattua siitä, että monista vastoinkäymisistä huolimatta ovat edelleen pystyssä ja elinvoimaisina. Joukkueen iskukykykin vaikuttaa ihan kelvolliselta. Pelillinen taso onkin ainoa kysymysmerkki, muut kriteerit joukkue täyttää kirkkaasti.

-Rebel-
Cumina
Estranged
Hellas
ILR
Infest
Metalcoho
ThePKH
morgue
n.a.s.t.y
zadist

Marshallsaarten Mainiot: - Keräilytiiminkin viittaa on Mainioiden harteille asetettu, mutta kyseessä on pitkäjänteisempi projekti. Mauska on taatusti hyvä manageri ja hän on ollut Mainioiden karsinta-aikeista yhteydessä jo hyvissä ajoin. Miehistö vaikuttaa hyvätasoiselta ja asialliselta. Harjoituspelejäkin pojat ovat kerenneet takomaan viime aikoina riittävästi ja suhteellisen hyvällä menestyksellä jopa.

Aluvanne
jedi (ex-Göran)
Klak
kolme
Lutkus
Mauska
ozo
Pylle

Elite Razor: - Wakken, Gaborik10:n, Mazzion ja Kadlecin ympärille rakentunut uusia kasvoja mukanaan tuova Elite Razor täyttää vaaditut kriteerit näitä karsintoja ajatellen. Harjoitusotteluitakin on pelattu juuri niitä joukkueita vastaan, joita pitääkin. Pelillinen taso tällä hetkellä kenties vähän mollissa, mutta joukkue on jo osoittanut pystyvänsä haastamaan parhaimmatkin.

Mazzio
Wakke
Gaborik10
Kadlec
-Juge-
Gagnon
Palffy
Kristian

FC Kiviniemi: - Joukkueen valttikortti on ollut 5 runkopelaajan IRL-yhteydet. Turron poisjäänti teki vähän hallaa, mutta joukkue on edelleen iskukykyinen ja nimivahva yhdistelmä. Hajonnut kerran aikaisemmin, mutta uskomme Kiviniemen poikien pysyvän kasassa jatkossa.

Masael
NirpE
Toeni
ben-amor
Analconda
Potaichuk
TepaJ
Juizny
.jorma.
Metroman

H.C.A.P - Hieman tuntematon joukkue allekirjoittaneelle, mutta minkäänlaisia ongelmia tai syitä, miksi joukkuetta ei pitäisi ottaa mukaan ei ole ilmennyt. Pelillinen taso näillä ennen Kiekkoliigaa koluamattomilla pelaajilla vaikuttaa tällä hetkellä erittäin korkealta ja täten H.C.A.P kutsutaan kakkosdivarin karsintoihin.

Hudler
Tac
Aaltonen  
Marleau  
Majic
K.Draper  
peipi
SRG
Teuvo
Maigo
Susikäsi
Warden

Pirkkalan Pingviinit: - Helmisen manageroima Pingviinilauma on pysynyt hyvin kasassa ja mukaan on lisätty muutama kelpotason pelimies. Ei mitään syytä jättää puulaakin kelvollisesti suorittanutta yhdistelmää pois karsinnoista.

Fogo
Ganymedes
Gybetius
Helminen
jkopsi
Karalahti
saippua
Sic
Siika
Spike
tikru2

7 Röyhkeää Miestä - Hakemus oli erittäin hyvä ja sai minut vakuuttuneeksi siitä, että kaverit ovat mukana oikealla mentaliteetilla. Runko on ollut yhdessä jo hyvän tovin ja nyttemmin ovat Röyhkeät siirtyneet enemmän ja enemmän kohti 4v4 ja 5v5 pelimuotoja. Kaiken kaikkiaan hyvin hoidetun organisaation oloinen kokonaisuus, joka on ilo ottaa mukaan karsintoihin.

Hank
Horseless
Kepu
Chico
ZuH
Sutenör
Bolkonski ( mauri :o )

Hc Eituumitään - Puulaakin maineella ja hyvin koossa pysyneellä rungolla mukaan karsintoihin. Täyttää hyvin asetetut kriteerit.

Jtl
mmm
Masse
Soturi
...M5...
Static-X
Jaromir
böögeli
tukkalämy
Iltsu

Seitsemän Veljestä - Tasokas joukkue, harkkapelilista hyvä, hakemus ok. Salonkikelpoinen joukkue paperilla... MUTTA, jos Exercitum ja ShadowT munivat tämän keikan, ei näiden kahden sankarin viritelmiä tulla minun aikanani karsinnoissa enää näkemään. Toivottavasti varsinkin joukkueen vastuuhenkilöihin kuuluva Exer tällä kertaa jaksaa keskittyä projektiin paremmin kuin joskus aiemmin.

Gretzky
Akademiks
Nameless
Shield
Sneaky
Exercitum
Imm0nen
Ciger
ShadowT
Ceam

Project Teamplay: - Pitkien pohdintojen jälkeen päädyin projektiin. Lähinnä, koska sen pelaamateriaali on laaja, yhteydet GWB:hen plussaa, tekemisen meininki on oikea ja kehoitusten jälkeen myös ottelulistaan ilmestyi vaaditut kriteerit täyttäviä pelejä. Safe bet.

Nikolol
Raikiri
tulokas
Sweetkiss
Altsi
Tikkitus
Disazenko
joedirt
Zyprexa
Kuutamo
Kirahvi
X-7
Hapz (Sandro)
Räpelö

Kanat: - Kanoille lupailin jo viime kerran jälkeen paikkaa seuraaviin karsintoihin, jos pysyvät kasassa. Niin monesti he näihin kekkereihin ovat hakeneet, että ansaitsevat paikan näyttää kykynsä. Kärsivällisyys ja sinnikkyys palkitaan lopussa.

Bemtao
Jöntrik
Holden
Atte
sande
Hebe
kanapoika
Potilas
A.Zhamnov
Dolby

VMTL: - Viimeinen täysin freessi kokoonpano näihin karsintoihin. Joukkueen WWE-henkisyys lämmittää allekirjoittanutta, mutta kysyttäessä ei muillakaan ollut heitä vastaan mitään. Hulkster ja Naitch ovat pitkän linjan kiekonpelaajia, joiden kykyihin haluan uskoa. Tiimissä näyttäisi olevan hyvä meininki päällä, joten tervetuloa kokeilemaan isojen poikien joukkoon. Wooo!

Hulkster
RicFlair
Pete80
-viuhkola
minx
hakaristi
g-spot  
Jim-T
Onetimer
-late-
Desklet
Try-out

tenorit: - Runko on pysynyt pojilla hyvin kasassa ja miehistöllä on myös laajuutta. Tenorit on varman päälle -valinta karsintoihin, tosin 2. kerta peräkkäin. Eli jos nyt ei nousua tule ja pelillinen taso ei sen jälkeen nouse huomattavasti, voi jatkossa roskakori olla paikka heidän hakemukselleen. Mutta vielä ainakin tämän kerran hyvä yleisö... Tenorit lavalla!

-hZA-  
Battery
Cole
Cratos
Enckes
Epätoivo
Ihmisapin
J4N1
-Dumbo-
NoutajaX
Peki
Repno
Sliver
Weak
Widing
goal
sätkäkone

Siinä ovat meidän 14 onnellista joukkuettamme, joista 7 pääsee ensi kaudeksi kakkosdivariin. Ulosjääneitä joukkueita varmaan askarruttaa miksei kutsu tällä kertaa käynyt. Älkää huolehtiko, lupaan pistää tänne perustelut kaikille niille, jotka jäivät ulos karsinnoista. Perustelut näistä ja lohkojaot tulevat eetteriin lauantain puolella. Kakkosen karsinnat aloitetaan sunnuntaina.
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

26.08.2005 16:25
Arvonta:

A-Kori: Marshallsaarten Mainiot, Seitsemän Veljestä, FC Kiviniemi, H.C.A.P

B-Kori: 7 Röyhkeää Miestä, Elite Razor, HC Eituumitään, Kanat

C-Kori: tenorit, VMTL, HC BL, Pirkkalan Pingviinit, Imperiumi, Project Teamplay

Onnettarena toimi tilanpitäjä ja erikoisohjaaja Noora...

A-Lohko:

7 Röyhkeää Miestä
H.C.A.P
HC BL
Kanat
Marshallsaarten Mainiot
Project Teamplay
Pirkkalan Pingviinit

B-Lohko:

Elite Razor
FC Kiviniemi
HC Eituumitään
Imperiumi
Seitsemän Veljestä
tenorit
VMTL
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

26.08.2005 23:50
Vuorossa ovat siis vielä perustelut karsintojen ulkopuolelle jääneille joukkueille. Ensimmäisenä haluan selventää valintaprosessia kakkosen karsintoihin. Ensimmäiset 10 olivat helppoja valintoja, joita ei liikoja tarvinnut pähkäillä.  Tarkempaa räknäämistä jouduttiin harrastamaan viimeisen neljän joukkueen osalta. Jos olisi ollut mahdollista, en itse olisi edes valinnut enempää joukkueita. Mutta 7 tiimin päästessä kakkoseen olisi suhde huonosti kallellaan. 7/10 tai 7/12 tiimiä sisään? 14 joukkueella saamme jonkinlaista kilpailua paikoista ja useammalle joukkueelle mahdollisuuden. Vaihtoehdot eivät kuitenkaan olleet niin huonoja. Kanat ansaitsi paikkansa sinnikkyyden ansiosta. Olisi ollut väärin heitä kohtaan jättää heidät ulos karsinnoista, koska niin monesti he ovat tänne pyrkineet. Tenorit oli varman päälle pelattu. Sama, laaja runko kuin viimeksi, ovat pysyneet kauan yhdessä. Project Teamplay on myös hyvin hoidettu, varmalla pohjalla oleva joukkue. Vain yksi paikka jäi todella roikkumaan ilmaan. Paikka, joka lopulta meni VMTL:lle. Listallani on 13 joukkuetta, jotka nyt käyn läpi perusteluineen. Ensimmäinen ryhmä on niitä, joille minulla on selkeät perusteet:

Kauhava - Missään vaiheessa ykkösen karsinnat eivät olleet tälle tiimille vaihtoehto. Edellisten karsintojen käyttäytymisen takia haluttiin pelata varman päälle ja LUPASIN Hockelle paikan kakkosen karsinnoista heti sen jälkeen, kun ykkösdivarin paikat olivat menneet jakoon. Tähän sain erittäin laimean vastaanoton ja illemmallahan raportit kertoivat poikien päästäneen jos jonkinlaisia sammakoita suustaan. Deja vú fiilikset olivat korkealla ja tämä sinetöi Kauhavan kohtalon. Varma kakkosdivarin paikka lipui käsistä omiin töppäilyihin.

Roikkulämy - Haluatte perusteluita? No tässäpä niitä. WyX, viime kauden puulaakin toimitusjohtaja toi esille muutaman pointin:

* Viime puulaakikaudella joukkueen riveissä pelasi 18 pelaajaa
* Karsintoihin hakevassa joukkueessa heistä oli riveissä 4
-> liian suuri vaihtuvuus
* WyX:n mielipide oli, että jos joku puulaakin tiimeistä jätetään karsintojen ulkopuolelle se olisi Roikkulämy

* Kytis, Hoki-liigaa vetävä kiekkovaikuttaja raportoi minulle Roikkulämyn jättäneen sarjan kesken ensimmäisen/sten pelien jälkeen.

* Päätösten jälkeen saimme toki vielä lisämateriaalia, joiden perusteella on helppo sanoa tämän olleen oikea ratkaisu: Sorokinin avautumiset kiekon foorumille ja joukkueen hajoaminen.

Jos joukkue olisi pysynyt kasassa, olisimme nähneet heidät todennäköisesti ensi karsinnoissa. Nyt ei tarvitse siitäkään asiasta enää spekuloida.

Varpasaaren Vauhti: Vaihtuvuus puulaakissa oli liian tiheää (18 pelaajaa kävi pelaamassa pelejä), lisäksi sarjan jumbotila,puulaakissa parhaiten onnistuneiden tiimistä poistuminen ja tämän hetkinen pelillinen antoivat sellaisen kuvan, että Varpasaaren olisi parempi hakea kuosiaan pari kuukautta ja pyrkiä seuraaviin karsintoihin. Mieluummin annamme mahdollisuuden yhdelle uudelle joukkueelle, kuin rämpivälle vanhalle tutulle. Ensi karsintoihin! Jätti myös Hoki-liigan väliin, vaikka ilmoittautui ja vakuutteli pelaavansa pelejä.

Tylykone: Ennenkin Kliigan meiningeissä mukana ollut tiimi. Ollut jonkin tovin enemmän tai vähemmän "kuolleena". Fiilis heistä oli se, että liian "karsintoja varten" - meiningillä liikkeellä. Mieluummin kuin riskeerata tätä, otettiin mukaan täysin uusi joukkue. Jos joukkuee pystyy pitämään kasassa aktiivisen ja tarpeeksi laajan pelaajarungon, voi seuraavissa karsinnoissa tilanne olla toinen.

Fortune Club: Liian epäaktiivinen viime aikoina ja kaiken lisäksi joukkueen kantava voima Fluffypaw häipyi.

HT-Suomi: Kaudella 5/04 Kiekkoliigasta luonnollisen poistuman kautta häipynyt joukkue. Oli aikoinaan suurissa vaikeuksissa aktiivisuuden kanssa. Oli pystyyn kuollut pitkän aikaa ennen näitä karsintoja ja heräsi eloon vasta karsintojen alla. Pelaajarungon ollessa vielä sama ei johtokunta ollut halukas ottamaan heitä karsintoihin. Viesti kuuluu: "Pysykää aktiivisina seuraavat kuukaudet, niin seuraavissa karsinnoissa nähdään." Sinänsähän joukkue on hyvä ja ennenkin kriteerit täyttänyt kelvollisesti. Nyt ajoitus vaan ei osunut aivan nappiin.

Muut: Into, Divine Scorers and Joska, Xylitols, Last Period, Team Viper, Rannikon Lämäri, Rykälätty

Kysymys: Miksi VMTL, miksi ei joku näistä joukkueista?
Vastaus: Kyseessä on joukko "suurelle yleisölle" tuntemattomia joukkueita. VMTL on tätä myös. Tällaisten päätösten tekeminen on se vaikein juttu tässä hommassa. Kaikkia ei mukaan voi ottaa, koska paikkoja on rajattu määrä. Neljästoista paikka piti kuitenkin täyttää ja hakemuksia lukiessa, kiekon tietoja ja pelaajia katsellessa lopulta muodostui "perstuntuma" siitä, että VMTL olisi näistä joukkueista paras vaihtoehto tällä kertaa. Vaikea päätös kaiken kaikkiaan, mutta päätös jonka MINÄ tein. Lohdun sana kuitenkin kaikille näille joukkueille: Jos pysytte kasassa ja kehitytte pelillisesti, niin ensi kerralla teidän nimenne ovat tutumpia valintoja tekeville. Erikoismaininta menee Divine Scorers and Joskalle, joka vaikutti todella symppikseltä vaihtoehdolta. Keep the good work up!

Näin tällä kertaa. Onnea ja menestystä niin karsintoihin päässeille joukkueille tuleviin karsintapeleihin kuin ulosjääneille ja heidän jatkokuvioilleen. Seuraavat karsinnat tavoitteeksi ja töitä tekemään. Sillä siitä pääsee!
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

27.08.2005 10:39
H.C.A.P - Pirkkalan Pingviinit 3-1 (1-0, 1-1, 1-0)

H.C.A.P:
Tac
Aaltonen
SRG
peipi
Majic
Warden

Pirkkalat:
Karalahti
Gybetius
Spike
fogo
Helminen
jkopsi
Sic
Ganymedes
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

27.08.2005 16:48
Marshallsaarten Mainiot - H.C.A.P 3-3 (2-0, 1-1, 0-2)

Mainiot:

Mauska
Klak
kolme
jedi

H.C.A.P:

Tac
Majic
SRG
Teuvo
Warden
peipi
2. divarin karsintapeli Marshallsaarten Mainiot - Kanat
Anonymous

27.08.2005 19:03
Marshallsaarten Mainiot - Kanat 1-0 (0-0,1-0,0-0)

Marshallsaarten Mainiot:

Aluvanne
kolme
Mauska
Lutkus
Klak
jedi

Kanat:

Holden
Bemtao
Jöntrik
Potilas
Dolby
Hebe
sande
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

27.08.2005 19:34
Project Teamplay - HC BL 3-1

BL:

Puhelin
werade
Dumbelo
Ruuf
MutiM
Wänämönen

PT:

Tikkitus
Räpelö
Disazenko
Raikiri
Hapz
Sweetkiss
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

28.08.2005 09:38
Kanat - H.C.A.P 3-7

Kanat:

Hebe
Holden
Dolby
Jöntrik
sande

H.C.A.P:

Tac
peipi
Majic
Teuvo
Aaltonen
Maigo
Warden
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

28.08.2005 09:58
FC Kiviniemi - Elite Razor
       5          -         6

FC Kiviniemi:

Analconda
Metroman
.jorma.
Masael
Juizny
Toeni
Potaichuk

Elite Razor:

Mazzio
-Juge-
Kadlec
Wakke
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

28.08.2005 14:56
tenorit - Elite Razor 2-3

tenorit:

Battery
Enckes
Widing
-hZA-
-Dumbo-
Weak
NoutajaX
Sliver

Elite:

Wakke
Kadlec
Mazzio
Kristian
Gagnon
-Juge-
Gaborik10
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

28.08.2005 15:39
Elite Razor - Imperiumi 3-5 (1-2, 1-1, 1-2)

Elite Razor:

Gaborik10
-Juge-
Gagnon
Kadlec
Mazzio

Imperiumi:

Metalcoho (ei pelannut)
morgue
ThePKH
n.a.s.t.y
Estranged
Infest
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

28.08.2005 16:12
FC Kiviniemi - Seitsemän Veljestä 2-0 (2-0, 0-0, 0-0)

FC Kiviniemi:

Masael
Toeni
NirpE
.jorma.
TepaJ

Seitsemän Veljestä:

ShadowT
Akademiks
Exercitum
Ceam
Nameless
sneaky
Imm0nen
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

28.08.2005 18:34
Marshallsaarten Mainiot - HC BL 0-4 (0-2, 0-1, 0-1)

Marshallsaarten Mainiot

Mauska
Klak
Pylle
kolme
jedi
Lutkus

HC BL

Ruaska
sissi
Dumbelo
Nedved
petu-
Wänämönen
Puhelin
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

29.08.2005 14:01
tenorit - FC Kiviniemi  0-3  (0-2, 0-0, 0-1)

tenorit

goal
Peki
-Dumbo-
Ihmisapin
-hZA-
Battery
Weak

FC Kiviniemi

NirpE
Masael
.jorma.
Toeni
Juizny
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

29.08.2005 14:24
H.C.A.P - HC BL  2-2


H.C.A.P kokoonpano:

Tac
Majic
peipi
SRG
Hudler
Teuvo
Aaltonen
Warden


HC BL kokoonpano:

Dumbelo
Puhelin
MutiM
Ruaska
Ruuf
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

29.08.2005 14:50
Pirkkalan Pingviinit - Kanat 2-1

Pirkkalan Pingviinit:
Ganymedes
Spike
Helminen

tikru2
Gybetius
sic

Kanat:
Potilas
Bemtao
Hebe
Jöntrik
Holden
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

29.08.2005 19:17
Etm-Tenorit 2-3

Etm:

mmm
Masse
tukkalämy
Jtl
böögeli

Tenorit:

Ihmisapin
Enckes
Weak
Battery
Epätoivo
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

29.08.2005 19:48
FC Kiviniemi - VMTL 2-1


FC Kiviniemi kokoonpano:

Masael
Toeni
TepaJ
Juizny
ben-amor
.jorma.



VMTL kokoonpano:

RicFlair
-late-
Desklet
Hulkster
hakaristi
g-spot
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

30.08.2005 12:43
Seitsemän Veljestä - Tenorit 2-0
Veljekset: sneaky, akademiks, Gretzky, ShadowT, Exercitum, Nameless
Tenorit: weak, Enckes, Epätoivo, Battery, Ihmisapin

tuomari: THE AJKDIABLO
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

30.08.2005 14:49
7 Röyhkeää Miestä - Project Teamplay 4-1 (0-0, 1-0, 3-1)


7 Röyhkeää Miestä

Horseless
Hank
Bolkonski
Sutenör
Kepu

Project Teamplay

tulokas
Räpelö
Hapz
Raikiri
Tikkitus
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Salsa

30.08.2005 15:56
Pirkkalan Pingviinit - Project Teamplay 1-1 (0-0, 1-1, 0-0)

Pinkkarit:
Helminen, jkopsi, tikru2 1+0, Spike, Ganymedes 0+1, Gybetius 0+1

Project Teamplay:
Kuutamo 1+0, Räpelö 0+1, Disazenko 0+1, Hapz, joedirt, tulokas
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

30.08.2005 18:05
Seitsemän Veljestä - Imperiumi  4-3


Veljekset:

Exercitum
Shield
Gretzky
Akademiks
ShadowT

Impit:

Estranged
n.a.s.t.y
ILR    
Infest
ThePKH
morgue
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

30.08.2005 18:23
VMTL - Elite Razor 0-0 (0-0, 0-0, 0-0)

VMTL
-late-
g-spot
Pete80
Hulkster
-viuhkola
hakaristi
Desklet

Elite Razor
Gagnon
Wakke
Mazzio
Kadlec
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

30.08.2005 18:29
FC Kiviniemi - Imperium 2-1  (1-0, 1-0, 0-1)

FC Kiviniemi

Masael
Metroman
Juizny
Toeni
.jorma.
Analconda

Imperium

Infest
ILR
morque
ThePKH
Metalcoho
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

30.08.2005 18:55
Kuolema - KaVo 3-3

Kuolema

Hero
Fallen
togo
nipporgh
Ndurr
Outsi
BoBo

KaVo

Karpov
niso
Tootoo
Shefki
Superman
roby
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

30.08.2005 19:20
VMTL - Imperiumi 3-2

VMTL:
-viuhkola
hakaristi
Hulkster
Pete80
Desklet
g-spot

Imperiumi:
ILR
Metalcoho
morgue
ThePKH
-Rebel-
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

30.08.2005 20:11
2. Divarikarsinta
7 Röyhkeää Miestä: Kepu Hank Sutenör Bolkonski ZuH
Mainiot: Pylle Aluvanne Mauska Lutkus jedi ozo Klak

0-1 Lutkus
1-1 Sutenör (ZuH)
1-2 Aluvanne
2-2 Kepu (ZuH)
2-3 ozo (Aluvanne - Pylle)
3-3 Bolkonski (ZuH - Kepu)
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

30.08.2005 20:34
Seitsemän Veljestä - HC Eituumitään 2-1 (0-0, 2-1, 0-0)

Seitsemän Veljestä
Ceam
Ciger
Gretzky
Nameless
ShadowT
sneaky

HC Eituumitään
böögeli
Jtl
mmm
soturi
Static-X
tukkalämy
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

31.08.2005 15:54
7 Röyhkeää Miestä - HC BL 2-1

7RM:

Bolkonski
Horseless
Sutenör
Hank
Kepu

BL:

Rauska
Puhelin
Dumbelo
MutiM
Ruuf
sissi
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

31.08.2005 16:52
7 Röyhkeää Miestä - Pirkkalan Pingviinti 3-0 (0-0, 1-0, 2-0)


7 Röyhkeää Miestä

Kepu
Sutenör
Hank
Horseless
Bolkonski

Pirkkalan Pingviinit

Sic
Helminen
tikru2
fogo
Gybetius
Ganymedes
Spike[/u]
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

31.08.2005 18:38
Seitsemän veljestä - Elite Razor 1-3 (0-2, 1-0, 0-1)

Seitsemän veljestä:

Akademiks
Exercitum
Imm0nen
ShadowT
Shield


Elite Razor:

-Juge-
Gaborik10
Kadlec
Mazzio
Wakke
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

31.08.2005 18:38
Project teamplay - Marshalsaarten Mainiot  1-4


PT:

Tikkitus
Räpelö
Hapz
Nikolol

MM:

Mauska
kolme
Lutkus
ozo
Klak
Aluvanne

Tuomari: Kopzu
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

01.09.2005 19:05
7 Röyhkeää Miestä - H.C.A.P.  3-0 (1-0, 1-0, 1-0)


7 Röyhkeää Miestä:

Bolkonski
Horseless
Sutenör
Hank
Kepu


H.C.A.P. :

Peipi
Hudler
Warden
Aaltonen
Tac



[/b]
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

01.09.2005 19:24
tenorit - VTML
  2    -      3

tenorit:

Battery
Enckes
goal
ihmisapin
sätkäkone
Weak

VTML:

-viuhkola-
hakaristi
Hulkster
minx
Pete80
Desklet
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

02.09.2005 14:14
Kanat - HC BL 3-3  (2-1, 1-1, 0-1)

Kanat:
Hebe
Potilas
Jöntrik
Bemtao

HC BL
Dumbelo
Ruuf
werade
MutiM
Nedved
Ruaska
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

02.09.2005 20:07
H.C.A.P - PT 5-0

HCAP:

SRG
Majic
Warden
Hudler
peipi
Aaltonen
Teuvo

PT:

Räpelö
Hapz
Disazenko
Sweetkiss
X-7
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

02.09.2005 20:37
Hc Eituumitään - Elite Razor 4-2  (3-0,0-1,1-1)

Hc ETM:

Massa
soturi
Jaromir
Jtl

Elite Razor:

Wakke
Gaborik10
Kadlec
Mazzio
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

04.09.2005 12:30
Hc Eituumitään- Fc Kiviniemi 2-2

Etm:
Masse
böögeli
soturi
...m5...
mmm

Kiviniemi:
TepaJ
ben-amor
Masael
.jorma.
Toeni
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

04.09.2005 13:43
Seitsemän Veljestä - VMTL 1-2 (0-0, 1-1, 0-1)


Seitsemän Veljestä kokoonpano:

ShadowT
Ciger
Akademiks
Shield
Gretzky
Nameless

VMTL kokoonpano:

Desklet
Hulkster
-viuhkola
Pete80
-late-
hakaristi
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

04.09.2005 14:48
Kanat - 7 Röyhkeää Miestä  1-2 (0-1, 0-0, 1-1)

Kanat
Potilas
Atte
Jöntrik
Hebe 1+0
kanapoika

7RM
Hank 1+0
Kepu
Horseless 1+1
Bolkonski 0+1
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

04.09.2005 15:25
Kanat - Project Teamplay 4 - 2 (1-0, 2-1, 1-1)

Kanat:

Atte
Hebe
Jöntrik
kanapoika
Holden

PT:

Hapz
Kuutamo
Raikiri
Räpelö
Tikkitus
tulokas
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

04.09.2005 16:34
HC BL - Pirkkalan Pingviinit 4-2  (2-0, 2-1,0-1)

HC BL :
Dumbelo
MutiM
Nedved
Ruuf
werade
sissi

Pirkkalan Pingviinit:
Sic
Spike
Karalahti
Helminen
Siika
fogo
jkopsi
Ganymedes
2.Divarikarsintaa Imperiumi - tenorit
Anonymous

04.09.2005 16:38
Imperiumi - tenorit 3-3 (0-0,1-1,2-2)

Imperiumi:

-Rebel-
morgue
ThePKH
zadist
Estranged
Metalcoho

tenorit:

-Dumbo-
Weak
Ihmisapin
sätkäkone
goal
NoutajaX
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

04.09.2005 18:29
Pirkkalan Pingviinit - Marshalsaarten Mainiot 1-8

PP

Spike
jkopsi
tikru2
Helminen
Gybetius
Ganymedes
Sic

MM

Pylle
ozo
Klak
Lutkus
Mauska
kolme
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

04.09.2005 18:47
Imperiumi - HC Eituumitään 0 - 3 (0-2,0-1,0-0)

Imperiumi:

thePKH
zadist
morgue
Metalcoho
-Rebel-
Estranged


HC Eituumitään:

böögeli
Jtl
...M5...
Masse
mmm
MM-7-v
Anonymous

07.09.2005 18:36
Marshallsaarten Mainiot - 7-veljestä 5-4 ja.

Mainiot:
Aluvanne
Klak
kolme
Mauska
ozo
Lutkus

7-v
Giger
Nameless
ShadowT
Shield
Akademiks

0-1 Akademiks (ShadowT)
1-1 Lutkus
1-2 Shield (ShadowT)
1-3 ShadowT

2.erä

2-3 kolme (Lutkus, Mauska)
3-3 Lutkus
4-3 Lutkus
4-4 ShadowT (Akademiks)

3.erä
-

ja.
5-4 Lutkus
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

07.09.2005 19:13
HC BL - Elite Razor  2-1 ja.

HC BL

Ruaska
Puhelin
Dumbelo
Boomhauer
Nedved

Elite Razor

-Juge-
Mazzio
Gaborik10
Kadlec
Kristian

2.divarin jatkokarsinnan 2. ottelu.
2. Divarin karsinnat 3/05: valinnat, säännöt ja tulokset
Anonymous

07.09.2005 20:06
TOINEN MATSI
Marshallsaarten Mainilot 5 - 1 Aleksis veli ja seittemän
MM: Klak, Mauska, Lutkus, Ozo, Pylle, Aluvanne
7V: Shield, Akademiks, Imm0nen, Nameless, Ciger, Exercitum, ShadowT

MM jatkoon voitoin 2-0

KOLMAS MATSI
HC BL 1 - 2 Elite Razor
BL: Puhelin, sissi, Dumbelo, petu-, Nedved, MutiM, Boomhauer
ER: Mazzio, Kadlec, Gaborik10, -Juge-

Elite Razor jatkoon voitoin 2-1


Onneks olokoon voittajille ja sitä rataa.