Foorumi

Kiekkoliigan pelipäivä
Falco

08.12.2014 01:19
Uusi päivämäärä ilmoitetaan lähiaikoina!
Kiekkoliigan pelipäivässä jaetaan pelimerkkejä erilaisten kilpailujen muodossa. Kiekkoliigan pelipäivä on päätetty järjestää neljästi vuodessa. Kesällä, syksyllä, talvella ja keväällä. Voittajalle on aina luvassa tietty määrä pelimerkkejä. Tapahtuma kestää 8 tuntia, klo 16.00 aina 00.00 asti. Tapahtuman lyhenteeksi päätettiin KLP, ja jokaisen huoneen nimessä näkyy tämä lyhenne. Tapahtumaan saa osallistua kaikki VIP-tunnuksen omistavat pelaajat. Peleihin ei ole osallistumismaksuja, pelit ovat täysin ilmaisia alusta loppuun. Pelejä pitävät Kiekkoliigan johtokuntalaiset. Pelikiellossa olevia henkilöitä ei kielletä osallistumasta, mutta kaikilta osallistujilta edellytetään hyviä käytöstapoja. Alla näkyy tapahtumassa mahdollisesti järjestettävät pelit sekä näiden pelien pelimerkkipalkinnot. Tapahtuman viikonpäivä on aina lauantai. Pelejä on käynnissä 2-3 kerrallaan, ja jos pidetään händiä tai 1vs1/2vs2-turnauksia, muita pelejä ei ole käynnissä samaan aikaan. Huoneen nimen täytyy olla muotoa "KLP - (pelin nimi) (potti)". Esim. KLP - 663321 0.5pm. Joskus 19.00 aikoihin pidetään 30-60 minuutin tauko, jonka jälkeen pelit jatkuvat normaalisti.
663321 (0.5pm)
442211 (0.5pm)
Skillgame (0.5pm)
Hullunmylly (0.5pm)
Evilgame (0.5pm)
PM-karnevaalit (0.5pm)
Pakkihändi (3pm)
Hyökkihändi (4pm)
2vs2-turnaus (4pm)

Illan päättää 1vs1-turnaus, jossa pottina on 6 pelimerkkiä. Turnauksen voittaja saa 3 pelimerkkiä, toiseksi tullut 1.5 ja kolmanneksi tullut 0.5 pelimerkkiä. Voittaja saa mahdollisuuden tienata itselleen 3 lisämerkkiä, sillä hän kohtaa Kiekkoliigan pelipäivän viimeisessä ottelussa, huikeassa spektaakkelissa 1vs1-liigan tuoreen mestarin. 1vs1-liigan johtokunta vaatii siis jokaiselta tulevalta 1vs1-mestarilta, että pelaa 1vs1-turnauksen voittajaa vastaan pelipäivän finaalissa. Turnaus pyritään aloittamaan klo 22.30 paikkeilla. Turnaukseen voi osallistua lähettämällä notea nimimerkille Falco 21.00 lähtien.
- 1vs1-turnauksen säännöt -
- 16/32 pelaajaa mukaan.
- Välierät ja finaalit pelataan 2x5min -menetelmällä, loput 1x5min.
- Jos puolista ei päästä yhteisymmärrykseen, ne arvotaan joko pelaajien kesken taikka johtokunnan avustuksella.
- Tasapelin sattuessa pelataan niin monta jatkoerää, jotta syntyy maali. Äkkikuolema -periaate.
- Huoneen nimeksi tulee "KLP - 1vs1 (lyhenne-lyhenne)".
- Pitkät kiekot sekä paitsiot päällä.
- Peliasujen värien on erotuttava toisistaan.
- Tulokset ilmoitetaan notena järjestäjälle.
- Otteluiden lopputuloksesta on hyvä ottaa kuvankaappaus myöhempää tarvetta varten.
- Otteluiden luovuttaminen on kiellettyä, kaikki ottelut tulee pelata loppuun asti.
- Mikäli vastustaja luovuttaa, ilmoitetaan järjestäjälle notena pelitilanne pelaajan lähtiessä ottelusta kesken.
Tervetuloa mukaan!
- Kiekkoliigan johtokunta
Vs: Kiekkoliigan pelipäivä
Falco

27.12.2014 12:12
Kiekkoliigan pelipäivää on päätetty siirtää toiselle päivälle siitä syystä, että johtokunnassa on järjestäjistä puutetta. Monet ovat viettämässä lomaansa, joten aika ei riitä. Jouluhumun ja uuden vuoden jälkeen saadaan tarpeeksi järjestäjiä ja varmasti enemmän pelaajiakin.
Kiekkoliigan pelipäivän uusi päivämäärä ilmoitetaan muutaman päivän sisällä.
Pahoittelemme.
- Kiekkoliigan johtokunta

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.