Foorumi

Viikko 47: Palaute
Anonymous

18.11.2014 01:58
kyselytopic
Vs: Viikko 47: Palaute
Anonymous

19.11.2014 14:13
Lainatakseni vanhaa ruotsin opettajaani: NELONEN, EI LÄHELLÄKÄÄN VITOSTA!
Vs: Viikko 47: Palaute
JnG

20.11.2014 13:18
eeebin :--D
Vs: Viikko 47: Palaute
Anonymous

29.11.2014 02:26
En tiedä tuleeko tämä nyt oikeaan osoitteeseen ja että ovatko nämä aivan totaalisen kaukaahaettuja ehdotuksia, mutta laitetaan ne eteenpäin, vaikkakin nämä liittyvät vain etäisesti suoranaisesti johtokunnan toimintaan.
Oli mukava katsoa "Kiekkoliigan Välierät 3/2014" -video, sillä itse missasin koko välierät, kiitokset paahtisvideoille! Vaikkakaan katsojaluvut eivät ole olleet mahdottoman suuria, videot kyllä aktivoivat myös meitä suht passiivisia kiekkoyhteisön jäseniä eli niitä, jotka eivät itse käy neppailemassa KLA:ssa tai missään muussa liigassa. Samalla saadaan jonkin sortin näkyvyyttä, tai ainakin jonkinasteisia virikkeitä myös meille muille. Katsojaluvut eivät runkosarjaotteluissa ole olleet mitenkään kovinkaan suuria. Vaikkakin tämä on fakta, niin myös runkosarjaotteluiden videoimisella voitaisiin KLA:n otteluiden katsojalukuja kasvattaa, tuoda kenttäpelaajille vähän uutta kulmaa pelaamiseen ja aktivoida koko kiekko.tk -yhteisöä.
Löytyisikö johtokunnasta tai sen ulkopuolelta tekijöitä tällaisille videoille? Vaikkapa otettaisiin videoiduksi peli-illaksi joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai, jolloin pyrittäisiin videoimaan kaikki ottelut / osa otteluista, joista sitten koostettaisiin kohokohdat. Toisaalta jos ongelmana on ollut pelaamatta jääneitä otteluita, tai tämän tapahtumista halutaan organisaatiossa välttää, voitaisiin tällainen peli-ilta järjestää jokaisen deadline-jakson ensimmäisenä sunnuntaina -> kannustaisi kaikkia joukkueita pelailemaan, koska nyt olisi omien ja koko joukkueen hienojen otteiden mahdollisuus päästä koko kiekkoyhteisön katseiden alle ikuisiksi ajoiksi.
Jos otteluita videoitaisiin vain kerran kuukaudessa, ei työtä tulisi ihan mahdottomasti. Ehkäpä muutkin voisivat tallentaa otteluita ja lähettää editoijalle. Mahdollisia ongelmakohtia tosin riittää: löytyykö kavereita, jotka videoisivat ja editoisivat otteluita? Löytyykö joukkueita onlinessa? Toisaalta näihin kaikkiin on myös ratkaisuja, ja vaikka tästä ei saataisi jokaisessa jaksossa toistuvaa koostetta, niin jos vaikka vain kerran muulloinkin kuin pleijareiden aikana tämä toteutuisi niin varmasti se herättäisi kiitosta kaikissa pelaajissa. Otteluita voitaisiin editoita pitkin seuraavaa viikkoa ja kun joku (Greippi..) tekee hot/cold -listausta tai muuta vastaavaa, niin näissä olisi mahdollista käyttää videokuvaa myös oman sanomansa tukena. Videointia kerran kuukaudessa, editointia seuraavan viikon verran, ehkä tähän saisi jonkun aloittelevan datanominkin toteuttamaan jotain skoleprojektia tjsp tekemään hommia voittoa tavoittelemattoman organisaation hyväksi? :D
Lisäksi jos ennalta saataisiin el classicomaisia ottelupareja sovittua yhteen niin yhtenä vaihtoehtona olisi tuoda esim. kerran kuukaudessa pari kaveria TeamSpeakiin selostamaan pariksi tunniksi otteluita. Saataisiin ainakin kerran kuukaudessa muutamaan otteluun enemmän katsojia kuin kolme tai viisi, jos ottelua ollaan hehkutettu ja sitä odotetaan. Löytyisikö keneltäkään intoa yrittää tuoda jotain kiinnostavaa sanottavaa kuulijoille? Vaikkei niin saataisiin aktivoitua porukkaa. Kaikki tämä tukisi muitakin ehdotuksia (KLA:n händit jne).
Kaikille duunareille pelimerkkejä vaivannäöstä muiden hyväksi.
Älkää tarttuko numeroihin, ne ovat vain heittoja. Ideana on kokonaisuudessaan saada aktivoitua koko kiekko.tk -porukkaa joillakin suhteellisen kevyillä keinoilla, myös niitä passiivisia joilla on suurin kiusaus lopettaa kiekkoilu kokonaan. Videoita nyt vain on mukava katsella, kun voi vain istua möllöttää, ja kyllähän sitä muita jaksaa kuunnella TeamSpeakissa kerran kuukaudessa kuunnella, kun taaskaan ei ole pakko osallistua kuin vain kuuntelemalla. Joka tapauksessa mahdollisuus siihen, että jengiä tulisi kokeilemaan kiekkoa jossain vaiheessa kasvaisi, jos koko porukka olisi vahva, olisi jotain oheistoimintaa, jotain muutakin kuin vain katsomossa istumista mutespec päällä.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.