Foorumi

Allstars
Spears

27.10.2014 19:58
Kiekon ainoat tämänhetkiset täyskokoiset liigat järjestävät tulevan offseasonin vaiheilla All-Stars-tapahtuman, jossa mittaa ottavat Kiekkoliigan, Eliittiliigan ja Pro Leaguen parhaimmiston lisäksi myös kyseisten liigojen johtokunnista muodostettavat joukkueet! Pitkien ja hitaasti edenneiden neuvottelujen päätteeksi liigojen johdot allekirjoittivat nimensä paperiin ja All-Stars-tapahtuman suunnittelu voitiin aloittaa. Tapahtuman suunnitteluryhmä katsoi parhaaksi järjestää tapahtumasta yhden illan mittaisen kokonaisuuden.
All-Stars-tapahtuma tullaan pitämään sunnuntaina 30. marraskuuta ja se aloitetaan kello 18.00. Tapahtumaan otetaan mukaan Kiekkoliigasta kolme joukkuetta (Liiga, Divari, johtokunta), Eliittiliigasta kolme joukkuetta (A-lohko, B-lohko, johtokunta) ja Pro Leaguesta kaksi joukkuetta (kauden parhaimmisto, johtokunta). Kahdeksan joukkuetta on siis mukana yhteensä ja ne on arvottu kahteen lohkoon.
Tapahtumaa varten on tehty omat sivut, missä voi seurata tapahtumaa. Siellä mm. tiedotetaan tapahtumasta ja tilastoidaan ottelut ja tehopisteet. Sivut helpottavat huomattavasti All-Starsin aikana tapahtuvaa informaatiota ja otteluiden tuloksia voi seurata sieltä käsin. Näin ei tarvitse jokaisen liigan erikseen päivittää otteluita omille sivuilleen. Käy tutustumassa sivuihin osoitteessa www.kiekkoallstars.tk tai vaihtoehtoisesti www.allstars.fulba.com
ETSIMME TAPAHTUMAAN 2kpl VALMENTAJIA
Mikäli olet halukas oman sarjatason valmentajaksi vaadimme sinulta:
- Vähintään 8 peliä omalta sarjatasoltasi (Liiga/Divari)
- Hakemuksesi http://kiekkoliiga.net/palaute/ tai #johtokunta
Syksyistä loppukautta toivottaa Johtis!

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.