Foorumi

All-Stars 2/2014
Daasaman

03.08.2014 15:30
Tänne raportit otteluista.
Lohko A
# joukkue ott v t h tm pm pist maaliero
1.   Liiga 1       2      2    0   0     5      1      6           4                 
2.   Divari 3      2      1    0   1     3      1      3           2                 
3.   Divari 1      2      0    0   2     1      7      0          -6                 
Lohko B
# joukkue ott v t h tm pm pist maaliero
1.   Liiga 3       2      2    0   0     10     3      6            7
2.   Liiga 2       2      1    0   1     3       3      3            0
3.   Divari 2      2      0    0   2     4      11     0           -7
Jatkopelit:
Sijat 5.- 6.: Divari 1 - Divari 2
Sijat 3.-4. (pronssiottelu): Divari 3 - Liiga 2
Sijat 1.-2. (finaali): Liiga 1 - Liiga 3
Vs: All-Stars 2/2014
Anonymous

03.08.2014 15:41
Divari 3 vs Divari 1, 3-0
Koska selostuskopin virallinen kello näyttää 18:00, leikkaa Daasaman valkoisensinisen Allstars-nauhan poikki, ja turnaus julistetaan avatuksi. Yksi joukkue kunnioittaa tapahtumaan enemmän kuin mikään muu: Voodoo People on vaihtanut tapahtumaa varten oman logonsa Kiekkoliigan logoksi. Käytävillä on ruuhkaa, kun kymmenet pelaajat yrittävät saada katsomosta ne parhaat paikat, joissa peli tuntuu aivan siltä, kuin olisi itse kentällä.
Pelaajat luistelevat jäälle ja kaiken pitäisi olla valmista. Tuomari kuitenkin viheltää pelin poikki jo ennen kiekon putoamista jäälle, koska Divari 1 -joukkueella on vain kolme pelaajaa kentällä. Turnausjoukkueeseen kuulunut kekki on syystä tai toisesta jäämässä pois, ainakin tästä huippu jännittävästä avausottelusta. Yleisö odottaa jännittyneenä pelin alkua. Viimeisiä readyn painajia ovat Darp ja Topham, kumpi ehtiikään painamaan readya nopeammin? Se jääköön arvoitukseksi.
Joukkueiden kokoonpanot ovat tässä:
Divari 3:
poro12 - Darp
Rudius - adihasla
Divari 1:
kaa - Spliff
joninho (tuuraa tinttiä) - Spliff (tuuraa kekkiä)

Erä 1/3
Aloituksessa ovat adihasla ja Topham. Divari 1 voittaa aloituksen, mutta Divari 3 saa karvattua kiekon muutaman sekunnin päästä itselleen. Alkaa ensimmäinen jännittävä hyökkäys, josta kolmoset eivät saa maalia. On ykkösten hyökkäyksen aika. Ykköset pyörittävät, Spliff yrittää ampua vähän kauempaa maalia, mutta kiekko päätyy maalivahdille. Vastahyökkäystä haetaan, mutta hyökkäys päätyy lopulta ykkösten riistoon ja hyökkäykseen. Ykköset pyörittävät kiekkoa alueella ja yrittävät änkeä kohti maalivahtia, mutta kiekko ei päädy lopulta edes maalivahdille asti. Seuraa molemminpuolista hyökkäyksen yritystä, mutta yritykset eivät kutienkaan johda mihinkään. Kun ensimmäiset 2 minuuttia on pelattu, maalintekopaikkoja ei ole vielä ollut. Paras paikka oli luultavasti Spliffin vetopaikka, mutta tuloksettomuudesta ei voi kuitenkaan Spliffiä syyttää. Ykköset vetävät kiekon pitkäksi.
Kolmoset kaappaavat kiekon ja joukkue lähtee kasaamaan pyöritystä. Hetken verran haetaan, kun poro12 tulee yllättäen ja pystyy haastamaan maalivahdin - ja maalihan siitä tulee!
02:46 *** 1-0 by poro12 (1+0)
Maalin jälkeen molemmat joukkueet yrittävät hyökkäillä, mutta tulosta ei synny. Ajassa 03:27 Rudius yrittää päästä haastamaan maalivahdin ja kokeilee rannaria pienestä kulmasta. Rannari menee kuitenkin tällä kertaa ohi, mutta yritys on hyvä. Puolen minuutin päästä Spliff yrittää änkeä kohti maalia ja vetopaikkaa, mutta kolmoset peittävät vedon eikä vaarallisia tilanteita synny. Kun erää on jäljellä enää alle minuutti, Darp ja poro12 pääsevät 2vs1-tilanteeseen. Tilaa ei kuitenkaan ole paljoa ja Darp joutuu vetämään kohtalaisen kaukaa, eikä veto mene maaliin. Aivan erän lopussa poro12 yrittää vielä vetää kohti maalia, mutta veto lähtee liian kaukaa.
Divari 3, torjunnat: 0, hallinta: 54%
Divari 1, torjunnat: 2, hallinta: 45%
Erä oli kohtalaisen tasaväkistä, mutta kolmosilla oli maalintekopaikkoja selvästi enemmän. Myös ykkösiltä löytyi kuitenkin yritystä, joten pelistä saattaa tulla vielä kohtalaisen tasaväkinen.

Erä 2/3
Rudius ja Topham ovat aloituksessa ja kolmoset saavat kiekon. Darp kuitenkin menettää pelivälineen aivan erän alussa, ja seuraa ykkösten hyökkäys, joka päättyy karvaukseen. Ajassa 00:24 Rudius koskee kiekkoon paitsiotilanteessa, ja tuomari viheltää pelin poikki. Adihasla menettää, josta seuraa vaaralline hyökkäyksen yritys. Ykköset eivät saa kuitenkaan kiekkoa maaliin. Kolmoset lähtevät hyökkäämään, mutta Darp ei saa ujutettua lötöä pömpeliin. Vastahyökkäyksestä seuraa paitsio.
Topham ja kaa syöttelevät ja yrittävät hakea vetopaikkaa, mutta sitä ei synny. Ykköset menettävät pelivälineen ja kolmoset lähtevät kohti hyökkäystä. Ja tasaväkistä on. Kolmosten tulisi kuitenkin välttää turhia virheitä alhaalla, joista voi pelin aikana tulla vielä turha läpiajo. Seuraa hyökkäysten yrityksiä, mutta paikkoja ei tule. Kun toista erää on pelattu vähän alle puolet, Spliff pääsee taas yrittämään maalia. Ukkoja on kuitenkin tiellä sen verran monta, että vaikka maalivahti onkin aivan pihalla, ei Spliff saa ujutettua kiekkoa häkkiin, ei sitten millään. Puolen minuutin kuluttua tästä Spliff yrittää saada kiekkon liimailemalla häkkiin, ilman tulosta. Vastahyökkäys päätyy Darpin vierailuun maalivahdin alueella.
Erää on jäljellä enää 1,5 minuuttia ja kolmoset lähtevät hyökkäykseen. Hyökkäys päätyy riistoon, josta saadaan aikaan vastahyökkäys. Ajassa 03:37 Spliff pääsee vetämään kohtalaisen kaukaa, mutta veto menee harmillisesti ohi. Näytti meinaan siltä, että veto olisi jopa voinut mennä sisälle.
04:02 *** 2-0 poro12 (2+0) Darp (0+1)
Maali jää näkemättä, koska tuomari oli ohjeistamassa turvamiestä jlon poistamisesta katsomosta liiallisen äänenvoimakkuuden takia. Vedosta se kuitenkin syntyi, siitä voin olla varma!
Divari 3, saves: 1, poss: 52%
Divari 1, saves: 2, poss: 47%

Erä 3/3
Darp ja kaa ovat aloituksessa. Tuomarille tulee kiire kirjoittaa, sillä pelin aloittamiseen ei kysytty lupaa.
00:22 *** 3-0 by Darp (1+1) adihasla (0+1) poro12 (2+1)
Kolmoset pääsevät hyökkäykseen suoraan aloituksesta. Tilaa tuntuu riittävän kuin Tiimarissa, ja Darp saa kiekon maaliin täysin avoimesta vetopaikasta. Kolmen maalin johto on jo kohtalaisen suuri, kun aikaa on jäljellä enää vaivaiset 3,5 minuuttia.  AJassa 01:42 Topham pääsee kuitenkin yrittämään maalia tulemalla ylhäältä alas. Veto lähtee liian kaukaa ja vastustajat saavat peitettyä sen kohtalaisen helposti. Puolen minuutin päästä sama mies, Topham, on taas maalintekoaikeissa maalin edessä. Sumppu kuitenkin pitää, eikä kiekko pääse siitä läpi edes vahingossa. Vastahyökkäys päättyy paitsioon.
Hieman aloituksen jälkeen kiekko siirtyy ykkösille, joiden pitäisi viimeistään nyt alkaa tekemään kavennusmaalia. Hyökkäyksestä ei kuitenkaan tule mitään, ja Darp sekä poro12 pääsevät 2vs1-hyökkäykseen, josta ei kuitenkaan tule maalia. Vähän tämän tilanteen jälkeen kolmoset pääsevät taas vetämään vaarallisesta paikkaa, mutta veto menee ohi. Peliä on jäljellä enää 1,5 minuuttia, mutta ykkösillä riittää silti tahtoa yrittää kavennusta. Tulosta ei kuitenkaan synny, sillä kolmoset saavat karvattua kiekon pois ja lähtevät vastahyökkäykseen. Tilaa tuntuu riittävän ja kolmosten peli pääsee pyörimään. Kiekko kuitenkin lipsahtaa siniviivan toiselle puolelle. Kun peliä on jäljellä 15 sekuntia, Spliff saa vedettyä ehkä pelin viimeisen vedon, joka menee päin maalivahtia. Spliff purkaa kiukkunsa maalivahtiin, ja lopputuloksen me arvaammekin. Aivan erän lopussa poro12 pääsee vielä vetämään hyvästä paikkaa, ilman maalia.
Divari 3, saves: 5, poss: 58%
Divari 1, saves: 3, poss: 41%
Hyvä peli. Ensimmäinen erä oli kohtalaisen tasainen, mutta pelin edetessä kolmosten peli alkoi toimia selvästi paremmin. Voitto oli ansaittu, sillä joukkueella oli myös selvästi enemmän paikkoja. Toisessa erässä nähtyjä vaarallisia mokia alhaalla ei nähty enää päätöserässä, ja peli tuntui sujuvan kohtalaisen hyvin. Onnea voittajille!
Vs: All-Stars 2/2014
Daasaman

03.08.2014 16:13
LOHKO A, LIIGA 1 (Kauniit Naiset) vs DIVARI 1 (Massipäälliköt) 4-1
Kauniit Naiset (Liiga1) ja Massipäälliköt (Divari1) kohtaavat A-lohkon toisessa ottelussa. Oletettavasti Kauniit Naiset vievät ottelun, mutta Massipäälliköillä on myös iskukykyinen joukkue kasassa joka voi yllättää.
Kokoonpanot otteluun:
Kauniit Naiset:
miktok - Reto
Rodr - Fice
Massipäälliköt:
Spliff - kaa
Topham - joninho
1. erä
Heti alkuun Kauniit Naiset voittavat aloituksen ja Reto pääsee kokeilemaan heti, mutta maalivahti torjuu. 00.50 miktok tarjoilee Retolle b-pisteen tuntumaan josta Reto vetää maalivahdille. 1.30 Spliff vetää b-pisteeltä Ficen läpi, mutta suoraan maalivahdin syliin. Tämän jälkeen kuitenkin Massipäälliköt saavat paineen vastustajan päätyyn ja pyörittävät peliä hyvännäköisesti.
Kun 1. erää on pelattu puolet, on hallinta aikalailla 50/50. Peli on muutenkin hakemista vähän. Massipäälliköillä on se etu, että heillä on jo 1 peli alla, mikä näkyy yhteistyössä jo jonkun verran.

03:30 Topham vetää siniviivan tuntumasta maalille, josta maalivahti antaa riparin, Fice nappaa kuitenkin sen ja avaa peliä eteenpäin.
Kauniit Naiset
saves: 4
poss: 50%
Massipäälliköt
saves: 4
poss: 49%
Ensimmäinen erä oli aika vaisu, vaikka vetoja nähtiin yllättävän paljon. Vaarallisia tilanteita ei oikein nähty ollenkaan vaan vedot tulivat heikoimmilta paikoilta. Massipäälliköt saivat pienen paineen loppuun, mutta mitään vaarallisempaa ei siitä tullut. Toiseen erään uskon, että Kauniit Naiset pääsevät paremmin peliin mukaan ja saavat paineen vastustajan päätyyn.
2. erä
Ajassa 00:28 Reto oli saada kiekon keskelle josta olisi ollut hyvä vetää, mutta Topham ehtii juuri ja juuri väliin ja pelastaa tilanteen. 01:05 etutolpalla oli tyhjää ja Reto yrittää vanhanaikaista, mutta kiekko osuu tolppaan ja vastustaja ehtii sen jälkeen siivoamaan kiekon pois.
02:34 Spliff pääsee b-pisteen tuntumasta laukomaan, mutta maalivahti torjuu tämän.
03.10 1-0 Reto (Fice, miktok) 3v2 tilanteessa miktok ajaa ylös, passaa Ficelle keskelle joka jatkaa Retolle alas, jossa Reto pysähtyy, tähtää ja sijoittaa rauhassa kiekon 0
04:15 Rodr b-pisteeltä maalivahdille. Maalin jälkeen peliin on tullut vähän eloa ja molempiin suuntiin on tullu kohtalaisia maalipaikkoja. Kummallakin joukkueella puolustus on hoitanu mallikkaasti vedot pois eikä lisämaaleja synny.
Kauniit Naiset
saves: 1
poss: 57%
Massipäälliköt
saves: 3
poss: 42%
Kauniit Naiset saivat hallinnan itselleen ja lopulta myös hyvän hyökkäyksen päätteeksi 1-0 maalin, jonka turvin he jatkavat 3. erään. Uskon, että Massipäälliköt antavat vastustajalle kovaa painetta ja pyrkivät entistä rohkeammin hyökkäämään saadakseen maalin aikaiseksi. Tämä voi antaa Kauniille Naisille vastahyökkäyksiä, joista he voivat tappavasti ratkaista pelin.
3. erä
00:49 2-0 miktok (Fice, Rodr) Kiekko pyöri nätisti vastustajan alueella kauan aikaa ja kiekko kävi kaikilla pelaajilla. Kiekko kierrätettiin maalin tkaa toiseen laitaan, josta viivalta toiseen laitaan ja kaukoveto nätisti tolpan kautta takanurkkaan. Upea maali.
01:31 3-0 Reto (Fice) Meni valitettavasti osittain ohi, näin kuitenkin Reton vetävän takakulmaan eikä mokke tehnyt elettäkään torjuakseen.
01:55 4-0 Rodr (miktok, Reto) Ja lisää tulee kirjoittaessa. Meni totaalisesti ohi. Selvästi Massipäälliköiden ote alkaa lipsua ja Kauniit Naiset hyödyntävät sen erinomaisesti.
03:08 Reto läpiajossa, yrittää zipata mokest ohi, mutta moke venyy eteen.
03:26 4-1 Spliff (joninho) joninho zippaa yläkulmasta maalille, jossa Spliff ajaa maalia kohden ja kiekon saatuaan zippaa alakulmaan maalivahdista ohi.
03:54 Spliffillä tyhjä maali, mutta hän zippaa ohi maalista. 04:22 joninho laukoo b-pisteeltä, mutta maalivahti venyy eteen.
Kauniit naiset
saves: 5
poss: 39%
Massipäälliköt
saves: 2
poss: 60%
Viimeinen erä meni oletetusti niin, että Massipäälliköt antoivat painetta ja halusivat tehdä sen maalin. Valitettavasti se kostautui ja Kauniit Naiset saivat osittain höntyilevän puolustuksen takia tehtyä pari maalia lyhyessä ajassa. Ottelu tarjosi hyvää viihdettä kuitenkin!
Kauniit Naiset (Liiga 1)
miktok 1+2
Reto 2+1
Rodr 1+1
Fice 0+3
Massipäälliköt (Divari 1)
Spliff  1+0
joninho 0+1
Topham 0+1
kaa 0+0
Vs: All-Stars 2/2014
Falco

03.08.2014 16:22
B-Lohko - Huurteiset vs. Lumihiutaleet 0 - 2 (Liiga 2 vs. Liiga 3)
Ilta on vasta aluillaan, kun on alkamassa Kiekkoliigan All-Stars -tapahtuman jännittävä B-Lohkon taistelu, jossa kohtaavat Liiga 2 (Huurteiset) sekä Liiga 3 (Lumihiutaleet).
Tuomarin veikkaus tuloksesta: 1-3
Kokoonpano - Huurteiset
pelle (1-3) - peipi (1-3)
Ilja hikinen (1-3) - Yan (1) - Naappi (2-3)
Kokoonpano - Lumihiutaleet
Zudorimo (1-3) - Archuleta (1-3)
hari illmac (1-3) - Kap hax (1-3)
- 1. Erä -
00:00 - Kiekko tipahtaa jäähän ja ottelu alkaa.
00:03 - Heti alkuun pelle lagailee ja Archuleta laittaa pitkää.
00:08 - Kaikilla toimii kiekko, joten varsinainen peli alkaa.
00:20 - Lumihiutaleilla heti hallintaa Huurteisten päässä Archuletan johdolla.
01:55 - pelle pujottelee Lumihiutaleiden puolustuksen läpi vaivattomasti, vetää etukulmaan mutta laukaus osuu maalivahdin patjaan ja kimpoaa kulmaan.
02:41 - Yanin lagit pakottavat Archuletan tekemään paitsion.
03:16 - Tunnustelevaa peliä molemmilta osapuolilta, kummallakaan ei yliotetta. Huurteisten valtti ovat nopeat vastahyökkäykset. Ei kuitenkaan vielä maaleja.
04:04 - 0-1 by illmac (Zudorimo, Archuleta) - MAALI! Kiekko survotaan Huurteisten maalille, josta se pienellä onnenkantamoisella tulee suoraan illmacin lapaan joka kuljettaa kiekon vaivattomasti tyhjään maaliin. Syöttöpisteet Archuletalle ja Zudorimolle.
04:59 - Tööt. Erätorvi soi, ja Naappi otetaan kentälle Yanin tilalle vahvistamaan puolustusta.
Huurteiset (Torjunnat 1, poss 41%)
Lumihiutaleet (Torjunnat 3, poss 58%)
- 2. Erä -
00:00 - Aloitus menee Lumihiutaleille.
01:19 - Archuleta yrittää survoa itsensä yksin maalin eteen ja saa vedonkin aikaiseksi, mutta maalivahti venyy torjuntaan.
01:55 - Mainiota syöttöpeliä Lumihiutaleilta, tilanne päättyy Zudorimon vetoon jonka kuitenkin maalivahti torjuu kulmaan.
02:26 - 0-2 by Zudorimo (Archuleta, hax) - Archuleta laukoo b-pisteeltä, josta maalivahti antaa riparin suoraan Zudorimolle. 0-2!
02:46 - Lumihiutaleet survovat kiekkoa vastustajan maalille. Kiekko saadaankin maalivahdille, joka melkein peruuttaa verkon perukoille. 0-3 on lähellä.
03:31 - pelle ottaa kuumaa ja sulkee.
04:00 - Huurteiset alkavat päästä pikkuhiljaa peliin mukaan. Hienoja vastahyökkäyksiä, jotka kuitenkaan eivät tuota tulosta.
04:59 - Maali per erä -menetelmälläkö tässä mennään? Lumihiutaleet johtavat 0-2.
Huurteiset (Torjunnat 3, poss 44%)
Lumihiutaleet (Torjunnat 2, poss 55%)
- 3. Erä -
00:12 - Heti Huurteisten maalilla rytäkkää. Koko porukka survoo kiekkoa maalivahdin luokse, ei tulosta.
00:39 - Jälleen pitkä kiekko Huurteisilta. hikisen avaukset eivät aivan nyt mene oikeaan osoitteeseen.
01:04 - hikistä menoa Huurteisten siniviivalla. Kiekko pelaajien alla sumpussa, lopulta paitsio.
02:08 - Epätoivoisia purkuyrityksiä Huurteisilta, jotka päätyvät lähes aina Lumihiutaleiden lapaan.
02:53 - Nyt on pientä painetta Lumihiutaleiden päädyssä, pellen hieno kääntö Naapille joka laukoo kiekon suoraan haxin jalkoihin.
03:04 - Tolppa kolisee, kiekko pyörii maalinedustalla mutta Zudorimo ei saa iskettyä kiekkoa häkkiin.
04:37 - 3vs1 Huurteisilla! Naapille haetaan b-pisteelle, veto lähtee mutta maalivahti torjuu. Kostoksi Naappi sulkee.
04:57 - Vielä tulee Huurteiset viimeiseen hyökkäykseen, joka päättyy kuitenkin onnettomaan vetoon.
04:59 - Ottelu päättyy Lumihiutaleiden 0-2 voittoon.
Muutamia mielenkiintoisia paikkoja molemmilla joukkueilla. Peli olisi voinut päättyä jopa tasan, jos Naappi olisi onnistunut iskemään hyvältä paikalta b-pisteeltä. Tiivistettynä, ottelu kulki päädystä päätyyn hiuksenhienolla Lumihiutaleiden hallinnalla. Huurteisten vastahyökkäykset eivät tuottaneet tulosta. harin, Kapin ja Iljan poissaolosta huolimatta ottelu oli kovatasoinen ja antoi hyvän alun B-Lohkolle.
Huurteiset (Torjunnat 4, poss 55%)
Lumihiutaleet (Torjunnat 3, poss 44%)
Tilastot - Huurteiset
-
Tilastot - Lumihiutaleet
Archuleta 0+2
Zudorimo 1+1
illmac 1+0
hax 0+1
*** Archuleta - Lumihiutaleiden johtotähti. Oli molemmissa maaleissa mukana ja teki arvokasta työtä myös puolustuspäässä.
** hax - Onnistui blokkimaan vetoja puolustuksessa ja näytti, että pystyy paikkaamaan haria.
* Zudorimo - Aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Hyvää pelinlukua ja onnistumisia.
Vs: All-Stars 2/2014
jlo

03.08.2014 16:49
LOHKO B: DIVARI 2 (POLIISIT) - LIIGA 2 (HUURTEISET) 1-3

1.Erä
0.00 Juus0-Ilja alotuksessa, Ilja nappaa kiekon.
0.30 pelle ottaa oman ribarinsa ja tarjoilee peipille puoltyhjän maalin, mutta ei saa peipi rannarilla sisään.
1.13 0-1 pelle (peipi)  pelle ja peipi nousevat 2vs2 tilanteeseen ja sahaavat vetopasseilla puolustuksen reikäjuustoksi ja pelle laittaa lopulta kiekon tyhjään maaliin.
2.40-3.20 Poliisit sahaavat keskialueella edestakas pääsemättä kuitenkaan hyökkäysalueelle.
4.46 pelle ja peipi syöttelevät Poliisit keskialueella sekasin ja Naappi pääsee peipin syötöstä läpiajoon, mutta ei onnistu tekemään Huurteisille lisämaalia.
TÖÖT
saves: 3-1
poss: 48-51

2.Erä
0.00 sambu2-pelle alotuksessa, pelle nappaa kiekon omille.
0.33 Patrick pääsee periaatteessa yksin maalivahtia vastaan, mutta päättää yrittää vielä toiseen aaltoon passia ja tilanne kuivuu kasaan.
1.57 Poliisien pyöritys on tuottaa tulosta, kun Patrick keskittää sambulle maalineteen, mutta maalivahti tulee vastaan ja torjuu.
2.29 0-2 pelle (peipi,Naappi)  pelle pääsee nousemaan maalineteen puolustajan kömmähdyksen seurauksena ja pitkäl mailal moken taakse ja rannari verkon perukoille.
TÖÖT
saves: 1-1
poss: 39-60

3.Erä
0.00 Juus0-Ilja alotuksessa, Juus0 nappaa omille.
1.04 1-2 sambu2 (QTTi,Juus0) sambu2 tekee tahtomaalin ja survoo kiekon maalinedustalta peltiin puolustuksen häirinnästä huolimatta.
2.20 Huurteisien pyöritys päättyy pellen suoraan laukaukseen Naapin syötöstä, mutta molari torjuupi.
3.14 Poliiseilla mahis vastaiskuun Juus0n riiston jälkeen, mutta avaus menee pitkänä päätyyn.
4.20 Poliisit 3v2 maalinedessä, mutta QTTi syöttää suoraan vastustajan lapaan.
4.53 1-3 pelle (Naappi,peipi) Poliisit pelaa riskillä ja pelle pääsee läpiajoon. Veto tolppaan ja irtopala varmasti maaliin.
TÖÖT
saves: 3-0
poss: 40-59

*** pelle
** Ilja
* peipi
Vs: All-Stars 2/2014
Falco

03.08.2014 17:11
A-Lohko - Tikkaripojat vs. Kauniit Naiset 0 - 1 (Divari 3 vs. Liiga 1)
A-Lohkon mielenkiintoinen ottelu luvassa, kun nippu Divarin kovimpia pelaajia haastaa Liigan tähdet. Luvassa on ottelu Tikkaripojat vs. Kauniit Naiset.
Tuomarin veikkaus tuloksesta: 2-2
Kokoonpano - Tikkaripojat
poro12 (1-3) - Darp (1-3)
Rudius (1-3) - adihasla (1-3)
Kokoonpano - Kauniit Naiset
miktok (1-3) - Reto (1-3)
Rodr (1-3) - Fice (1-3)
- 1. Erä -
00:00 - Reto nappaa heti aloitusvoiton. Kiekko päätyy miktokille, joka vetää kaukaa ihan sentin ohi. Tikkaripojilla kuitenkin lagii, joten paitsiota pistetään.
00:56 - Naisilla vaikeuksia päästä eteenpäin, Tikkaripoikien tiivis puolustus pitää.
02:00 - Kiekko pyörii keskialueella, kummallakaan ei otetta pelistä. Tasaista, kun kumpi tahansa joukkue ylittää siniviivan, vastustajajoukkue riistää lähes heti kiekon. Hyvää puolustusta, tai sitten huonoa hyökkäystä.
02:29 - Rodr pääsee vetämään läheltä b-pisteen kaarelta, takakulmaan veto, ei maalia.
03:58 - Huolimatonta peliä Naisilta. Tyhjää tilaa syöttää eteenpäin, mutta Ficen syöttöyritys miktokille epäonnistuu kun miktok väistää kiekkoa.
04:57 - Darpin kääntö porolle ei onnistu, pitkä kiekko ja todennäköisesti erätauko.
04:58 - Vielä pääsee Naiset kiekkoon, kaksi sekuntia lisää ja se olisi ollut maali.
Tikkaripojat (Torjunnat 1, poss 44%)
Kauniit Naiset (Torjunnat 1, poss 55%)
- 2. Erä -
00:00 - Aloitus jälleen Naisille. Kiekko Tikkaripoikien kulmaan ja menetys Retolta.
00:39 - Ennakkosuosikin peli ei kulje. Tikkaripoikien erittäin tiivis ja hyvä puolustus ei anna periksi. Retolta menetys ja toiseen päähän mennään.
02:15 - poro riistää jälleen Retolta kiekon. Onkohan tältä pelaajalta jo mehut pois?
02:40 - Darpilta onnistunut maski. poro vetää kaukaa b-pisteen kaarelta tolppaan! Kiekko ajautuu kulmaan.
03:15 - Reto pääsee vetämään vapaasti b-pisteeltä, veto on kuitenkin huono.
04:40 - porolta hieno yksilösuoritus, kuti b-pisteeltä kuitenkin menee metritolkulla ohi.
04:59 - Erä päättyy. Onko Tikkaripojat ottamassa otetta?
Tikkaripojat (Torjunnat 2, poss 46%)
Kauniit Naiset (Torjunnat 1, poss 53%)
- 3. Erä -
00:00 - Aloitus, kelle muullekaan, kuin Naisille. Menetys kuitenkin melkein heti ja toiseen päätyyn luistellaan.
00:43 - 0-1 by Reto (Fice) - Vihdoin Naiset onnistuvat! Ficen hienosta esityöstä kiekko tolpankautta häkkiin lähietäisyydeltä. Tikkaripoikien puolustus on voimaton.
01:56 - Rodrin käsittämätön virhe! poro12 b-pisteelle, mutta laukaus menee etukulmaan. Harmin paikka.
02:05 - Ja täyttä vauhtia heti toiseen päätyyn! Reto läpiajossa, yksi Tikkaripoika kuitenkin sörkkii takaa ja veto ei onnistu.
03:40 - poro jälleen melkein avopaikassa pisteellä, Fice kuitenkin nappaa Darpin syötön juuri ja juuri lapaansa.
04:30 - Päästä päätyyn mennään, ei tulosta kummallekaan
04:56 - Vielä yrittää survoa Tikkaripojat kiekkoa maalille, hurja sumppu Naisten alueella. Ei maalia. miktokille kiekko ja zippi keskialueelle, ottelun on päättynyt.
04:59 - Tööt.
Hillomunkkeja. Naisilla kävi aikalailla onni, ettei peli päättynyt tasan. Molemmilla oli omat paikkansa. Retolla oli mahdollisuus parikin kertaa iskeä lopullinen niitti Naisten hyväksi, mutta kiekko ei vain löytänyt tietään maalin perukoille. Kiintoisa peli, josta ehdottomasti Tikkaripojat olisivat ansainneet vähintään tasapelin.
Tikkaripojat (Torjunnat 4, poss 49%)
Kauniit Naiset (Torjunnat 3, poss 50%)
Tilastot - Tikkaripojat
-
Tilastot - Kauniit Naiset
Reto 1+0
Fice 0+1
*** poro12 - Loistava pelintekijä ja yksilö, pystyi haastamaan Liigan tähdistön. Pisti vastustajille luun kurkkuun, valitettavasti se ei riittänyt.
** Reto - Teki ottelun ainoan maalin, mutta muuten on jonkin verran parantamisen varaa seuraavaa peliä varten.
* Fice - Hyvää hyökkäyspään peliä puolustajalta. Erinomainen jokapaikanhöylä, teki tärkeää työtä molemmissa päissä ja syötti voittomaalin.
Vs: All-Stars 2/2014
jlo

03.08.2014 17:27
LOHKO B: LIIGA 3 (LUMIHIUTALEET) - DIVARI 2 (POLIISIT) 8-3

1.Erä
0.00 Archuleta-Patrick alotuksessa, Patrick nappaa kiekon omille.
0.17 QTTi hakee pitkällä avauksella sambu2:sta, mutta pitkäksi menee.
0.45 Lumihiutaleet vyöryy Poliisien päätyyn ja illmac pääsee suoraan syötöstä painamaan, mutta maalivahti venyy huipputorjuntaan.
1.10 QTTi lagaa
1.20 QTTi toimii taas
2.13 0-1 sambu2 (QTTi,Juus0)  Juus0 pelaa QTTi:lle alalaitaan hyökkäyssiniviivalle ja hän jatkaa suoraan sambu2:lle bpisteelle ja kiekko takakulmaan.
2.40 1-1 Zudorimo (illmac,hax) QTTi lagaa keskialueella, jonka vuoksi Zudorimo pääse läpiajoon ja kiekko varmasti maaliin.
3.03 1-2 Patrick (sambu2,QTTi)  sambu2 pelaa Patrickille hyvän vetopaikan ringeten kohille ja hyvä laukaus längeistä sisään.
3.40 Poliisit vyöryttävät ja saavat tilanteita maalineteen, mutta puolustus hoitelee.
4.26 2-2 Zudorimo (Archuleta,hax)  Archuleta kisuttelee ja laukoo bpisteeltä takatolppaan ja Zudorimo kuljettaa kiekon sisään.
TÖÖT
saves: 1-2
poss: 44-55

2.Erä
0.00 Zudorimo-Juus0 alotuksessa, Juus0 nappaa kiekon omille.
0.15 Poliisit sahaavat vetopasseilla Lumihiutaleiden puolustuksen halki ja poikki ja pinoon ja QTTi pääsee yrittämään 1000taalan paikalta, mutta ei saa sisään.
0.55 2-3 Patrick (ei syöttäjiä)  Alalaidasta vyörytään maalineteen ja Patrick voittaa kilpahakkaamisen ja siirtää kiekon maaliin.
1.45 3-3 Zudorimo (Archuleta)  Archuleta riistää Juus0:lta kiekon omalla siniviivalla. Passi eteenpäin Zudorimolle, joka hiukan etumatkassa puolustaja QTTiin nähden kiekko sinarin yli ja lämäri erittäin kaukaa bpisteen kaarelta takakulmaan.
2.43 4-3 hax (Zudorimo,Archuleta)  Poliisien puolustus rynnii hiukan ohi ja hax pääsee Zudorimon esityöstä nousemaan maalille ja kiekko varmasti maaliin terävällä takakulmalaukauksella.
3.40-4.00 Juus0 ottaa neljä huipputorjuntaa peräkkäin.
4.07 5-3 illmac (Archuleta)  Archuleta rakentaa bpisteiden välistä alapisteelle illmacille, joka lämäsee suoraa syötöstä ristikulmaan.
TÖÖT
saves: 3-1
poss: 49-50

3.Erä
0.00 illmac-sambu2 alotuksessa, sambu2 nappaa kiekon omille.
0.51 Poliisit rakentavat vetopasseilla Patrickille takatolpalle hyvän maalintekopaikan, mutta hax ehtii häiritsemään sen verran, että laukaus menee ohi.
1.28 Archuleta pakottaa loistavalla sivuttaisliikkeellään Juus0:n tekemään oman maskin, mutta Archuletan laukoman kiekon eteen ehtii maalivahti kuin ihmeen kaupalla.
1.56 6-3 Zudorimo (ei syöttäjiä)  Kiekko kimpoilee Zudorimolle massan taakse ja veto maskissa seisovan maalivahdin ohi.
3.32 7-3 Zudorimo (Archuleta,hax)  Archuleta kuljettaa 2vs1-tilanteessa laitaa pitkin kiekkoa yläpistettä kohti. Terävä vetoharhautus ja passi takaa tulevalle Zudorimolle, joka täräyttää sydämmensä kyllyydestä ohi maalivahdin sekä hölmistyneen Juus0:n.
3.51 Archuleta pääsee läpiajoon ja yrittää wilzua, mutta yritys on tasoa säällittävä.
4.52 8-3 illmac (ei syöttäjiä) Lämää ensin kolme kertaa putkeen pakkeja päin ja sitten kiekko pomppii hänelle takatolpalle ja kiekko maaliin.
TÖÖT
saves: 2-5
poss: 48-51


*** Zudorimo - Tappavan tehokasta maalintekoa
** Archuleta - Loi kotijoukkueelle kymmeniä maalintekopaikkoja
* Patrick - Vieraiden paras
Vs: All-Stars 2/2014
Fice

03.08.2014 18:04
All-Starsin pronssiottelu: Divari 3 (aka. Tikkaripojat) vastaan Liiga 2 (aka. Huurteiset) 3-1
klo 20:35 ja tapahtuman toisiksi viimeinen ottelu alkaa!
1. erä
00:58 Huurteiset pyörittävät ja Iljalle pelataan vetopaikka, kuitenkin lerppu veto torjutaan ja tilanne raukeaa
01:29 0-1 Ilja (Naappi, pelle) - paine tuotti jälleen Iljalle keskustaan vetopaikan ja pientä maskia kohtaan takanurkkaan painuva veto vie Liigan johtoon.
02:33 peipi vääntäytyy väkisin maalin edustalle ja rannari painuu hieman ohi
03:42 Tikkaripojilla ensimmäistä kertaa kunnollinen hyökkäys, Darpin veto on heikko.
5. peliminuutin aikana Tikkaripojat saivat jo hieman otetta hyökkäyspäädyssä, mutta yritykset puolustettiin turhiksi hyvin.
Kaiken kaikkiaan ensimmäinen erä oli varsin vakuuttavaa Liigan joukkueelta, siitä todisteena huima hallinta. Kapellimestareina pelle sekä peipi.
torjunnat: 2-3, hallinta: 34% - 65%
2. erä
Ensimmäiset kolme minuuttia osittain ohi, syynä töihin liittyvä puhelu. Parhaiten jäi mieleen pellen jäätävä liimalla luotu paikka sekä poro12:n läpiajo, joista kummastakaan ei maalia syntynyt. Pelin kuva oli hyvin päästä päätyyn menemistä.
03:30 Darpilla ja porolla alkamassa vaarallinen 2vs1 joka kuivuu kasaan jo ennen siniviivaa
04:27 1-1 poro12 (Rudius, adihasla) - Rudius onnistuu syöttämään porolle ahtaasta tilasta ja tämä lyö aavistuksen kauempaa etunurkkaan niin kutsutun jalomaalin. Viimeisellä 30 sekunnilla ei mitään erikoisia tilanteita nähty, joten ratkaisu viedään kolmanteen erään. Kokonaisuudessaan toisessa erässä pelitilanteetkin jakautuivat tasaisesti 1. erään verrattuna merkittävästi.
torjunnat: 3-2, hallinta: 44% - 55%
3. erä
00:21 porolle aukeaa hieman yllättäenkin avopaikka, maalivahti aavistaa sijoituksen.
01:30 Ilja ottaa kiekottoman löysästi ja porolle aukeaa vetopaikka b-pisteeltä, ei maalia. Pian tämän jälkeen Huurteisilla alkoi painostus omassa hyökkäyspäädyssään. Painostuksen jälkeen kiekko siirtyy keskialueelle, jossa Tikkaripojista Darp rakentaa, poro12 vetää sekä Rudius laittaa reboundista sisään ajassa 02:35, 2-1 Divarille.
03:09 3-1 poro12 (adihasla, Rudius) - tuomarilla lagaa ja kuulemma porolta hyvin lepsu veto. Tämän jälkeen Liigalla on peli mennyt aivan sekaisin. Viimeisellä minuutilla Liiga esitti vielä hyvää rakentelua, mutta Divarin kiekoton kuri riitti pitämään lukemat 3-1:ssä.
torjunnat: 2-4, hallinta: 52% - 47%
poro21 2+1
Rudius 1+2
adihasla 0+2
Darp 0+1
Ilja 1+0
pelle 0+1
Naappi 0+1
peipi 0+0
Kolmen tähden jallupullo: poro12, vei yksin joukkueensa voittoon hyvillä laukauksillaan.
Kaksi vanhaa puuta: pelle, oli oman orkesterinsa kapellimestari
Ykkösolut: Rudius
Vs: All-Stars 2/2014
Anonymous

03.08.2014 18:12
Divari 1 vs. Divari 2 (2-3 ja.)
Nyt on aika ratkaista viimeisten sijojen mestaruus! Vastakkain ovat Massipäälliköt sekä Poliisit. Vaikka ottelu onkin pelkkä sijoitusottelu, kannattaa silti muistaa, että ihan kuka vain ei Allstarsiin pääse.
Joukkueiden kokoonpanot ovat tässä:
Massipäälliköt (Divari 1):
kaa - Toad (tuuraa Spliffiä)
kekki - tintti
Poliisit (Divari 2):
sambu2 - Patrick
QTTi - Juus0

Erä 1/3:
Taistelua kiekosta. Kiekko käy molemmilla joukkueilla, mutta Poliisit saavat mustan haltuun ja lähtevät hyökkäykseen, joka päättyy ilman tulosta. Seuraa vastahyökkäys, joka jää vastustajan siniviivalle. Ajassa 00:38 QTTi karvaa vaarallisen näköisesti ja Poliisit saavat vetopaikan aikaan, mutta siitä ei synny maalia. Vähän tämän jälkeen Massipäälliköt lähtevät hyökkäykseen, ja kaa yrittää tunkea maalille tuloksetta. Poliisit rauhoittavat hetken peliä syöttelemällä ja lähtevät hyökkäykseen. Pyöritys päättyy menetykseen, mutta Poliisit saavat kiekon takaisin haltuun. Yritetään maskia, syötellään, vedellään. Ajassa 01:44 sambu2 yrittää saada kiekon häkkiin, mutta veto lähtee huonosta paikasta eikä tulosta synny. Nopea vastahyökkäys: kekki ja Toad. Toad syöttää kekille laidan kautta, mutta passi ei mene perille.
Ensimmäinen erä on puolivälissä ja Poliisit ovat hallinneet ottelua jonkin verran. Ajassa 02:46 QTTi pääsee puolittaisesta läpiajosta vetämään yläkulmaan, mutta veto osuu harmillisesti tolppaan. Kolmannen minuutin alussa Juus0 meinaa menettää kiekon omalla siniviivalla, mutta kiekko ei onneksi irtoa lavasta. Ajassa 03:16 QTTi pääsee jälleen vetämään, mutta tällä kertaa veto menee päin maalivahtia. Neljännen minuutin kohdalla seuraa Massipäälliköiltä vaarallinen veto maalille, josta ei kuitenkaan aivan siirry maalia.
Erää on jäljellä enää 40 sekuntia, ja ottelu näyttää jokseenkin tasaväkiseltä. Vaikka alussa tuntui että Poliisit hallitsivat, ovat Massipäällikötkin päässeet nyt peliin kiinni. Seuraa vielä muutamia hyökkäyksiä, joista ei tule tulosta. Erä päättyy lukemiin 0-0.
Massipäälliköt, saves: 3, poss: 45%
Poliisit, saves: 1, poss: 54%
Vaikka Poliisit hallitsivat jonkin verran enemmän, pääsivät Massipäällikötkin kiinni peliin varsinkin erän loppupuolella. Maaleja olisi voinut syntyä puolin ja toisin, joten tästä voi tulla vielä yllättävän tasainen peli.

Erä 2/3:
Toinen erä alkaa Poliisien aloitusvoitolla, mutta Massipäälliköt saavat kiekon ja lähtevät hyökkäämään. Peli ei kuitenkaan lähde kulkemaan ja kiekko menetetään nopeasti. Ensimmäisen minuutin aikana ei ole tullut maalintekopaikkoja puolin eikä toisin, vaan joukkueet lähtevät vuorotellen hyökkäämään ja hyökkäykset päätyvät kohtalaisen nopeaan menetykseen. Ensimmäisen minuutin alussa sambu2 yrittää karvata kiekkoa tintiltä, mutta tilanne päättyy paitsioon. 1,5 minuutin kohdalla sambu2 yrittää syöttää QTTille maalille, mutta kiekko ei mene perille. Poliisit hallitsevat erän ensimmäistä puoliskoa, mutta tilaa ei tahdo löytyä kunnon vetopaikoille. Toisen minuutin alussa Patrick pelaa Juus0lle vetopaikan, jonka Massipäälliköiden pakit kuitenkin peittävät.
Vähän ennen pelin puoliväliä sambu2 saa riistettyä kiekon ja yrittää päästä vetopaikalle, mutta veto kuivuu kasaan eikä se lähde kunnolla mihinkään. Poliisit näyttävät hallitsevan peliä, sillä jatkuvasti tulee uusia hyökkäyksiä. Kolmannen minuutin alussa Massipäälliköt saavat kuitenkin jopa jonkinlaisen 3vs1-hyökkäyksen, mikä päättyy kuitenkin tunarointiin.
03:35 *** 0-1 by Patrick (1+0) sambu2 (0+1) Juus0 (0+1)
Patrick pelaa itsensä läpi vastustajan puolistajista ja iskee verkot tötterölle. Se on siinä, erän avausmaali. Tästä harmistuneena Massipäälliköt lähtevät kohti vastahyökkäykseen, joka päättyy nopeahkosti menetykseen. Neljännen minuutin alussa maalintekijä Patrick yrittää saada toista merkintää maalisarakkeeseensa, mutta veto lähtee hieman kaukaa ja aivan liian hiljaa. Neljännen minuutin puolivälissä pelataan QTTille vetopaikka, mutta vastustajia on liikaa tiellä ja maalia ei synny. Paikkoja ei enää synny ja näin erä päättyykin 0-1 -lukemiin.
Massipäälliköt, saves: 2, poss: 43%
Poliisit, saves: 1, poss: 56%
Ensimmäinen erä näytti tasaisemmalta kuin toinen. Vaikka Poliisien hallintaprosentti on vain hieman suurempi kuin Massipäälliköiden, pyörittivät Poliisit peliä reilusti enemmän vastustajien päässä. Ensimmäinen erä näytti tasaisemmalta, mutta toinen erä oli varsinkin maalintekopaikkojen osalta Poliisiväen juhlaa. Vain yksi maali ei kuitenkaan riitä välttämättä voittoon, joten saa nähdä, miten käy.

Erä 3/3:
tintti ja Patrick ovat aloituksessa. Kumpikaan ei saa kiekkoa, vaan sen korjaa Massipäälliköiden Toad ja joukkue lähtee hyökkäykseen. QTTi kuitenkin riistää kiekon ja yrittää pelata pitkää avausta Patrickille. Veto menee kuitenkin tällä kertaa pitkäksi. Puolen minuutin kohdalla sambu2 yrittää maalia hidastamalla hieman vauhtia ja heittämällä kiekon alapömpeliin. Pömpelit eivät kuitenkaan pauku, vaan kiekko liruu ohi. Heti tämän jälkeen Massipäälliköt saavat paikan, mutta saatu aika ei riitä maalintekoon. Paikkoja tuntuu syntyvän puolin ja toisin, joten mitä vain voi vielä tapahtua!
Toisen minuutin alussa kaa yrittää änkeä maalille röyhkeästi, mutta paikkaa ei synny. Pyöritys jatkuu ja päättyy Poliisien riistoon, mutta riistosta syntynyt vastahyökkäys ei kestä kovinkaan kauaa. Pelaajat pääsevät vastustajan maalivahdin lähelle, jossa kiekko riistetään.
02:44 *** 0-2 by Patrick (2+0)
Patrick riistää kiekon viivalta, pääsee läpiajoon ja iskee lötön pömpeliin!
02:49 *** 1-2 by kaa (1+0) Toad (0+1)
Suoraan aloituksesta käynnistynyt Massipäälliköiden hyökkäys päättyy maaliin, kun kaa tekee joukkueen tämän pelin ensimmäisen osuman! Maalin jälkeen Poliisit hyökkäävät ja saavat jopa kolme jonkinlaista maalintekopaikkaa, mutta mistään ei kuitenkaan synny maalia. Enää 1,5 minuuttia jäljellä, ehtivätkö Massipäälliköt vielä tasoittamaan 1-2 -tilanteessa olevan pelin, vai veivätkö Poliisit tällä kertaa 5. sijan? Sekunnit kuluvat, ja aikaa on enää minuutti. Massipäälliköt yrittävät hyökätä, Poliisit riistävät. Patrick yrittää taas läpi, mutta tällä kertaa paikkaa ei synny.
04:32 *** 2-2 by tintti (1+0) kaa (1+1)
Juus0 kikkailee viimeisen minuutin puolivälissä maalin lähellä mutta jäätyy, ja tintti on kärkkymässä. Kaa syöttää tintille, joka vetää kiekon maaliin hieman b-pistettä lähempää!
Massipäälliköt, saves: 6, poss: 56%
Poliisit, saves: 3, poss: 43%
Varsinainen peliaika päättyi tasan, on jatkoajan vuoro. Saa nähdä, kumpi joukkue vie!

Jatkoaika 1.
Aloituksessa vastakkain kaa sekä sambu2. Kaa zippaa kiekon ylös, mutta Poliisit ovat odottamassa. Saatu hyökkäys päättyy lyhyeen, kun Massipäälliköt riistävät ja rakentavat omaa hyökkäystään. Paikkaa ei kuitenkaan saada, ja Poliisit lähtevät kohti vastustajan maalia. Menetykseen tämä hyökkäys kuitenkin päättyy, kuten Massipäälliköidenkin vastaava. Kaa yrittää riistää Juus0lta kiekkoa Poliisien päässä, mutta yritys epäonnistuu. Ajassa 01:07 Patrick pääsee vetämään hieman b-pistettä kauempaa, mutta veto menee ohi. Jälkitilanteesta seuraa Massipäälliköiden hyökkäys. Pyöritys päättyy kuitenkin tintin menetykseen siniviivan tuntumassa.
Toisen minuutin kohdalla lähtee Poliiseilta tulinen veto kohti maalia, jossa on maskia. Kiekko menee kuitenkin ohi. Erän puolivälissä kaa yrittää hakea kekille maalintekopaikkaa maalin vierestä, mutta varsinaista tilannetta ei pääse syntymään. Minuutin kuluttua sambu2 yrittää samaa Massipäälliköiden päässä, myöskin tuloksetta. Hyökkäyksiä molemmat joukkueet ovat saaneet kohtuullisen saman verran, ja peli on tiukkaa. Neljän minuutin kohdalla Ptulee Patrick vs. tintti 1vs1 -taistelu, jonka tintti voittaa. Hetki tämän jälkeen sambu2 pääsee vetämään vähän kauempaa kuin b-pisteeltä, mutta veto on hieman hiljainen eikä se mene maaliin. Viimeiset sekunnit käyvät.
04:48 *** 2-3 ja. by Patrick (1+0) QTTi (0+1) sambu2 (0+1)
Massipäälliköiden pakki pelataan täysin ulos 2vs1-tilanteesta ja Patrick sekä QTTi saavat onen! Maaliinhan se menee, eli peli oli siinä.
Massipäälliköt, saves: 2, poss: 50%
Poliisit, saves: 0, poss: 49%
Huh huh, miten tasainen peli. Lopputulos olisi voinut kääntyä suuntaan tai toiseen, mutta tällä kertaa Poliisit veivät 5. sijan. Voitto oli ansaittu, sillä loppujen lopuksi he saivat pelattua itselleen enemän maalintekopaikkoja kuin Massipäälliköt.
Vs: All-Stars 2/2014
Falco

03.08.2014 18:50
Finaali - Kauniit Naiset vs. Lumihiutaleet 3 - 1 (Liiga 1 vs. Liiga 3)
Tässä sitä nyt ollaan. On nähty jännittäviä otteluita. Divarin tähdet ovat taistelleet ansiokkaasti, mutta finaalissa vastakkain pelaavat Liigan pelaajat. Tervetuloa seuraamaan Kiekkoliigan 2/2014 All-Stars -tapahtuman finaaliottelua, Kauniit Naiset vs. Lumihiutaleet.
Tuomarin veikkaus tuloksesta: 3-2
Kokoonpano - Kauniit Naiset
miktok (1-3) - Reto (1-3)
Rodr (1-3) - Fice (1-3)
Kokoonpano - Lumihiutaleet
Archuleta (1-3) - Zudorimo (1-3)
illmac (1-3) - hax (1-3)
- 1. Erä -
00:00 - Aloitus menee Archuletalle ja ottelu alkaa. Hiutaleet lähtee rakentamaan hyökkäystä omasta päädystään. Menetys heti kun pelaajat astuvat siniviivan yli.
00:40 - Zudorimo pujottelee läpi puolustuksen, Archuletalle kiekko. Tästä kuitenkin lopulta menetys.
00:57 - 0-1 by Archuleta (illmac, hax) - illmacilta upeat käännökset ahtaassa tilassa! Saa käännettyä puolustajan ohi Archuletalle kiekon maalin eteen joka iskee one-timerista tyhjiin. 0-1!
01:50 - miktok noin viiksien kohdalla vapaassa vetopaikassa, veto on löysä ja maalivahti torjuu helposti.
02:50 - hax näyttää pääsevän jokaisen kiekon tielle, sillä miktokin pitkä syöttö Retolle läpäriin oli hyvä - hax pelastaa silti!
03:35 - Paljon vapaata tilaa Naisten maalin edessä, huolimatonta puolustusta. Vetoja satelee, mutta maalivahti pitää joukkuetta pystyssä.
04:28 - Ficen avaus menee täysin metsään ja pitkäksi.
04:50 - Fice on jäämässä Archuletan taakse kun illmac antaa pitkän syötön tälle, ei pääse kuitenkaan läpiajoon.
04:59 - Erä päättyy. Pienoista otetta Lumihiutaleilla, paljon paikkoja.
Kauniit Naiset (Torjunnat 7, poss 44%)
Lumihiutaleet (Torjunnat 2, poss 55&)
- 2. Erä -
00:00 - Naisille aloitusvoitto, Fice yrittää liimailla aina b-pisteelle asti mutta kaksi Lumihiutaletta on tälle liikaa. Kiekonmenetys.
01:23 - Ei erityismainintoja tähän mennessä. Päästä päätyyn ja muutama pitkä.
01:31 - 1-1 by miktok (Fice) - Mutta nyt räjähti! miktok taiteilee itsensä aina vastustajien alueelle saakka, käyttää Ficellä kiekon, menee b-pisteen kaarelle ja vetää kuin ketään ei olisi edessä. Maalivahti ei edes huomannut tätä tykinlaukausta takakulmaan. 1-1!
02:19 - miktok antaa maalivahdille mojovan pusun.
02:48 - Pitkä kiekko Hiutaleilta. Kauniit Naiset selvästi pääsemässä mukaan peliin enemmän ja enemmän hetki hetkeltä.
02:56 - 2-1 by Rodr (Reto) - Rodr tällää vapaasta paikasta Naiset johtoon! Hiutaleet melkein kuin väistäisivät kiekkoa, Reton kautta Rodr laukoo viiksien kohdalta kiekon pömpeliin ongelmitta.
04:29 - Muutama pitkä huolimattomien haltuunottojen vuoksi.
04:57 - Vielä miktok antaa läheltä keskityksen illmacille joka yrittää ujuttaa veskan edestä kiekon takakulmaan, maalivahti kuitenkin venyy paraatitorjuntaan!
04:59 - Viimeinen erätauko. Pystyykö Lumihiutaleet nousemaan?
Kauniit Naiset (Torjunnat 2, poss 53%)
Lumihiutaleet (Torjunnat 4, poss 46%)
- 3. Erä -
00:00 - Reto haluaa selvästi ratkaista tämän. Aggressiivinen aloitus ja ryntäys vastustajan päätyyn, kuitenkin tuloksetta.
00:47 - 3-1 by Fice (Rodr, Reto) - MITÄ KAUNEUTTA! Reton nopea syöttö Rodrille, tämä jatkaa pikaisesti Ficelle viivaan ja vahva veto lähtee kohti maalia. Aluksi se näytti torjunnalta, mutta maalivahti päästää kuitenkin patjan kautta kiekon häkkiin! Kaunis maali!
01:40 - Hiutaleilla alkaa ote herpaantumaan, vapaita paikkoja Naisille satelee. Vielä jatketaan silti 3-1 lukemissa.
02:35 - 3vs1! Nopeista syötöistä huolimatta illmac saa kuitenkin hoidettua tilanteen!
03:40 - Lumihiutaleet painostaa kovaa 45 sekunnin ajan Naisten alueella! Ei maalia kovasta yrityksestä huolimatta!
04:04 - Reto läpiajossa! Veto takakulmaan viiksiltä, maalivahti pitää vielä Hiutaleet pelissä mukana!
04:32 - miktokin kaukoveto on kehno ja kimpoaa maalivahdista laitaan.
04:45 - Viimeiset vedot Hiutaleilta kavennuksen toivossa, se ei riitä! SE EI RIITÄ!
04:59 - TÖÖT! ALL-STARS 2/2014 TAPAHTUMAN VOITTAJA ON KAUNIIT NAISET!
Kauniit Naiset (Torjunnat 2, 43%)
Lumihiutaleet (Torjunnat 7, 56%)
Finaalikin saatiin lopulta päätökseen. Itse uskoin Lumihiutaleiden menestykseen, toisin kävi. Ratkaiseva tekijä oli Lumihiutaleiden tehottomuus. Paikkoja oli kuin roskaa, niistä ei onnistuttu tekemään. Naisten järkevät ratkaisut ja maltillinen peli toimi. Nostan hattua voittajille. Onnittelut.
Tilastot - Kauniit Naiset
miktok 1+0
Fice 1+1
Rodr 1+1
Reto 0+2
Tilastot - Lumihiutaleet
Archuleta 1+0
illmac 0+1
hax 0+1
*** Fice - Turnauksen jokaisessa pelissä hyvää pelinlukua ja järkeviä päätöksiä. Ansaitsee kolme tähteä myös tästä ottelusta.
** miktok - Mainioita laukauksia ja hyviä harhautuksia, toi joukkueensa mukaan peliin 1-1 -tasoituksellaan.
* Reto - Parantanut järkyttävästi peliään. Monia onnistumisia ja hyviä, nopeita ratkaisuja. Tärkeä pelaaja joukkueelleen, hieno peli häneltä.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.