Foorumi

Kiekko Cup IX
Anonymous

06.05.2014 00:27
Kiekko Cup on perinteinen kerran vuodessa järjestettävä turnausmuotoinen kilpailu. Se on ilmainen ja avoin sarjatasosta riippumatta. Turnauksessa pelataan ensin alkulohko, jonka jälkeen on pudotuspelivaihe huipentuen lopulta loppuotteluun.
Parivaiheessa kierrokselta jatkoon päässyt tienaa itselleen aina pelimerkin. Täten halutaan antaa mahdollisuus palkintoihin heillekin, jotka eivät välttämättä taistele aivan koko turnauksen voitosta. Turnauksen voittajalle on luvassa kierrosmerkkien lisäksi voittobonus, joka koostuu pelimerkeistä sekä oikeista Kiekkoliiga-kiekoista!
Cupin alustava aikataulu:
Lohkovaihe (josta 32 tai 16 jatkoon): 2.6. - 15.6.
Kierros 1 (paras kolmesta): 16.6. - 22.6.
Kierros 2: 23.6. - 29.6.
Kierros 3: 30.6. - 6.7.
Välierät: 7.7. - 13.7.
Finaali: 14.7. - 20.7.
Turnaus alkaa heti kauden 2/14 jälkeen kesäkuussa. Se päättyy loppuottelussa kohtaaville viimeistään 20.7. Turnaus saattaa kuitenkin loppua aiemmin riippuen osallistuneiden määrästä. Ensimmäinen kierros pelataan todennäköisesti lohkoilla, mutta periaatteessa on mahdollista pelata turnaus kokonaan pareittain.
Joka tapauksessa kesäkuun alussa on kaikki selvillä. Kannattaa tulla mukaan, jotta voit pimenevässä syksyssä muistella lämmöllä kesän kiekkokoitoksia. Tällä turnauksella on pitkät perinteet ja se on arvostettu koko kiekkoa yhdistävä turnaus. Tule kohtaamaan kiekon parhaat joukkueet sarjatasosta riippumatta!
Tämä on vuoden ainut kerta, jolloin pääset joukkueesi kanssa haastamaan Eliittiliiga- sekä Kiekkoliigatähdet. Ilmoita joukkueesi mukaan ilmaiseksi täällä:
http://kiekkoliiga.net/foorumi/index.php?topic=6414.msg29657#msg29657
Ilmoitukset oltava edellä mainitussa osiossa viimeistään sunnuntaihin 1.6. kello 20:00 mennessä. Toivottavasti näemme kesäkuussa mahdollisimman monta joukkuetta Kiekko Cupissa IX!
Mukavaa turnauksen ja kesän odotusta toivottaa Kiekkoliigan johtokunta.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.